Merhabalar... Anneme anneler günü hediyesi olarak bir cep telefonu almayı planlıyorum ancak şuan cep telefonu piyasasından çok kopuk durumdayım ve araştırma yapacak zamanım olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var . Annem internet, oyun benzeri özellikler kullanmayacağı için telefonda aranılan özellikler şarjının uzun süre dayanması, rahat bir arayüzü olması ve opsiyonel olarak güzel fotograf çekebilmesi... Fiyat limiti olarak 1000 lirayı aşmamasını tercih ederim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Yordis
Merhabalar... Anneme anneler günü hediyesi olarak bir cep telefonu almayı planlıyorum ancak şuan cep telefonu piyasasından çok kopuk durumdayım ve araştırma yapacak zamanım olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var . Annem internet, oyun benzeri özellikler kullanmayacağı için telefonda aranılan özellikler şarjının uzun süre dayanması, rahat bir arayüzü olması ve opsiyonel olarak güzel fotograf çekebilmesi... Fiyat limiti olarak 1000 lirayı aşmamasını tercih ederim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Hocam Sony Xperia Go düşünebilirsin.Şarj durumu iyi,dayanıklı,su geçirmez,fiyatı 700-800 TL arası diye biliyorum.Seçim yinede sana kalmış
Tavsiye için teşekkürler... İnceledim güzel telefona benziyor. 750 tl gibi bir fiyatı var. Bataryasının yapışık olması biraz tereddüte düşürdü ama daha iyi bir tavsiye gelmezse bunu alacağım sanırım.
Nokia 603 güzel telefon ama dokunmatik kullanamam diyorsa annen e6 al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme