Orijinalden alıntı: SWX bu ne laaaan az önce çiçekspetinden bi kadın aradı teslimatın gerçekleşmesi için merkezde mi bulunması gerekmiş neymiş ne haltsa orda şub yokmuş,bişiler saçmaladı döndü dolaştı sizden teslimat olarak 10tl ücret istiyoruz dedi sorduğu anda lanet ettim senin yollayacağın çiçeğe diye kırk yılın başı bi çekilişle bişi kazandım oda hediyeden pahalaı teslimat ücretiyle neyse dedim nakit olarak yapabilirmiyim dedim yok dedi kredi kartıyla şuan gerçekleştirebilirsiniz dedi . sonra dedim kalsın istemiyorum çiçek filan,istemşyorum dedikten sonra yaklaşık 15 sn bi sessizlik oldu dedi o zaman beklemeye alalım sonra yollarsınız filan iyi tamam dedim kapattım bu nelan 10tl ücretmiş,gider kendi ellerimle 10 tl ye alırım daha iyi
tabi ciddiyim
tam olarak nerde oturuyorsunuz. sanırım çiçeksepeti ile anlaşılmış.merkez olmayan yerlere ise çiçeksepeti gönderim yapmıyordu sanırım. bu biraz ihmal edilmiş.
Gider kendim alırım çiçeği dar gelirliliğin alemi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
şindi biz buna katılrısak go karta başvuru flan mı yapmış olucaz ? yoksa bedevaya gül gondermez kanımca
gülle birlikte bir de kart gitmesin sonra ?
Aynen korktum şimdi
gülü seven dikenine katlanır hacı
herhangi bir ücret taleb edilmiyor sanırım
581 benim konuyu açan arkadasa Tesekurler bizim yapmamız gereken birsey yok sanırım yarın eve gider galiba ?
381 GÖKHAN ÇETİN KIRKLARELİ
Annemden para istemeye kalkmasınlar lan.
quote:
Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi
quote:
Orijinalden alıntı: SWX
quote:
Orijinalden alıntı: SWX bu ne laaaan az önce çiçekspetinden bi kadın aradı teslimatın gerçekleşmesi için merkezde mi bulunması gerekmiş neymiş ne haltsa orda şub yokmuş,bişiler saçmaladı döndü dolaştı sizden teslimat olarak 10tl ücret istiyoruz dedi sorduğu anda lanet ettim senin yollayacağın çiçeğe diye kırk yılın başı bi çekilişle bişi kazandım oda hediyeden pahalaı teslimat ücretiyle neyse dedim nakit olarak yapabilirmiyim dedim yok dedi kredi kartıyla şuan gerçekleştirebilirsiniz dedi . sonra dedim kalsın istemiyorum çiçek filan,istemşyorum dedikten sonra yaklaşık 15 sn bi sessizlik oldu dedi o zaman beklemeye alalım sonra yollarsınız filan iyi tamam dedim kapattım bu nelan 10tl ücretmiş,gider kendi ellerimle 10 tl ye alırım daha iyi
tabi ciddiyim
tam olarak nerde oturuyorsunuz. sanırım çiçeksepeti ile anlaşılmış.merkez olmayan yerlere ise çiçeksepeti gönderim yapmıyordu sanırım. bu biraz ihmal edilmiş.
gaziantep üniversitesinin yakınında oturuyorum,tamam merkez değilde dağın başı değil kardeşim 40 yılın başı çekilişle bişi kazandım ondada teslimat ücreti istediler of ulan of
Başka aranan oldu mu acaba,yarın gündüz evde olmayabilirim,o tarz bir rezillik yaşamak istemiyorum
Kimse aramadı direk çiçek geldi. Annem kimden diye sordu işte adam eren paksoy dedi falan Ücret falan da almadılar annem çok sevindi
899 TARIK AKMAN KOCAELİ
gül 25 dk önce geldi.
sabah 10 civarı da bana gelmiş...
gelmeme ihtimaline karşı gidip bir de satın aldım neyse onu da yengeme veririm
gelen çiçeklerde bankanın reklamı vs. var mı arkadaşlar ? akşam eve geçebileceğim. aslında gelmemesi ihtimalide göz önünde olmalı ama yorumları okuyunca sevindim. eğer bankanın reklamı varsa gidip bi tane almak lazım :D
quote:
Orijinalden alıntı: hasanabii
gelen çiçeklerde bankanın reklamı vs. var mı arkadaşlar ? akşam eve geçebileceğim. aslında gelmemesi ihtimalide göz önünde olmalı ama yorumları okuyunca sevindim. eğer bankanın reklamı varsa gidip bi tane almak lazım :D
Kutuda geliyor hertürlü reklam var
ÇİÇEKSEPETİ
Sayın müşterimiz,1207555 nolu siparisiniz teslim edilmiştir. Göstermis olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Dershanedeyken gelmiş.
bugun gelmiş , gül pek iyi değildi ama.
bana gelmedi iyimi gidip 70 tl çiçek yaptırdık
saat 21:41 şimdi geldi
saat 21:41 şimdi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006 saat 21:41 şimdi geldi
tamam anladikbana gelmedi zaten sinirliyim
az önce kapı çaldı bi baktım annemin elinde çiçek,sevine sevine yanıma geliyodu çiçeksepeti beklemeye almıştı 10 lira mevzusu için ama şimdi geldi çiçek anlamadım gitti neyse faza kurcalamaya gerek yok,geçde olsa sevindi anneciğim