Şimdi Ara

Anneler gününde Annenize bedava çiçek gönderilmesini istermisiniz? Tam 1000 Anneye çiçek(KAZANANLAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SWX

quote:

bu ne laaaan
    az önce çiçekspetinden bi kadın aradı teslimatın gerçekleşmesi için merkezde mi bulunması gerekmiş neymiş ne haltsa orda şub yokmuş,bişiler saçmaladı döndü dolaştı sizden teslimat olarak 10tl ücret istiyoruz dedi sorduğu anda lanet ettim senin yollayacağın çiçeğe diye kırk yılın başı bi çekilişle bişi kazandım oda hediyeden pahalaı teslimat ücretiyle
    neyse dedim nakit olarak yapabilirmiyim dedim yok dedi kredi kartıyla şuan gerçekleştirebilirsiniz dedi .
    sonra dedim kalsın istemiyorum çiçek filan,istemşyorum dedikten sonra yaklaşık 15 sn bi sessizlik oldu
    dedi o zaman beklemeye alalım sonra yollarsınız filan iyi tamam dedim kapattım
    bu nelan 10tl ücretmiş,gider kendi ellerimle 10 tl ye alırım daha iyi

tabi ciddiyim

tam olarak nerde oturuyorsunuz.
    sanırım çiçeksepeti ile anlaşılmış.merkez olmayan yerlere ise çiçeksepeti gönderim yapmıyordu sanırım. bu biraz ihmal edilmiş.

• Gider kendim alırım çiçeği dar gelirliliğin alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

şindi biz buna katılrısak go karta başvuru flan mı yapmış olucaz ? yoksa bedevaya gül gondermez kanımca

gülle birlikte bir de kart gitmesin sonra ?

Aynen korktum şimdi

gülü seven dikenine katlanır hacı
  • herhangi bir ücret taleb edilmiyor sanırım
  • 581 benim konuyu açan arkadasa Tesekurler bizim yapmamız gereken birsey yok sanırım yarın eve gider galiba ?
  • 381 GÖKHAN ÇETİN KIRKLARELİ

Annemden para istemeye kalkmasınlar lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

quote:

bu ne laaaan
    az önce çiçekspetinden bi kadın aradı teslimatın gerçekleşmesi için merkezde mi bulunması gerekmiş neymiş ne haltsa orda şub yokmuş,bişiler saçmaladı döndü dolaştı sizden teslimat olarak 10tl ücret istiyoruz dedi sorduğu anda lanet ettim senin yollayacağın çiçeğe diye kırk yılın başı bi çekilişle bişi kazandım oda hediyeden pahalaı teslimat ücretiyle
    neyse dedim nakit olarak yapabilirmiyim dedim yok dedi kredi kartıyla şuan gerçekleştirebilirsiniz dedi .
    sonra dedim kalsın istemiyorum çiçek filan,istemşyorum dedikten sonra yaklaşık 15 sn bi sessizlik oldu
    dedi o zaman beklemeye alalım sonra yollarsınız filan iyi tamam dedim kapattım
    bu nelan 10tl ücretmiş,gider kendi ellerimle 10 tl ye alırım daha iyi

tabi ciddiyim

tam olarak nerde oturuyorsunuz.
    sanırım çiçeksepeti ile anlaşılmış.merkez olmayan yerlere ise çiçeksepeti gönderim yapmıyordu sanırım. bu biraz ihmal edilmiş.

gaziantep üniversitesinin yakınında oturuyorum,tamam merkez değilde dağın başı değil kardeşim
    40 yılın başı çekilişle bişi kazandım ondada teslimat ücreti istediler of ulan of

• Başka aranan oldu mu acaba,yarın gündüz evde olmayabilirim,o tarz bir rezillik yaşamak istemiyorum
  • Kimse aramadı direk çiçek geldi.
    Annem kimden diye sordu işte adam eren paksoy dedi falan
    Ücret falan da almadılar annem çok sevindi
  • 899 TARIK AKMAN KOCAELİ

gül 25 dk önce geldi.
  • sabah 10 civarı da bana gelmiş...

gelmeme ihtimaline karşı gidip bir de satın aldım neyse onu da yengeme veririm
  • gelen çiçeklerde bankanın reklamı vs. var mı arkadaşlar ? akşam eve geçebileceğim. aslında gelmemesi ihtimalide göz önünde olmalı ama yorumları okuyunca sevindim. eğer bankanın reklamı varsa gidip bi tane almak lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanabii

gelen çiçeklerde bankanın reklamı vs. var mı arkadaşlar ? akşam eve geçebileceğim. aslında gelmemesi ihtimalide göz önünde olmalı ama yorumları okuyunca sevindim. eğer bankanın reklamı varsa gidip bi tane almak lazım :D

Kutuda geliyor hertürlü reklam var
  • ÇİÇEKSEPETİ

Sayın müşterimiz,1207555 nolu siparisiniz teslim edilmiştir. Göstermis olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Dershanedeyken gelmiş.
  • bugun gelmiş , gül pek iyi değildi ama.
  • bana gelmedi iyimi gidip 70 tl çiçek yaptırdık
  • saat 21:41 şimdi geldi
  • saat 21:41 şimdi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006
    saat 21:41 şimdi geldi

tamam anladikbana gelmedi zaten sinirliyim
  • az önce kapı çaldı bi baktım annemin elinde çiçek,sevine sevine yanıma geliyodu
    çiçeksepeti beklemeye almıştı 10 lira mevzusu için ama şimdi geldi çiçek anlamadım gitti
    neyse faza kurcalamaya gerek yok,geçde olsa sevindi anneciğim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.