Şimdi Ara

Anneler gününde Annenize bedava çiçek gönderilmesini istermisiniz? Tam 1000 Anneye çiçek(KAZANANLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kampanya, Finansbank’ın ürünü olan CardFinans GO için düzenlenmektedir.
    Uygulama 20 Nisan 2011 - 4 Mayıs 2011 tarihleri arasındawww.facebook.com/CardFinansGO sayfasında aktif olacak ve uygulamayı tamamlayan ilk 1000 kişi uygulama ilewww.facebook.com/CardFinansGO sayfasında sanal ortamda yetiştirdiği tek bir gülü, Finansbank’ın gönderim konusunda yetkilendirdiği ekipler aracılığı ile gönderebilecektir.

Gönderilecek çiçek sanal olmayıp; gerçek bir çiçek olacaktır.

Kullanıcı gönderimleri kendisi yapamaz. Bu konuda hak talep edemez.

Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılıp kazansalar dahi ödülleri verilmez.

Kampanyaya, Finansbank ve Youth Republic çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Gül gönderimleri 8 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Uygulamayı kullanan katılımcılar, sanal gülünü büyütmek için 5 gün boyunca en az bir kere uygulamaya girip çiçeklerini sulamak zorundadır.

5 Mayıs 2011 tarihinde kazananlar listesiwww.facebook.com/CardFinansGO sayfasında açıklanacaktır.

Gönderimler,http://www.facebook.com/CardFinansGO adresli CardFinans GO hayran sayfasından girilen bilgiler doğrultusunda yapılacaktır. Kullanıcı uygulama içinde verdiği bilgilerinin tümünün doğru olmasından sorumludur. Yanlış bilgi verilmesi sonucu 8 Mayıs 2011

Pazar günü ulaştırılamayan güllerden Finansbank ve Youth Republic sorumlu değildir.

Kampanyaya Facebook kullanıcıları katılabilir. Facebook’a üye olarak Facebook kullanıcısı olmak ücretsizdir, isteyen herkes olabilir. Bir kişi birden fazla gönderim hakkı kazanamaz.
    Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını ve kullanım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
    Finansbank bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını kendilerinde saklı tutarlar.
    Gül gönderimi, Türkiye Cumhuriyeti sınırlarındaki tüm illerde il ve ilçe merkezi bazında olacaktır. İlçe merkezinden daha küçük yerleşimler için gönderim yapılmayacaktır.
    Gül gönderimi, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yapılacaktır. Yurtdışına teslimat yapılmayacaktır.
    8 Mayıs 2011 tarihinde teslimatın yapılabilmesi için teslimatın yapılacağı kişinin adreste olması gerekmektedir. Eğer teslimatın yapılacağı kişi verilen adreste yok ise, o an adreste bulunan herhangi bir kişiye imza karşılığı bırakılacaktır. Adreste kimse yoksa teslimat gerçekleşemeyecektir.

http://www.facebook.com/CardFinansGO?sk=app_176378852411686

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Mayıs 2011; 10:21:23 >

• Go ya yenı basvuru yaptım ama evde netım yok
  • Go'ya basvuru yapmakla alakası yok herkes katılabilir
  • Geçen anneler gününde mehtup gelmişti eve. İnşallah bu da olur.
  • Haber verdiğin için teşekkür ederim...
  • şindi biz buna katılrısak go karta başvuru flan mı yapmış olucaz ? yoksa bedevaya gül gondermez kanımca

gülle birlikte bir de kart gitmesin sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 21 Nisan 2011; 17:49:44 >
  • Bende yaptım umarım gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

şindi biz buna katılrısak go karta başvuru flan mı yapmış olucaz ? yoksa bedevaya gül gondermez kanımca

Aynen korktum şimdi
  • daha 5.000 kişi beğenmiş ilk yapanlara mı geliyo çekilişlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

daha 5.000 kişi beğenmiş ilk yapanlara mı geliyo çekilişlemi?

Beğeni sayısına takılmayın o sayı öncedende o civardaydı. 5 günlük sürede hergün bi kere giriş yapıp çiçeği sulayacaksınız. Çiçekleri ilk tamamlanan 1000 kişi kazanacak. Ayrıca kart başvurusu falanda yapılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Beğeni sayısına takılmayın o sayı öncedende o civardaydı. 5 günlük sürede hergün bi kere giriş yapıp çiçeği sulayacaksınız. Çiçekleri ilk tamamlanan 1000 kişi kazanacak. Ayrıca kart başvurusu falanda yapılmıyo

dark benim yukarda sordugum soruya ne diceksin ona gore adres yazıcam?
  • quote:

quote:

quote:

dark benim yukarda sordugum soruya ne diceksin ona gore adres yazıcam?

• quote:

şindi biz buna katılrısak go karta başvuru flan mı yapmış olucaz ? yoksa bedevaya gül gondermez kanımca

Bende üstte sanada cevap verdim Kart falan gelmez.
  • quote:

quote:

Bende üstte sanada cevap verdim Kart falan gelmez.

eyv. görmemişim
  • uğraşamam gardaş alırım gartımı , gülümü giderim postahaneye yollarım anneme.

Survivor Taner Talking Mod Off
  • anam da cok sevinir finansbanktan cicek geldi diye. yol..
  • hadi bakalım. 5 gün sulayacakmışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

anam da cok sevinir finansbanktan cicek geldi diye. yol..

Çiçeğin üstünde senin adın olacak. Ve ''seni seviyorum anne'' tarzı bişey yazacak. Annen buna sevinmiyosa bişey demiyorum artık
  • bedava çiçek var dediler geldik panpalar
  • Sulayak bakalım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.