Bildirim
Annelutfen Kepenk Kapatmış
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hicbir alısveriş yapmadım ama annelutfen tüketici dostu musterisine deger veren bir
firma olarak biliyorum. Sahsen üzüldüm ALLAH kolaylık versin. -
Çok ekmeğini yedik. Son zamanlarda işi iyice bozmuştu. Ama yine de üzüldüm doğrusu.
http://webrazzi.com/2016/06/30/annelutfen-com-satislarini-durdurma-karari-aldi/ -
Bedavaya 3-4 şişe off sinekkovar almıştım, sağolsunlar. -
bir değil iki değil. devir e-ticaret devri deyip fiziki mağazaların kapanması geçiştiriliyor ama, güvenilir alışveriş sitelerinin de bu kervana katılması hiç hayra alamet değil. paypalında çekilmesiyle neredeyse son 6 aydır sürekli bir yerler iflas erteliyor, batıyor. felaket tellallığı yapmamak lazım ama gidişat iyi değil. -
Empati yapalım...Bizim elimizde sermaye olsa hukukun olmadığı,yarın nerede ne olacağı belli olmayan,ufku olmayan bu ülkeye yatırım yapar mıyız? -
90 lira alacağım vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X