Şimdi Ara

Annem için 15-16 bin TL arası otomatik araç önerisi (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni emekli olan annem için 15-16 bin tl arası otomatik vites araç arıyorum.

Ben okulda olacağım için araç onda kalacak. Bu yüzden;

1. Sık sık arıza çıkarmayan
    2. Bakımları ve parçaları uygun fiyat olan

kısacası baş ağrıtmayacak bir araç tercih edeceğim.

Benim listemde 99-2001 arası opel astra cd, 98-99 golf, 2004 üstü 206, 2000 polo veya 2004-2005 getz var.

Siz değerli büyüklerimin de fikirlerini almak istiyorum.

Saygılar...

• Cok ariza cikarmamasi icin 1.olarak km 100.000 km gecmemis araclara bak derim
    Hb tercihine gore polo yada corsa
    Sedan icin ise toyota coralla yada honda civic oneririm 1.3 veya 1.4 15-16 bin tl ye bolabilirsin
  • Fiat Palio 1.2 16V Speedgear

• hocam kesinlikle o paraya alabieceğin en iyi otomatik kore ve japon arabalarından toyota yaris yada hyundai getz almanızı tavsiye ederim km önemli değil araba bakımlı olsun da km fark etmez bide lpg ye en uyumlu arabalardır bu 2 marka
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

Chevrolet Kalos'lar gözüme hoş gözükmüyor sanki

Hyundai getz için de geçen gün 2011 model ile aracı hareket ettirirken direğe sürttük, gövde sacı sanki kaza yapmış gibi içe göçtü. Ben zaten öncelikle 2005 getz istiyodum ama bu olaydan sonra soğudum. ( Allah korusun bi kaza anında kasanın halini düşünemiyorum, ayrıca annem daha bana uzun yıllar lazım )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecmeyin-83694915/detay/?favorite=1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ruhsat-sahibinden-otomatik-vites-1-6-cd-hb-80527671/detay

Sanki hep üst segment araçlara bakıyorum. Yani corsa ya 16 vereceğime astrayı 17 den pazarlıkla 16 ya indiririm, onu alırım diyorum.

307 için de bir sürü kronik arıza saymışlar. Gerçekten kararsız kaldım.

Bu konularda fikirlerinizi almak istiyorum.

Saygılar...

• güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır renault ve peugeout kullanıcısıyım arada ford da aldım ama kesinlikle kore japon arabalarını tavsiye ederim toyota hyundai kia mitsubishi honda
  • nissan micra
  • hangi aracı alırsın bilmem ama tam otomatik şanzımanlı araç olsun derim hem daha sağlam hemde daha konforlular. Robotize vs. denen şanzımanlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
  • konuyu hortlattım ama bende aynı konu üzerinde düşüncelerdeyim araştırmalarım sonucu opel astra toyota corolla ve honda civic marka ve modeller arasında takıldım kaldım uygun raç buldum bir sürü ama ya kaput da boyasi var yada istanbul dişinda...
  • Ford focus hb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arayıştayım. 16.000 tl ye ancak 2000 model pejo 206 ve 2000, 2001 model clio hbler var bulabildiğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.