Şimdi Ara

Annem kemoterapiye girdi bugün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet, nakilden sonra g... bası oynadı anında yol verdim.
  • Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin.

• umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneniz.

• Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum şansın varmış öyle söylim. Yani kanserin iyi bir yanı yok ama erken teşhis herşeydir. Özellikle meme kanserinde erken teşhis her zaman hayat kurtarıyor. O yüzden şanslısın. Belki de kardeşine böbrek lazım olmasa Allah korusun farkında bile olmayacaktınız kanserin ve durum daha kötü olabilirdi. Benim annemde meme kanserini erken teşhis sayesinde yendi. Bir gün kontrol ederken bi sertlik hissetmiş öyle anlaşılmış durum. Kanseri engellemek için memelerinden birini aldılar zamanında. Biz o zaman küçüktük ilkokul daydık durumu idrak edememiştik ama yani her aklımda geldiğinde şükrediyorum annemi kaybetmediğim için.

• DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    Bizim de öyle oldu ameliyatla tekini aldılar. 1 ay çok ağrı çekti lenf bezleri mi ne alınmış o yüzden ağrı eşiği normalden daha yüksekti ağrıdan defalarca ağladığına şahit oldum. Sürekli kol egzersizi yaptırıyoruz. Kolunu kaldırmakta güçlük yaşıyor çünkü. Kemoterapi kötü ve acı verici hala karın ağrıları devam ediyor sürekli karnım ağrıyor deyip duruyor. Ben de elini tutup öpüyorum atlatacaksın Allahın izniyle diyorum. Allahın izniyle birşey olmayacak ve size buradan annemin kanseri yendiğini de ileteceğim Rabbim inşallah o günleri de nasip eder. Sıkıntısız atlatacağız inşallah. Diyalize giren ablamı da ben götürüyorum hastaneye. Onun hem psikolojik zihinsel rahatsızlıkları hem de diyalize girme zorunluluğu var. Bağırıyor çağırıyor 5 dksı 5dksını tutmuyor bazen sinirleniyorum tepkilerim hep aynı olmayabiliyor bizi de yıpratıyor bu durum ama yine de şükür durumu bizden daha kötü olan insanlar var. Ablam gece kalkıyor sigara yiyor evet sigara izmaritlerini ekmek peynir yer gibi yiyor. Tokluk hissi de yok litrelerce su içer doymaz sonra da çok içtiği için midesi bulanır kusar. İrade ve düşünme yetisi yok. Mantıklı karar veremiyor. Çocuk gibi. Rabbim düşmanına bile vermesin. Çok şükür her halimize.

• Annemi hastaneye kaldırdık. Titreme nöbetleri başladı ambulans çağırdık. :(
  • Kemoterapi ölümden daha kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam umudunuzu kaybetmeyin. Moral motivasyon bu tip durumlar için çok önemli.
  • Motivasyon önemli
  • Çok geçmiş olsun hocam. umarım hemen iyileşir

• arkadaşlar annem iyileşiyor, tedavileri devam ediyor bu süreçte onun için hayırlı bir evlat olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz kanser bizi değil biz onu yeneceğiz :)

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun, böbreğini hasta kardeşine adayacak bir evlat yetiştirmiş ve zaten ilkin kendisi evladına böbreğini vermeye yeltenmiş bir anne yaşamayı sonuna kadar hak ediyor. Gerçekten birbirinizi çok seven, birbiriniz için her şeyi yapmaya hazır insanlarsınız; yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.  

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Sanmayın ki her aile böyle. İnsanlar inanılmaz duygusuz, vicdansız, bencil, narsisist olabiliyorlar. Evlatları asla umurlarında olmuyor, onlar da haliyle evlatlarının.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.