Şimdi Ara

Annem kemoterapiye girdi bugün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meme kanseri ilk evreymis kız kardeşimi hastaneye yatırdık aylar önce kronik böbrek yetmezliğinden doktor ya nakil olacak ya da diyalize girecek dedi annem ben veririm böbreğimi dedi kanser olduğunu öğrendik. Babamda da sıkıntı cıktı damar tıkanıklığı ve böbreklerde kist. Ben verdim kardeşime böbreğimi. Onun durumu iyi çok şükür ama annem için çok endişeleniyorum. Kemoterapiye girmiş bugün yarın saat kustum dedi sürekli midesi bulanmış ve şu an çok halsiz her tarafım ağrıyor dedi ameliyat oldu kanserli hücreleri aldılar onda bile böyle birşey yaşamadım bu çok ağır geldi bana uyumak istiyorum uyuyamıyorum çok kötü hissediyorum dedi bana. Ne yapılır bu durumda doktor mide bulantıdı olacak o normal demiş ne yenilir ne içilir akrabası tanıdığı aynı durumda olan var mı bana fikirlerinizi söyler misiniz ne yapmalıyım

• Çok geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Doktorlar annenize yapılması gerekenleri yapar o konuda aklınız rahat olsun. Tekrardan geçmiş olsun çok üzüldüm

• Sağol hocam, 2 kere de covid atlattı ciğerinde buzlanma da varmış geçen hafta da kanserin kemiklerine sıçradığını öğrendik. Ben 2,5 ay önce nişanlımdan ayrıldım anneme ettiği bir cümle yüzünden "biz kadirle evlendiğimizde benim haberim olmadan mutfağıma girip bir bardağa bile elini süremezsin demiş" 1 senedir nişanlıydık öğrenir öğrenmez yol verdim kıza. Ne diyelim isyan etmek bize yakışmaz bizi de böyle sınıyor kurban olduğum çok şükür her halimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 4 Şubat 2021; 21:15:25 >
  • Hocam okurken kalbim sıkıştı. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım hepiniz sağlık ve sıhhatinize tez zamanda kavuşursunuz.  

• Sağol hocam Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor durumdayız yıprandık mahvolduk perişan olduk.
  • çok geçmiş olsun

• Gecmis olsun annenin ve kardesiniz icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun hocam.
  • geçmiş olsun tez şifa bulurlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 4 Şubat 2021; 23:30:30 >
  • Dua edin hocam. 5 vakit dua edin...

• çok geçmiş olsun güzel dostum. sıkıntılı bir süreç ama iyi bir tedavi her zaman hayat kurtarır. annem meme kanserinden ameliyat oldu,ömrümden ömür gitti. acil şifalar dilerim.

• Geçmiş olsun  

• Rabbim şifanızı versin, en kısa zamanda inşallah.
  • Her aile üyesinde mi bir hastalık olur çok geçmiş olsun . Allah sabır ve şifa versin . Umarım tez zaman da hepiniz iyileşirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim annemin arkadaşı 55 yaşında meme kanserini yendi. Umarım aynı şekilde sonuçlanır.

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt

1 sene nişanlı olduğun kızın bu tavırlarını yeni mi fark ettin?

• Geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede ailecek iyileşirsiniz.
  • Geçmiş olsun

Babam da kanserdi kemoterapiyi sevmiyordu ama bu şekilde hislerini açıklamadığı için pek anlayamamıştık sadece halsizlik yapıyo sanıyoduk. Doktora kemoterapi verme bana demişş 6 ay sonra da vefat etti çok üzgünüm ilgilenmediğim için lütfen sen öyle yapma

Bu süreçte iştahsızlık çok oluyor yemeği zevk için değilde tamamen görev olarak yemesi gerektiğini belirtin az yiyorsa öğün sayısını arttırın aç kalmasını izin vermeyin büyük geçmiş olsun

• Büyük geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum ailenize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.