|
Annem kemoterapiye girdi bugün
-
-
Çok geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Doktorlar annenize yapılması gerekenleri yapar o konuda aklınız rahat olsun. Tekrardan geçmiş olsun çok üzüldüm
-
Sağol hocam, 2 kere de covid atlattı ciğerinde buzlanma da varmış geçen hafta da kanserin kemiklerine sıçradığını öğrendik. Ben 2,5 ay önce nişanlımdan ayrıldım anneme ettiği bir cümle yüzünden "biz kadirle evlendiğimizde benim haberim olmadan mutfağıma girip bir bardağa bile elini süremezsin demiş" 1 senedir nişanlıydık öğrenir öğrenmez yol verdim kıza. Ne diyelim isyan etmek bize yakışmaz bizi de böyle sınıyor kurban olduğum çok şükür her halimize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 4 Şubat 2021; 21:15:25 > -
Hocam okurken kalbim sıkıştı. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım hepiniz sağlık ve sıhhatinize tez zamanda kavuşursunuz.
-
Sağol hocam Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor durumdayız yıprandık mahvolduk perişan olduk. -
çok geçmiş olsun
-
Gecmis olsun annenin ve kardesiniz icin -
Gecmis olsun hocam. -
geçmiş olsun tez şifa bulurlar inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 4 Şubat 2021; 23:30:30 > -
Dua edin hocam. 5 vakit dua edin...
-
çok geçmiş olsun güzel dostum. sıkıntılı bir süreç ama iyi bir tedavi her zaman hayat kurtarır. annem meme kanserinden ameliyat oldu,ömrümden ömür gitti. acil şifalar dilerim.
-
Geçmiş olsun
-
Rabbim şifanızı versin, en kısa zamanda inşallah. -
Her aile üyesinde mi bir hastalık olur çok geçmiş olsun . Allah sabır ve şifa versin . Umarım tez zaman da hepiniz iyileşirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim annemin arkadaşı 55 yaşında meme kanserini yendi. Umarım aynı şekilde sonuçlanır.
-
1 sene nişanlı olduğun kızın bu tavırlarını yeni mi fark ettin?
-
Geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede ailecek iyileşirsiniz. -
Geçmiş olsun
Babam da kanserdi kemoterapiyi sevmiyordu ama bu şekilde hislerini açıklamadığı için pek anlayamamıştık sadece halsizlik yapıyo sanıyoduk. Doktora kemoterapi verme bana demişş 6 ay sonra da vefat etti çok üzgünüm ilgilenmediğim için lütfen sen öyle yapma
Bu süreçte iştahsızlık çok oluyor yemeği zevk için değilde tamamen görev olarak yemesi gerektiğini belirtin az yiyorsa öğün sayısını arttırın aç kalmasını izin vermeyin büyük geçmiş olsun
-
Büyük geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum ailenize.
Çok geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Doktorlar annenize yapılması gerekenleri yapar o konuda aklınız rahat olsun. Tekrardan geçmiş olsun çok üzüldüm |
Hocam okurken kalbim sıkıştı. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Umarım hepiniz sağlık ve sıhhatinize tez zamanda kavuşursunuz. |
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneniz. |
arkadaşlar annem iyileşiyor, tedavileri devam ediyor bu süreçte onun için hayırlı bir evlat olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz kanser bizi değil biz onu yeneceğiz :) |
Benzer içerikler
- avcılardan beşiktaşa nasıl gidilir
- ölmeden önce koku
- telefirma nedir
- scleral lens yorumları
- 1.25 göz numarası yüksek mi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X