Şimdi Ara

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: banlıyım beyler

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

siz hani batmıştınız fransaya gidiyodunuz

Battık, gittik, döndük. 1.5 sene oldu döneli neredeyse.

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

quote:

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

adam annesiyle ne konusuyo.

Evet sonra bunları konuşmayanları görüyoruz sokak başlarında

Herkesin ailesiyle ilişiki durumu farklıdır, birileri annesinden sevgilisi olduğunu söylemez, bazıları annesine "akşam evde olmayın lütfen, işim var." da diyebilir..

quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gangster89

quote:

Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.

Evlenmeden olmaz

Bende istemiyorum zaten evlenmeden, zina olmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

quote:

quote:

Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.

annen senin yerine kızı olduğunu düşünsün bakalım aynı düşüncede olacak mıydı ne insanlar var ya

Olabilir niye olmasın, ben kız arkadaşıma tecavüz edicek halim yok, karşılıklı kabul'le olur değil mi? Yanlışmıyım? Benim kız kardeşim olsaydı, 16-17 yaşında şahsen birşey demezdim. Sen yaparken suç oluyoda o yaparken suç mu oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcr@e.alprn

Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..

adaşım bende aynı durumları yasadım bende 18 den gün alalı 8 ay oldu takma no problem genciz utanılacak bişi yok

• N'apak? İnanak mı kanka?
  •  Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ...
  • Annene gidip, ona bunun çok onur kırıcı bir hareket olduğunu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 4 Ağustos 2010; 17:26:59 >
  • annem bana eve kız atarsan söyle çarşafları değiştiriyim der nolcak erkek adamsın
  • Ne yani olamaz mı?
  • quote:

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

quote:

adam annesiyle ne konusuyo.

Evet sonra bunları konuşmayanları görüyoruz sokak başlarında

ama batu bide şöyle düşün kültürümüz nedeniyle sadece kaşar kızlarla ilişkiye girebiliyorsun değilmi?

• quote:

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ...
  • quote:

quote:

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

quote:

aynen

:D gözlerinizi büyütmeyin arkadaşlar böle konuşabilen aileler oluyor.Sırf rahat takılsınlar dıye özellikle evi boşaltan anneler tanıyorum arkadaşlarımdan

Bu konuyu açan arkadaşın mantıgında olan çocuklar genelde nefret ederim.Sanki yatakta basılmış gibi üzülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

quote:

aynen

:D gözlerinizi büyütmeyin arkadaşlar böle konuşabilen aileler oluyor.Sırf rahat takılsınlar dıye özellikle evi boşaltan anneler tanıyorum arkadaşlarımdan

Bu konuyu açan arkadaşın mantıgında olan çocuklar genelde nefret ederim.Sanki yatakta basılmış gibi üzülüyor

+1

• Gay misin? Nie bu kadar heyecan yapıosun? Ben annemle babamla eski sevgilimi tanıştırmıştım.
  • Rahat çocuklarsınız demek, böyle yazıyorsunuz. Evi boşaltanlar var, kızı eve atsan ne olacak gibi şeyler diyenler, yarın evladınız olsunda böyle rahat rahat onun bunun kucağına atmak için ev ayarlayında sizi o zaman tebrik edeyim ben.

Kız çocuğunuz olunca erkek arkadaşına kızınızı nasıl yapacağını da anlatın tamammı geleceğin babaları. Erkek çocuğunuz olursa da ona kız arkadaşını nasıl eve atacağının taktiklerini verin, yoksa gay olur, sapıtır. Cinsel eğitim sanki kızla erkeği başbaşa bırakmak ve onlara sevişmeyi öğretmek gibi algılanıyor. Ne desek az bu cahil insanlara.

Bu arada evliyim bir de çocuğum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

annen utansın sen niye utanıyosun

heeeee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Özel hayat diye bişey kalmamış ne kadar edepsiz evebeynleriniz var, 12 yaşımadn beri odama hiç kimse izin almadan giremez acil olsa bile, böyle de olması gerek zaten aksi takdirde büyük saygısızlık güvensizlik olur aile ortamında. Senin yerinde olsam evden kaçardım valla ne diyim yaşanmaz öyle hayat.

Yavaş geel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcr@e.alprn

Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..

yuh çakı atarken yakalansam bile utanmam naptın kanka sen

• quote:

Wow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blast_One

quote:

Wow.

World Of Warcraft
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.