Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..
nolacak evlatlıktan mı reddedecek?
Ne konuştunda bu kadar utandın
Birşey yapmana gerenk yok bence.Unutur zamanla...
quote:
Orijinalden alıntı: WriterHuman
Ne konuştunda bu kadar utandın
sapıkca olmasada sevgililer arasında geçen konuşmalar işte , of of..
suç annede gibime geliyor
Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.
annen utansın sen niye utanıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
annen utansın sen niye utanıyosun
Başına gelse anlarsın kardeşim,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen kız arkadaşıma attığım mesajı söyleyince , birde söylüyor özel hayata hiç saygı yok
Özel hayat diye bişey kalmamış ne kadar edepsiz evebeynleriniz var, 12 yaşımadn beri odama hiç kimse izin almadan giremez acil olsa bile, böyle de olması gerek zaten aksi takdirde büyük saygısızlık güvensizlik olur aile ortamında. Senin yerinde olsam evden kaçardım valla ne diyim yaşanmaz öyle hayat.
Başına gelse anlarsın kardeşim,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen kız arkadaşıma attığım mesajı söyleyince , birde söylüyor özel hayata hiç saygı yok
Mesaj içeriği nedir, merak ettim? Bi pm atarmısn?
azdır beni bebegim mi yazdın ne yazdın da bu kadar utanıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark1n
Arkadaşım saçmalama lütfen,sevgili arasında geçen muhabbetler sonuçta her insan annesi gelip mesajı söylerse utanır , sapıkca mesaj atcak halim yok kıza
ne yazdın lan kıza
quote:
Orijinalden alıntı: gangster89
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.
Mesaj içeriği gerekirse yatak sohbeti olsun. Hata annenin o mesajlarını okuması.Onu geçtim gelip sana söylemesi edepsizlik. Bidaha açarsa bu konuyu gecenin 2sinde sizin odanıza dalıcam bende de ona.
quote:
Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
suç annede gibime geliyor
Suç annesinde bence...Çocuğunun özeline saygılı olması lazımdı.Ana yüreği işte eli kaymıştır.
Arkadaşım saçmalama lütfen,sevgili arasında geçen muhabbetler sonuçta her insan annesi gelip mesajı söylerse utanır , sapıkca mesaj atcak halim yok kıza