Şimdi Ara

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..

• nolacak evlatlıktan mı reddedecek?
  • Ne konuştunda bu kadar utandın
  • Birşey yapmana gerenk yok bence.Unutur zamanla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Ne konuştunda bu kadar utandın

sapıkca olmasada sevgililer arasında geçen konuşmalar işte , of of..
  • suç annede gibime geliyor
  • Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.
  • annen utansın sen niye utanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

annen utansın sen niye utanıyosun

Başına gelse anlarsın kardeşim,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen kız arkadaşıma attığım mesajı söyleyince , birde söylüyor özel hayata hiç saygı yok
  • Özel hayat diye bişey kalmamış ne kadar edepsiz evebeynleriniz var, 12 yaşımadn beri odama hiç kimse izin almadan giremez acil olsa bile, böyle de olması gerek zaten aksi takdirde büyük saygısızlık güvensizlik olur aile ortamında. Senin yerinde olsam evden kaçardım valla ne diyim yaşanmaz öyle hayat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcr@e.alprn

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

annen utansın sen niye utanıyosun

Başına gelse anlarsın kardeşim,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen kız arkadaşıma attığım mesajı söyleyince , birde söylüyor özel hayata hiç saygı yok

Mesaj içeriği nedir, merak ettim? Bi pm atarmısn?
  • azdır beni bebegim mi yazdın ne yazdın da bu kadar utanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

azdır beni bebegim mi yazdın ne yazdın da bu kadar utanıyorsun.

Arkadaşım saçmalama lütfen,sevgili arasında geçen muhabbetler sonuçta her insan annesi gelip mesajı söylerse utanır , sapıkca mesaj atcak halim yok kıza
  • ne yazdın lan kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangster89

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.

• Mesaj içeriği gerekirse yatak sohbeti olsun.
    Hata annenin o mesajlarını okuması.Onu geçtim gelip sana söylemesi edepsizlik.
    Bidaha açarsa bu konuyu gecenin 2sinde sizin odanıza dalıcam bende de ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

suç annede gibime geliyor

Suç annesinde bence...Çocuğunun özeline saygılı olması lazımdı.Ana yüreği işte eli kaymıştır.
  • Annende suç olm,mesjlara bakılı mı ya izinsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcr@e.alprn

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

azdır beni bebegim mi yazdın ne yazdın da bu kadar utanıyorsun.

Arkadaşım saçmalama lütfen,sevgili arasında geçen muhabbetler sonuçta her insan annesi gelip mesajı söylerse utanır , sapıkca mesaj atcak halim yok kıza

Misal ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.