Şimdi Ara

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey olmaz kardeş niye utanıyorsun ki. Sonuçta annen kızar bi biçimde söylememiştir herhalde yada tavır yapar gibi Sen devam et
  • aman nolcak ya.kızı eve atsan bile hoş karşılamalı annen.yabancı birisi sanki
  • Eminim bu konu hakkında laf sokucak
  • Adam utandı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

aman nolcak ya.kızı eve atsan bile hoş karşılamalı annen.yabancı birisi sanki

herkesin bu konulara bakış açışı farklıdır. Ama kız arkadaşıyla fazla açık seçik konuşmalar olmadıkça sert tepki vermemesi lazım gerçi arada öyle vakalarda oluyor
  • Açık yazmadım demişsin, aynısı benim başıma gelseydi ve mesajlar daha açık olsaydı annem en fazla "Vay şerefsiz utanmıyomusun " filan der geçer. Yaş 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bişey olmaz kardeş niye utanıyorsun ki. Sonuçta annen kızar bi biçimde söylememiştir herhalde yada tavır yapar gibi Sen devam et

neye?

bu arada ne yazdın merak ettik

• birincisi bu konunun aynısı açılmıştı

geçen konuda yazılan şeyi yaızyorum

nasıl erkeksin? ben msnde baya ileri düzeyde konuşmaya girmek üzereydim annem geldi okumaya başladı bozuntuya vermeden devam ettim, güldü ben sizi yalnız bırakayım dedi gitti ne var bunda yani?
  • konuyu açan arkadaş adam olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bişey olmaz kardeş niye utanıyorsun ki. Sonuçta annen kızar bi biçimde söylememiştir herhalde yada tavır yapar gibi Sen devam et

neye?

bu arada ne yazdın merak ettik

Bilirsin işte bir süre sonra ders çalışmak fln gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

siz hani batmıştınız fransaya gidiyodunuz
  • görse annem ne zaman tanıştırcan gibi kim olduğunu falan sorardı güzelce açıklardım mesajlar hakkında da seni ilgilendirmez demen yeterli

benim annem cüzdanımı karıştırsa bile tartışırım ne saçma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

quote:

Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.

adam annesiyle ne konusuyo.

Evet sonra bunları konuşmayanları görüyoruz sokak başlarında

• Başlığı "Annem sevgilimle ayaklarımı yıkadı" diye okudum vallahi. Çok uykum gelmiş benim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

quote:

asosyel oldugum için sokak başları nası o işler ney bilmiyorum.

Bilme daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: mcr@e.alprn

Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..

bunu yapmaya mecbur bıraktın

Annem Sevgilimle mesajlarımı yakaladı ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

quote:

asosyel oldugum için sokak başları nası o işler ney bilmiyorum.

abaza kaynıyor ben geçerken görüyorum arada

• Başlıktan anladığım kadarıyla kızsın kız değilsen niye utanıyosun ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gangster89

quote:

Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.

Evlenmeden olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gangster89

quote:

Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.

annen senin yerine kızı olduğunu düşünsün bakalım aynı düşüncede olacak mıydı ne insanlar var ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.