Bişey olmaz kardeş niye utanıyorsun ki. Sonuçta annen kızar bi biçimde söylememiştir herhalde yada tavır yapar gibi Sen devam et
aman nolcak ya.kızı eve atsan bile hoş karşılamalı annen.yabancı birisi sanki
Eminim bu konu hakkında laf sokucak
Adam utandı beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
aman nolcak ya.kızı eve atsan bile hoş karşılamalı annen.yabancı birisi sanki
herkesin bu konulara bakış açışı farklıdır. Ama kız arkadaşıyla fazla açık seçik konuşmalar olmadıkça sert tepki vermemesi lazım gerçi arada öyle vakalarda oluyor
Açık yazmadım demişsin, aynısı benim başıma gelseydi ve mesajlar daha açık olsaydı annem en fazla "Vay şerefsiz utanmıyomusun " filan der geçer. Yaş 16
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
Bişey olmaz kardeş niye utanıyorsun ki. Sonuçta annen kızar bi biçimde söylememiştir herhalde yada tavır yapar gibi Sen devam et
neye?
bu arada ne yazdın merak ettik
birincisi bu konunun aynısı açılmıştı
geçen konuda yazılan şeyi yaızyorum
nasıl erkeksin? ben msnde baya ileri düzeyde konuşmaya girmek üzereydim annem geldi okumaya başladı bozuntuya vermeden devam ettim, güldü ben sizi yalnız bırakayım dedi gitti ne var bunda yani?
konuyu açan arkadaş adam olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Taylır Dördın
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
neye?
bu arada ne yazdın merak ettik
Bilirsin işte bir süre sonra ders çalışmak fln gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.
siz hani batmıştınız fransaya gidiyodunuz
görse annem ne zaman tanıştırcan gibi kim olduğunu falan sorardı güzelce açıklardım mesajlar hakkında da seni ilgilendirmez demen yeterli
benim annem cüzdanımı karıştırsa bile tartışırım ne saçma ya
quote:
Orijinalden alıntı: SonKinG
quote:
Benim annem olsa "Oh oh maşallah oğlum, kızı götürüyosun." gibi bir cümle kullanırdı herhalde veya nasihat verirdi "Cinsel ilişkiye girerken kondom tak mutlaka" der habire.
adam annesiyle ne konusuyo.
Evet sonra bunları konuşmayanları görüyoruz sokak başlarında
Başlığı "Annem sevgilimle ayaklarımı yıkadı" diye okudum vallahi. Çok uykum gelmiş benim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal
quote:
quote:
asosyel oldugum için sokak başları nası o işler ney bilmiyorum.
Telefonu bozuldu geçende annemin bir yere gideceği için telefonumu istedi bende verdim , halbuki silmiştim tüm mesajları , annemin hattını taktım ve kendisine verdim telefonu.. eminim hiçbi mesajı bırakmamıştım ama okumuş nasıl oluyorsa tüm mesajları kendi hattını takınca 17 yaşındayım hatta 18den gün aldım geldi bişeyler dedi özel mesajlarımızı söyleyip yerin dibine girdim annemin yüzüne bakamıyorum çok utandım arkadaşlar yav Nası çevirebilirim acaba..
bunu yapmaya mecbur bıraktın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal
quote:
quote:
asosyel oldugum için sokak başları nası o işler ney bilmiyorum.
abaza kaynıyor ben geçerken görüyorum arada
Başlıktan anladığım kadarıyla kızsın kız değilsen niye utanıyosun ki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gangster89
quote:
Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.
Evlenmeden olmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gangster89
quote:
Anormallik nerde? İyiliğim için söylüyor. Ayrıca tr'de cinsel ilişki çok abartılıyor, ihtiyaç meselesi sadece.
annen senin yerine kızı olduğunu düşünsün bakalım aynı düşüncede olacak mıydı ne insanlar var ya