Şimdi Ara

annem ve babam üzülmesin diye intihar etmiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala yaşamak istediğim şeyler var. Eğer bir gün artık yeter yaşadığım bu hayat çekilmez diyecek olursam intihar hakkımı saklı tutuyorum. Şimdilik intihar için yeterli sebebim yok ve yaşamak için hayallerim var.

• Blazeflower?

• ben ölürken acı çekmekten çok korktuğum için yaşıyorum. Bende senle birebir aynı durum içersindeyim

• Valla sen ölmeyi bayılmak sanmışsın diye bi laf vardır. İntiharı hiç denemedim ama düşüncesi bile korkutucu. Benim de psikolojik sorunlarım var. Herkesin var. Ömrümüz ne zaman tamamlanacaksa o günü beklemekten başka çare yok.

• Tabanca olsaydı çoktan kafama sıkmıştım. Yaşamaktan ne nefret ediyorum ne de keyif alıyorum. En kötüsü de bu.

• Kabus00 kullanıcısına yanıt

+1 

Birebir aynı motivasyondan kaynaklı intihar etmiyorum hocam , ha bide ilave olarak, evimizdeki kedimiz var o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 21 Ocak 2022; 20:27:58 >
  • Bazı şeyler kader..

• Belki hiçbir zaman evlenemiyeceğim bir yuva kuramayacağım. Uzaktan sadece mutlu olan insanları izleyeceğim.

• kardeşim bende senin durumundayım..

benim intihar şeklim bir başka ama ben arabalara düşkün bir çocuğum anlatsam roman olur..

nasıl intihar edeceğimi söyleyeyim..

60km ile girilmesi gereken viraja 160km ile gireceğim ve aracın kıçını savurmayı düşünüyorum afyon yolunda böyle birkaç yol biliyorum gerçekten artık yeter ailem beni pek kaale almıyor gibi napayim.. ölsem üzülürler ama boşver be kardeş..

• Muhtmelen Doğan kullanacağım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.