< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
annem ve babam üzülmesin diye intihar etmiyorum
-
-
İntihar etmemi engelleyen tek motivasyon başkaları bunu görüp duyup sevinmesinler diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle hissedenler, bunalım yaşayanlar üzüyor cidden, ne olursa olsun yaşamaya devam etmeli, hayatı hissetmeli. Her şeye rağmen hayat güzel ve keyif alınabilir, olmusuz düşünceleri aklınızdan çıkartın, motivasyon kaynağınız bol olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 26 Ekim 2021; 1:49:55 > -
hayat her seye rağmen güzel mi :d o her şeyi hiç yaşamıyorsunuz işte aramızdaki fark bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabancam olmadığı için hayattayim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorluk yaşıyorum, yaşım ilerledi, iş bulamıyorum, insanlardan (pandeminin de etkisi var) uzaklaştım, para kazanma şansı göremiyorum, kimi konulara geç uyandım, geleceğimle ilgili endişelerim var, yaş ilerlese de kız arkadaş edinme konusunda bir başarım yok, sevgili bulmaktan anlamıyorum, tecrübe kazanmadığım için alınma şansım az (herkesin beklentisi büyük, stajyerliğe artık razıyım). Bunaldığım oluyor mu? Evet, oluyor ancak yine de imkanları, olasılıkları kovalıyorum. Tutunmaya bakıyorum, ilerlemeye bakıyorum. Hayattaki keyif alma aşaması ve umutlanma kısmı insanı ayakta tutuyor, bir dolanmak bile iyi geliyor, mutluluğa kenetlenmek pozitif etki yapıyor.
Zor bir toplumuz, zor bir milletiz, imkanlar resmen kaçıyor (benim bilgisayar almam lazım ama aşırı pahalandı, cebimde para da yok, ailemden destek alabilirim ancak büyük yüke girecekler, bu beni düşündürüyor) fakat kafamı rahat tutmaya önem veriyorum, hallederim her konuyu adım adım diyorum, yavaş yavaş işler bitirilince stres de kalmayacak, iyi hissetmek önemli. Motivasyonu yüksek tutmak çok faktörü değiştiriyor, plan çizip uygulamaya koymak mutlu ediyor insanı. Buhranlar arttı, bunalımlar attı, durumu anlıyorum, canımız yanıyor ama yüzümüz gülmeli, pozitif bakmak rahatlatır. Kendinizi indirmeyin, negatifliğe kapılmayın, içiniz gevşesin, bünyeniz gevşesin.
@hamza5806 düşünmeyin böyle konuları, aklınızda tutmayın. Yüzünüzü güldürmeye bakın, zor cidden, bunu biliyorum fakat gülmek neşelendirir, ayakta tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 26 Ekim 2021; 20:2:28 >
-
Yaş ilerledikçe intihar düşüncesi yerine acı çekerek yaşamaya devam ederek daha büyük bir ceza vereyim kendime düşüncesi ağır basıyor :) Üşeniyorum kalk git intihar et falan, öleceksek ölürüz yapacak bir şey yok. Bir rahatlama geliyor böyle düşününce mesela biri beni silahla tehdit ederse eğer iki elimle namluyu alnıma doğru tutup erkeksen öldür diyesim var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 26 Ekim 2021; 4:1:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ve de inançlarım
Guzel mantık sen bu kafayla devam et👍
Geçen evine 2 kız gelmişti birini al işte
İntihar bu söylediklerinin en kötüsü. İntihar kurtuluş değil, yaptığın son yanlışın olur. Bunun telafisi de yok.
-
Bende düşünüyorum ama maçam yemiyor. Yoksa anne baba umrumda değil zaten hayatımı mahvettikleri için bok içinde de yaşasalar umrumda değil, dün peder bey koronaya yakalanmış ölse gram üzülmem.
Belki yeterli derece alkolden sonra anca cesaretim gelir ama hangi yöntemle yapsam bilmiyorum, siyanür, boğazımı bileklerimi kesme, hipotermi gibi yöntemlerle kendimi öldürmek aklıma geliyor.
Ülkeye garip bir hal oldu, insanlar değişti, artık samimiyetlere güvenilmiyor, paranoyak olduk, güven kalmadı, yardım etsen kötü adam oluyorsun, yardım istesen kimse elini uzatmıyor, birde sürekli maddiyat peşinde koşan tipler var adamın hayatı para pul madde, gram duygu yok, belki bu adamlar doğru yaşadı bunca zaman biz saçma sapan şeylere anlam yükleyip kendimizi yıprattık bu da olabilir.
Kendimi doğal seleksiyona uğramış gibi hissediyorum. Başkalarının ideolojilerini, dini inançlarını benimseyip senelerimi gereksiz kaygılarla geçirdiğim için.
-
acı çekerek yasamak mı kurtuluş ? en ufak bi ışık görsem belki katlanabilirim ama okuduğum bölüm bitik borsadan anlamam kriptodan anlamam hiçbir yeteneğim yok vasıfsız işçi statüsündeyim rahat bir hayat süremeyeceğim kesin anam babam dışında 1 tane sevenim bile yok ölsem kimsenin haberi olmaz zaten
Kardesim bende ayni duygular icindeyim.Ben de tam tersi zengin bir ailenin cocuguyum maddi sikintim yok kalacak ev var o var bu var.Isim yok.Yasim oldu 30.Hep bir seyleri basaramamanin mutsuzlugunu yasiyorum.Kendi basima bir sey yapamamanin uzuntusunu duyuyorum.Kiz buluyorum ama sevecek insan bulamiyorum.Etrafimda duzgun arkadasim yok.Hergun ayni kisir döngüde sabaha uyaniyorum.22 yasindan beri aklimda var intahar.Kimisi gecim sikintisi ceker bunalima girer kimi ask acisi yasar.Benimki bambaska bir durum.Pskiyatriye gittim 4 sene bir suru doktor ilac hic bir ise yaramadi.Ne varsa insanin kafasinda var.Her sey kafada bitiyor.Acikcasi gelecege dair umut isigi bende de yok.Hergun dusunmekten yoruldum.
Ben denedim intihar etmeyi ölmedim,şu an sadece ailem için zoraki olarak yaşıyorum
tıp okuyon olm zaten az bekle bitirince o paraya tek basına çok lüks olmasa da yaşarsın öyle böyle doktor olduğun icin statü meraklısı güzel kızları da kapabilirsin senlik çok bir şey yok ben senin bitirince işsiz kalacak versiyonunum daha beter
6 sene binlerce sayfa ezberleyip sonrasında 3-4 sene asistanlik çilesi çektikten sonra 10-12 bin maaşa hastanede sürünecegim.Kiz falan umrumda değil zaten,hayat çok b*ktan insanlardaki bu yaşama sevincine anlam veremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tabancam olmadığı için hayattayim
|
Bende düşünüyorum ama maçam yemiyor. Yoksa anne baba umrumda değil zaten hayatımı mahvettikleri için bok içinde de yaşasalar umrumda değil, dün peder bey koronaya yakalanmış ölse gram üzülmem. Belki yeterli derece alkolden sonra anca cesaretim gelir ama hangi yöntemle yapsam bilmiyorum, siyanür, boğazımı bileklerimi kesme, hipotermi gibi yöntemlerle kendimi öldürmek aklıma geliyor. Ülkeye garip bir hal oldu, insanlar değişti, artık samimiyetlere güvenilmiyor, paranoyak olduk, güven kalmadı, yardım etsen kötü adam oluyorsun, yardım istesen kimse elini uzatmıyor, birde sürekli maddiyat peşinde koşan tipler var adamın hayatı para pul madde, gram duygu yok, belki bu adamlar doğru yaşadı bunca zaman biz saçma sapan şeylere anlam yükleyip kendimizi yıprattık bu da olabilir. Kendimi doğal seleksiyona uğramış gibi hissediyorum. Başkalarının ideolojilerini, dini inançlarını benimseyip senelerimi gereksiz kaygılarla geçirdiğim için. |
Benzer içerikler
- damardan kan gelmemesi
- ayakkabı giydikçe açılır mı
- yaratıcı etüt merkezi isimleri
- koltuk yıkama işi yapanlar forum
- grup yöneticisi olma hilesi
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X