Bildirim
anneme alacağım telefon için önerilerinizi bekliyorum.
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bütçe ne kadar -
SAMSUNG C3053 Bliss S Bu telefon işinizi görür bence -
yanıtlarınız için teşekkürler.
Bütçe 400 TL ye kadar.
Kolay gelsin -
6300 ,6500 classic ,6303 -
W910i bence çok iyi gider annene. Hele kırmızısı bir bayan için oldukça hoş bir telefon ve aksesuar -
slm bende anneme telefon alıcam dün gidip kadıköyde baktım sanırım SAMSUNG S3100 alıcam çünkü kullanılan malzemesi gayet kaliteliydi. ama biraz ağır gibi geldi bakalım almaya gidince bi daha pille filan bakıcam.....bi arkadaşın önerdiği SAMSUNG C3053 Bliss S telefonada baktım ama kullanılan malzemeler arasında büyük fark var aslında en güzeli gidip dolaşıp genel bi fiyat alıp belirli modeller üzerinden gitmek. -
Selamlar,
yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler,
nihayetinde ammocihe arkadaşın önerdiği SAMSUNG C3053 Bliss S aldık.
Gayet şık, tuşları büyük, çevirdiğiniz numaralar ekranda çok büyük görünüyor, şarj süresinden emin değiliz ama nereden baksanız 3-4 gün gidecek gibi.
Kısacası aradığımız telefonu bulduk.
Tekrar teşekkürler -
6303 ıdeal olacaktır... -
quote:
Orijinalden alıntı: ok1907
W910i bence çok iyi gider annene. Hele kırmızısı bir bayan için oldukça hoş bir telefon ve aksesuar
Bence de iyi olur. Bir bayan için ideal telefon bence -
telefon alınmış iş bitmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X