Şimdi Ara

Anneme BUZDOLABI alacağız ACİL yardım gerek lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. kardeşimle uzun zamandır anneme buzdolabı almayı düşünüyoruz. yaptığımız araştırmalarda bize hitap eden 2 adet buzdolabı bulduk ama buradan sonra karar veremiyoruz. her iki buzdolabının fiyatıda birbirine yakın. yer problemimiz yok. Ama bunlardan birisi siemens diğeri ise white-westing house. aşağıda linklerini verdim bir ilgilenebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

WHİTE-WESTİNGHOUSE:
    http://www.bogaziciithalat.com.tr/bzdlb-HTE5200SARE.asp

SİEMENS:
    http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular-ve-derin-dondurucular/so%C4%9Futucular/nofrost/KD70NA40NE.html?source=browse

tekrardan cevap yazacak olan arkadaşlara teşekkürler.

Ayrıca bu markalardan başka önerileriniz varsa onları da dinleyebilirim. birde link verebilirseniz çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrond_tiwele -- 25 Ağustos 2010; 1:55:22 >

• White Westinghouse'un linkteki modeli Electrolux'ün Avustralya'daki fabrikasında üretilen ve aynısı Electrolux, Frigidaire ve AEG markaları adı altında da bulunabilen bir buzdolabıdır. Özellikle sessiz çalışması(34-36dB) ve düşük enerji tüketimi(günlük 1kw civarı) ile iddalıdır.

Siemens'in bu modeli ise LG tarafından Kore'den ithal ediliyor. Electrolux kadar sessiz ve düşük tüketimli olmasa da içi kullanışlı ve sağlam bir modeldir.

Yani benim ilk tercihim White Westinghouse(ve muadili olan diğer markaları) ardından Siemens olurdu.

Bu iki buzdolabının yanında Sharp'ın SJ PT 69 serisini de incelemekte fayda var.
  • öneriniz için teşekkür ederim :) sharp'a baktım ama şekil olarak pek hitap etmediği için white-westingouse aldık bi de piyasanın altında fiyat görünce kaçırmadım bakalım yarın anneme teslim etcekler tepkisi ne olcak. önerileriniz için tekrardan çok teşekkürler iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.