Bildirim
Anneme sigara ile ilgili ne diyim[çok ciddi{
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İçerken içiyorsun hesabını verincemi korkuyorsun bırak bu işleri.İçtim işte de.Galiba sen trollsün her gün böyle bi konuda senin adın var. -
yaş kaç? -
quote:
Orijinalden alıntı: Prochnow
İçerken içiyorsun hesabını verincemi korkuyorsun bırak bu işleri.İçtim işte de.Galiba sen trollsün her gün böyle bi konuda senin adın var.
Yaş 15 ciddiyim 5 gündür içmiyodum paketimi saymış bırakmaya çalışıyodum bıraktım sanmış bende bıraktım dedim lütfen yardım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Social-Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Prochnow
İçerken içiyorsun hesabını verincemi korkuyorsun bırak bu işleri.İçtim işte de.Galiba sen trollsün her gün böyle bi konuda senin adın var.
Yaş 15 ciddiyim 5 gündür içmiyodum paketimi saymış bırakmaya çalışıyodum bıraktım sanmış bende bıraktım dedim lütfen yardım
bidaha içeceksen bir anda çekki içine nefret et bir hafta boğazın yansın -
quote:
Orijinalden alıntı: alcoholifed
yaş kaç?
15
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Annen içmiyor olsaydı sen gerizekalısın derdim ama Annen içiyorsa seninde içmende bir anormallik yok ondan öyle görmüşsün sanada kızamaz merak etme -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Social-Adam -- 14 Aralık 2013; 17:49:19 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Sigarayı bırakmaya karar verdim
-
quote:
Sigarayı bırakmaya karar verdim
-
Sincap bide benle bu konuda polemiğe giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YAŞ 15
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X