Şimdi Ara

Annemi öldürdüğümü öğrendim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB

• |SkY..| | kullanıcısına yanıt
    neden kendini suçlayacakmışsınki. Kİm isterdi böyle bir olayın olmasını.
  • bro annemi öldürdüm saçma hatta ayıp kaçıyor ölümün sebep olmuşum yaz.böyle gerçekten mesela bir deli yanlış anlayabilir ve senin suçun değil ki olayın faili sen değilsin sen sadece sebep oldun sen yoapmadın yani.ve sen yine hayatına devam et annenede allah rahmet eylesin.sen yine güzel bir şekilde hayatına devam et.anne babana ailine vatana layık biri olmaya çalış.bu arada anarşistim vatnaa layıklık sadece askerlik ile olmaz.vatana başka türde hizmetlerde vardır.ayrıca bilinçaltı oluştuktan sonra veya bir kısmı oluştuktan
    sonra herşeyi kaydediyor.yani bunuda bilinçaltında biliyor veya tahmin ediyordun.
  • 23 Mayıs 1996'da babamı kaybettim. Bize bakmak için ilçelere elbise, kumaş vs. satan bir toptancıda çalışıyordu. Trafik kazasında vefat etti.
    Güzel kardeşim üzülmek en doğal hakkın fakat çocukken hatta bebekken seninle hiç alakası olmayan bir sebepten dolayı annen vefat etmiş.
    Bu sebepten kendini suçlama. Kaderinde çocuğunu doğururken ölümü yazmış rabbim. Değiştiremeyiz kabullenmeliyiz...
  • Cok duygulandım. Şimdi gidip ailemin tüm fertlerine sarılacagım.
    Kendinizi suçlamayin lütfen. Annen senin bu dunyaya gelmen yasamını en iyi şekilde değerlendirmen için sana bufırsati vermiş.
    Son olarak. Annen senin hep yanında. Ve bu hayatta cok başarili biri olmanı isterdi. Sende isteğini boşa cikartma.

Allah ablanın dogacak evladını anali babali büyütsün kendiside saglıklı olur inşallah.

• Ah be kardeşim...
  • Öyle düşünme. He başkası da ne düşünür umursama. Baban da ilginçmiş neyse. Sen kendi içinde anneni yaşat her zaman yanındadır o senin. Görmen gerekmez eli üstündedir senin.

• Ah ulan ah ...

• kardeş sakın kendini suçlamak gibi bir yanlışa düşme.
    Bu senin suçun değil ayrıca ortada suç veya suçlanacak biri yok bazen birilerinin yaşaması için birilerinin fedakarlık etmesi gerekir ve ne mutlu ki rahmetli annen fedakarlık etmeyi tercih etmiş emin ol sen olsan sende aynı şeyi yapardın empati kurarsan biraz daha anlarsın sen annene layık bir evlat olmayı aklından çıkarma.
    Gün gelecek bizlerde terk edeceğiz buraları ve bu hayat emin ol tamamen bir rüya.
    Nasıl ki kötü bir rüya gördüğümüzde uyanınca bir ferahlık hisseder oh çekeriz ya işte aynen böyle olacak sen kalbini ferah tut ailenin sana olan düşkünlüğüne sevinmeyi de unutma
  • Bence kendinden ziyade doğumu yaptıran doktorları suçla. Şimdi bile ne hatalar yapıyorlar doktorlar, 96'da belki de anneni onlar öldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

İnsan çıkarken biraz dikkatli olur. Düz yolda önünü görmeyip sağa sola çarpan tiplerdensindir kesin.

ALLAHİM AFFET AMA DAYANAMADİM KAHKAHA ATTİM

• Güzel csb

• quote:

Orijinalden alıntı: No4

Allah rahmet eylesin kardeşim buraya yazılan hiçbir şeyin yüreğini ferahlatmayacağını biliyoruz aslına bakarsan.Ne diyeceğimi de bilemiyorum.En iyisi ben burada keseyim

Bi sus be ne konustun be aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ederim ağlıyorum şuan neden yazdınki bunu neden okudumki
  • Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.. Yapabileceğin en iyi şey iyi bir insan olup, insanlara yardım edip anneni gururlandırmak.

• Anneni öldürdüğünü düşünme. Onun için bol dua et. Kabrini ziyaret et. Ayrıca annen için Kuran da okuyabilirsin.

- Hanefî mezhebine göre, bir insan akrabasının veya yakın dostunun kabri başında Kur’an okusa güzel olur.(V. Zuhaylî, el-Fıkhu’l-İslamî, 8/49).

- Malikî mezhebinde ise -şartsız olarak- kişinin, kendi kabri üzerinde Kur’an okunmasını tavsiye etmesi caizdir.(V. Zuhaylî, el-Fıkhu’l-İslamî, 8/51).

- Şafii ve Hanbelî mezhebine göre, kişinin kendi kabri üzerinde Kur’an okumayı vasiyet etmesi caizdir. Çünkü, şu üç durumda Kur’an okumanın sevabı ölüye ulaşır: Kabrin yanında okumak, okumadan sonra dua etmek, sevabını ölünün ruhuna niyet ederek okumak.(bk. V. Zuhaylî, el-Fıkhu’l-İslamî, 8/51).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.