Şimdi Ara

Annemi öldürdüğümü öğrendim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizden nasıl hissedeceğim hakkında yardım istiyorum arkadaşlar, lütfen bir okuyup bana yol gösterin.

20 Şubat 1996 tarihinde doğdum. Kendimi bildim bileli annem yok, ölmüş. Babam bana her zaman kötü davranmıştır. 3 yıl öncesine kadar hep böyleydi, evden çıkmak istediğimi falan söyleyince istemedi ve o günden beri bana iyi davranıyor. 1 ablam var onu çok seviyorum. Ne hissetsem anlatabiliyorum ona. Geçen gün annem hakkında konuşuyorduk. Bana her zaman annem ben doğduktan 2 ay sonra trafik kazası geçirdi ve o zaman hayatını yitirdi demişlerdi. Tüm ailem, tanıdığım herkes. Baba tarafım da, anne tarafım da. Anne tarafım bana her zaman daha yakın olmuştu. Teyzem beni çok seviyor, kendi çocuklarından ayırmıyor. Neyse çok uzattım, geçen gün babam ablam ve ben otururken annemin konusunu açtım. Annemin fotoğrafları falan var bende, hep yanımda taşırım. 25 yaşındayken doğurmuş beni. Ablam benden 7 yaş büyük. Fotoğraflara her baktığımda ablam ve annemi bir görüyorum ancak benle annemin hiç fotoğrafı yok. Bebek de olsam benle bi tane olmasını isterdim hep, babam o zamanlar fotoğraf falan çekmezdik oğlum dedi hep.

Geçen gün konusunu açtığımda ablam ben babam oturmuş eniştemi bekliyorduk yemek için. Sordum benim niye annemle fotoğrafım yok falan diye. Ablam mutfağa gitti, bu arada ablam 4 aylık hamile, ben de arkasından gittim baktım ki ağlıyor. Ne oldu dedim bana açıkladı sonra oturup hep beraber konuştuk.
    Annem doğumda ölmüş, şu ana kadar ne anne tarafım ne baba tarafım bana bundan bahsetti. Babamın bana olan kızgınlığını, ablamın bana olan düşkünlüğünü, teyzemlerin bile bana olan düşkünlüğünü şimdi anlıyorum. Küçükken kendi çocuklarından bile daha fazla bayram harçlığı verirdi bana. Meğer annem hatrınaymış. Kendimi suçlamayayım diye anlatmamışlar. 2 gün önce öğrendim ve hala ne yapacağımı bilmiyorum. Okuldan eve gidesim gelmiyor, gidince yatıyorum. Bugün bütün gün evdeydim ve hala ne yapacağım bilmiyorum. Bana bir yol gösterir misiniz.

• ağlattın be
  • anneni sen öldurmemissin annen senin icin ölmeyi seçmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Allah rahmet eylesin senin yapabileceğin bir şey yok bu hususta, ben öldürdüm filan deme yani. Senin yapman gereken bol bol kabrini ziyaret etmek onun için dua etmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbirsey olmayacak. Herkes tek bu hayatta . Hayatına devam edeceksin. Okuyorsan iyi bir yerlere gitmeye bak.

• Gercekse ben duygulandim filmlerde cok oluyor dedigin durum olan olmus senin bir hatan yok kader bu degismeyecek baban sana baktiginda anneni hatirlayacak bu hayatinin bir parcasi olacak kendini uzme babana iyi davran ve onu yanliz birakma yaninda ol bu degismeyecek maalesef annenin mekani cennet olsun..

• Kader bu, bu dünyada nasip olmadı. İnşallah cennette birbirinizi görürsünüz doya doya sarılırsın annene. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi kaybettim
    10 yıl önce açıldı
    Babamı çok özledim..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Sizden nasıl hissedeceğim hakkında yardım istiyorum arkadaşlar, lütfen bir okuyup bana yol gösterin.

20 Şubat 1996 tarihinde doğdum. Kendimi bildim bileli annem yok, ölmüş. Babam bana her zaman kötü davranmıştır. 3 yıl öncesine kadar hep böyleydi, evden çıkmak istediğimi falan söyleyince istemedi ve o günden beri bana iyi davranıyor. 1 ablam var onu çok seviyorum. Ne hissetsem anlatabiliyorum ona. Geçen gün annem hakkında konuşuyorduk. Bana her zaman annem ben doğduktan 2 ay sonra trafik kazası geçirdi ve o zaman hayatını yitirdi demişlerdi. Tüm ailem, tanıdığım herkes. Baba tarafım da, anne tarafım da. Anne tarafım bana her zaman daha yakın olmuştu. Teyzem beni çok seviyor, kendi çocuklarından ayırmıyor. Neyse çok uzattım, geçen gün babam ablam ve ben otururken annemin konusunu açtım. Annemin fotoğrafları falan var bende, hep yanımda taşırım. 25 yaşındayken doğurmuş beni. Ablam benden 7 yaş büyük. Fotoğraflara her baktığımda ablam ve annemi bir görüyorum ancak benle annemin hiç fotoğrafı yok. Bebek de olsam benle bi tane olmasını isterdim hep, babam o zamanlar fotoğraf falan çekmezdik oğlum dedi hep.

Geçen gün konusunu açtığımda ablam ben babam oturmuş eniştemi bekliyorduk yemek için. Sordum benim niye annemle fotoğrafım yok falan diye. Ablam mutfağa gitti, bu arada ablam 4 aylık hamile, ben de arkasından gittim baktım ki ağlıyor. Ne oldu dedim bana açıkladı sonra oturup hep beraber konuştuk.
    Annem doğumda ölmüş, şu ana kadar ne anne tarafım ne baba tarafım bana bundan bahsetti. Babamın bana olan kızgınlığını, ablamın bana olan düşkünlüğünü, teyzemlerin bile bana olan düşkünlüğünü şimdi anlıyorum. Küçükken kendi çocuklarından bile daha fazla bayram harçlığı verirdi bana. Meğer annem hatrınaymış. Kendimi suçlamayayım diye anlatmamışlar. 2 gün önce öğrendim ve hala ne yapacağımı bilmiyorum. Okuldan eve gidesim gelmiyor, gidince yatıyorum. Bugün bütün gün evdeydim ve hala ne yapacağım bilmiyorum. Bana bir yol gösterir misiniz.

Kardeş cidden üzüldüm bak şimdi Trollerim belki diye girdim ama

Annenle birlikte ölebilirdin. Allah yaşamana izin vermiş belli ki bir sebebi var Aradan çok zaman geçti bence bırak üzülmeyi yaşamana bakmalısın, zor ama öyle olmalı.

Allah yardımcın olsun

• Üzülme istersen.Annen seni ne kadarda sevmiş Canını bile verir bir anne evladı için.
    Artık büyüdün.Anneni inşallah ahirette görürsün.Üzülmek yerine anneni bir kahraman olarak görmelisin.Büyük bir fedakar olarak
  • Duygulandırdın hocam.

• Anneni nasıl sen öldürmüş olabilirsin? Bunu düşünmeye iten sebep nedir? Doğum sırasında hayatını kaybetmiş işte bunlar insan hayatında olabilen şeyler. Annen o doğum acılarını falan göze alarak seni doğurmayı seçmiş. Bence saçma düşünceleri bırak o güzel annene yakışır bir insan ol. Allah sabır versin bu arada.
  • Tyrion Lannister'a da aynısı olmuştu ama GoT izleyen milyonların hepsi bu durumun onun suçu olmadığını düşünüyor...

• Okumadım

• DUYGUSAL DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN NE DEDİĞİNİ BİLMİYORSUN. O KONU BAŞLIĞI NE ÖYLE LA? ANNEMİ ÖLDÜRDÜM NEDİR? DOĞUM DA ÖLDÜYSE SEN Mİ ÖLDÜRMÜŞ OLUYOSUN? GİT Bİ YÜZÜNÜ YIKA BU NASI Bİ DÜŞÜNCE TARZI
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Okuyup iyi yerlere gelebilirsin kardeeş ama senden adam olmaz bil istedim :)

• Beyler, tuzak bu. Yorum yazan herkes eksi yiyor...

• Allah rahmet eylesin kardeşim buraya yazılan hiçbir şeyin yüreğini ferahlatmayacağını biliyoruz aslına bakarsan.Ne diyeceğimi de bilemiyorum.En iyisi ben burada keseyim

• Kendini suçlamaya gerek yok, aileni de sakın suçlama seni düşündükleri için söylememişler.Şimdiye kadar ne yapıyorsan aynen devam edeceksin, gerçeği öğrenmen gerçeği değiştirmez.Hayatına devam et.

• Annene laik bir evlat olmaya çalış. Okulunu oku başarılı ol. Her anne bunu isterdi. Ve annenin adını yaşatacak birşeyler yap. Mesela çok zengin olup adını bir okula, vakfa vs. verebilirsin. Başın sağolsun.
  • Kardeşim öyle düşünme sakın,ailende gizlemekte haklı o ızdırapla yaşamak zor olur senin için diye düşünmüşler ama senin bir suçun yok takdir-i ilahi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.