Şimdi Ara

Sanırım ruh eşimi buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah trafik sıkıştı. Şöforüm yönetim kurulu toplantısına geç kalabileceğimi söyledi ama sorun değildi. Ne de olsa ben gelene kadar başlayamazlardı.

Nihayet holdinge vardım. Binaya yürürken tesadüfen onunla çarpıştım. Kucağında taşıdığı lehim setini düşürmüştü yardım etmem gerekiyordu ama gözlerimi bu güzellikten alamamıştım..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aynı anda birbirimizden özür dilemeye kalkınca ikimizde de bir anlık duraksama oldu ve ardından gülümsedik.

Havyayı, multimetreyi falan toplarken “seni bu kurumda daha önce görmedim yeni misin” dedim.

Evet dedi çekingen 1 tavırla.
    “1 ay oldu başlayalı. Atölyedeyim. Sizin göreviniz neydi?” diye sordu.

Ona o anda bu kurumun, ailemin nesillerdir sahibi olduğu sanayi imparatorluğunun sadece küçük bir parçası olduğunu söyleyemezdim. Ruhumun ona bağlandığını hissettim adeta büyülenmiştim..

• “Ben de birkaç ay önce başladım. Yönetici asistan yardımcısıyım.” dedim.

Güldü tabi. “Demek asistan yardımcısısın” dedi.

Saçmaladığımı farkettim.

“Yani onun gibi bir şey. Doğrusunu istersen tek yaptığım müdürlere kahve taşımak” dedim.

“bence o zaman dikkat et, burada kimseyi yakmak istemezsin. Etraf beyaz yakalı dolu” dedi.

Haklısın dedim.

“Gitmem gerek mesaim başladı” dedi.

Görüşürüz dedim.

Birkaç adım attım, arkamı dönüp baktığımda o da bana bakıyordu.

“Şşştt.. adın neydi?” dedi.

Birşey uydurmalıydım, bu anı bozmak istemiyordum.

Hamdi ben dedim.

Kahkahayı patlattı. Personel girişinden girip gözden kayboldu.

Benim ise yüzümde safça bir gülümseme kalmış olacak ki yanımdaki güvenlikler şaşkın gözlerle olan bitene anlam vermeye çalışıyordu..

• Feridun abi?

• Asansörde 72. kata çıkarken ben az önce ne yaşadım diye düşünüyordum. Ama bu daha sonra ilgileneceğim bir konuydu. Burada koca bir aile şirketini temsil ediyordum. iİhtiyarın sağlığı pek iyi durumda değildi. ilerde tüm sorumluluğu taşıyabileceğimi biliyordum ve bunu bu koltuk için entrikalar planlayan herkese kanıtlamalıydım. Kravatımı bağladım, ayna karşısında tekrar poker face’imi takındım, toplantı odasına girdim.

“Bayanlar baylar, hazırsak başlayalım” dedim.

Derin bir sessizlik vardı..

• Hocam yapma hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel hikayeymiş, devamı nerede?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.