Şimdi Ara

Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde hep ön kameradan fotoğraf çekiliyordum ve cidden güzel çıkıyordum. Ama o suratımın ters çevrilmiş hali. Aynadaki gibiymiş. Sonra bende arka kamera ile fotoğraf çekildim. İnanamadım. Ciddiyim ön kamera ile çekilince harbiden bazen vay be diyordum. Kendimi yakışıklı buluyordum. Ve yıllardır böyle sanıyordum. Ama gerçek gösteren arka kameraymış. Ön kamera ve ayna sizi ters çeviriyor. Acayip moralim bozuldu. Kendimi Tom hardy sanardım. Meğersem ben baya baya hakkı bulutmuşum. Özgüvenim aşırı düştü. Sizde denermisiniz. Görüşlerinizi merak ediyorum

• oda birşey mi hocam, ben kendimi "River Phoenix" sanırdım, taa ki, 16 yaşındayken şu fotoğrafı çekinceye kadar.Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. 

• Kral büyüme ile birlikte surat oturur. Kendimden biliyorum. Biraz zayıflama, bakım ve sakal ile Gayet çekici olabilirsiniz bnce. Yani surat yapınız kötü değil. Sadece gerekli önemi vermeniz lazım.
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Buyur Hocam şuanki halim, "River Phoenix" olur mu sence bundan?Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Şubat 2022; 21:2:22 >

• Kral yalan yok suratın daha toparlamis ama daha daha iyi görünmek istiyorsan yağlardan kurtulmalısın. Ozmn harbi sağlam olursun ciddiyim yani burnum falan da iyi hatların falan
  • İyi bir insan olmayı becerebiliyorsanız ne iyi

Üzerinden kamyon geçen bir yakışıklı olmak mı özenilen

Para her şeyi kapatır

Cebiniz doluyken kim bakar yüzünüze

Herkesin gözü cebinizde

• Oha kardeşim sen yaşıyo musun ya o kadar linç yedikten sonra. Valla bravo insanlarımız çok acımasız. Yeni tipini merak ettim ayrıca bu fotoda tipsiz değilsin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iyi bir saç ve sakal kesimi + kaşların arasını almak seni baya baya değiştirir tipsiz değilsin serkeş bohem ve üşengeçsin fotodan gördüğüm kadarıyla. Yaş kaç bu arada

• aynısı ben de yaşadım.

kendimi direk ön kameradaki gibi sandım.

sonra arka kameradan çektirdiğimde yüzümün solu deformeydi.

Kamyon şoförlerinin güneş bir tarafına vurur da yamulur ya, ha öyle

• Arkadaşlar o sizin göz alışkanlığınıza uymadığı için öyle geliyor, bu kadar psikolojiniz bozulmasın. Birisi selfie fotoğrafınızı görüp, size bakınca ne alaka diye soruyor mu? Sormuyor.

Yakışıklı/güzel olup olmadığınızı üçüncü bir gözün yorumu ile olur ancak. Bana da yakışıklı olduğum söyleniyor, arka kamera ile çekilen fotoğrafımı gördüğümde kendimi tanımıyorum. Arkadaşlarıma sorduğumda ise selfie ile farkının olmadığını söylüyorlar.

• Reo* kullanıcısına yanıt

Şöyle şeyler de var hocam, mesela kamera, fotoğrafı cektikten sonra, ön kamera için diyorum bunu, y eksenine göre simetriği alıyor fotografın, ki, karşıdan nasıl göründüğünü gör diye, halbuki aynı kişi aynada daha güzel cıkıyor. Ayna olayı bambaşka zaten. Aynada, kendimizi oldugumuz gibi değil, y eksenine göre simetriğini görüyoruz. Hatta bilimde bile konu oldu bu, insanlar niye aynada kendilerini farklı görüyorlar oldugundan daha güzel yakısıklı vs diye. İsteyen baksın.

• Aynen ben de ondan bahsettim hocam. Yansımamızda kendimizin simetrik görünüşünü gördüğümüz için gözümüz ona alışıyor. Selfie kamerasında da bu durum bu şekilde. Demek istediğim de, aslında arka kameradan çekildiğimiz fotoğrafta da, ön kameradan çekildiğimiz fotoğrafta da aynı. Dışarıdan bir göz farkı anlamıyor bile, en fazla farkı poz veremeyen insanların fotoğrafların hafiften belli oluyor. Ben de mesela kamerada poz vermesini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 9 Şubat 2022; 13:29:49 >
  • Reo* kullanıcısına yanıt

Bir de uygulamalar devreye giriyor, özellikle kadınlar, snapchat vs gibi şeyler, yapıyorlar, tipleri neye müsaitse o filtre gibi şeyleri de kullanıyorlar.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Yaş 23 Hocam.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Doğuştan gelen ödlekliğimden yaşıyorum hocam, bi tık daha cesur yaratsaydı beni felek, 23 yaşını zor bulurdum.Çirkin olduğumu öğrendim. Yıkıldım. 

• erkeğin çirkin suratlısı, kadının güzel yüzlüsü makbuldür.

vücudunuzu ve cebinizi iyi tutun, gerçek bir erkek yamuk burnuna kafayı takmaz, illa bir şey takacaksa koluna hatunu takar.

• Sizi ilk defa görecek olan birisi için,

görüntünün normal veya ters çevrilmiş olması,

onun açısından hiç fark etmeyecektir,

bu sadece sizin için bir yanılsamadır.

• Kral şimdi insanlar beni, benim ön kamerada gördüğüm gibi mi görüyor
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt

Şimdi şöyle, hocam, bunu yüzyüzeyken bile anlatması zor ama deneyeceğim :)

Telefonunuz iphone ise, ön kamerada selfie çekilirken, çekildikten hemen sonra, fotografı y eksenine göre simetriğini alır telefon. Bunu farketmişsinizdir. Bunun amacı sizi oldugunuz gibi göstermektir. Bu ayarı kapatmanın yolu iphone da mevcuttur. En azından benim telefonda. IOS Sürümlere göre değişiyor mu bilmiyorum. Ön kamerada fotoğraf ÇEKMEKSİZİN BAKTIĞINIZ ŞEY, siz değil, sizin yüzünüzün y eksenine göre simetriğidir. Ayna , sizin insanların sizi gördüğü gibi olan halinizin Y eksenine göre simetriğidir. Bu yüzden insanlar kendilerini aynada daha güzel görürlermiş. diye de bir bilgi duydum. Bakılması lazım. Biraz karışık oldu kusura bakmayın.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Üzüldüm, adınıza, bilimde onlarca makale varken, tamamen yalan yanlış bilgiler üzerine kurulu zihin dünyanıza.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.