< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kızlarsoruyarda konuştuğum kız boyumun 1.85 altı olduğunu öğrenince engelledi
-
-
195 10cm
175 20 cm
Bunlardan hangisini tercih eder tabi ki 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm s beden giyiniyon ağzın laf yapmıyo nolcak senin bu halin
-
Demek ki Brad Pitt'in gençliği olsan da reddedilecekmişsin. 1.78-1.80 arası bir boyu var adamın yaşlanıp kösülmediyse. Bu kızlar kafalarında nasıl bir dünya tasvir ediyorlar merak ediyorum doğrusu.
-
-
S beden oversize kalıplarda giyiyom olm normali M-L arası sen kendine bak shib dibe vurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olm senin tipini burda herkes biliyo benden bile kısasın sen
600lerden 8800e çıktı coin 4000e düştüğü gibi 20000de yakında yapar ama S beden giyip XL gibi görünemezsin YTD
-
Beyler arkadaşın boyu 1.85 altı olduğu için bloklamışım.
Neyden bahsediyor konuda?
-
XL giyeceğime S giyerim daha iyi olm XL ne modadan o kadar uzaksınız ki oversize kalıbın ne olduğunu bilmiyorsun lcw den giyiniyorsunuz tabi sormam hata ama git bi oversize kalıp bir şeyi kendi bedeninde giy bakiyim nasıl duruyo üstünde anlarsın ben oversize sevmediğim icin 1-2 beden aşağı aldım sadece olan bu
bir kız oversize bakmaz S beden dediysen bir kıza karizma çizilmiştir
-
kızlar zaten bakmıo olm niye baksın bana kız olsam ben de bakmam benim yüzüm çirkin fiziğim ultra iyi olsa da işe yaramaz yüzüm o kadar cirkin ki19.yy da abd de yaşasam ucube gösterilerinde kullanırlardı beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 25 Kasım 2021; 19:11:22 >
Foto atsana
-
Sorun yok zaten buyuk ihtimal kiz taklidi yapan erkekti malum kizlar soruyor
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün hocam.
Aamir Khan’ın boyu 1,64 ne kızlar gördüm ona eriyip biten.
ünlüye karşı bakış açısı farklı tamamen onları kıstas alamayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 26 Kasım 2021; 11:30:6 >
1.50 dir kızın boyu . Yanına gittiğinde büyük ihtimal kısa kalıp eziklik psikolojisine girmemek istediğinden mütevellit engellemiştir.Şimdi çikolatalı gofret yiyip ağlıyordur , sevgiler .Güçlü kal adamım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beyler arkadaşın boyu 1.85 altı olduğu için bloklamışım. Neyden bahsediyor konuda? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X