Şimdi Ara

Annemin anneler gününü kutlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat iki olmuş, ben hala daha annemin anneler gününü kutlayamadım. Koşuşturmaktan hediye falan da alamadım. Yaratıcı fikirleri ve önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasdde -- 11 Mayıs 2014; 13:45:13 >

• Bende kutlamadım bu gün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Bende kutlamadım bu gün mü ?
    Bugünmüş ya, ben de yeni öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: banasdde

Bugünmüş ya, ben de yeni öğrendim

Alıntıları Göster
    Peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Peki.

Alıntıları Göster
    ben kutladım tencere seti aldim istiyodu zaten aman ha siz siz olun vericeginiz hediyenin ustunde fiyat etiketini unutmayın ben az kala yakalanıyodum 40tl bisiy değil helal hoş olsun
  • sericatil18 kullanıcısına yanıt
    Tencere seti 40 lira mı cidden? Öyleyse ben de alayım, hatta sadece anneme değil, kendime falan da alayım lazım olur bir gün
  • quote:

Tencere seti 40 lira mı cidden? Öyleyse ben de alayım, hatta sadece anneme değil, kendime falan da alayım lazım olur bir gün

valla ben 1 milyoncu denilen halk arasında bilinen bi yerden aldım indirimliymis tahminimce stokdan kalma satılmadıgı için bu fiyatti aldım annemde beğendi sağolsun farkli bi hediye oldu en azından ondan çok biz yicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

valla ben 1 milyoncu denilen halk arasında bilinen bi yerden aldım indirimliymis tahminimce stokdan kalma satılmadıgı için bu fiyatti aldım annemde beğendi sağolsun farkli bi hediye oldu en azından ondan çok biz yicez

Alıntıları Göster
    Ben de kutlamadım.

Kağıda süslü bir şekilde Anneler Günün Kutlu olsun yazmak çok mu çocuksu olur ?

• boş işler
  • Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav

Ne aldın ve nasıl savaş çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav

Ne aldın ve nasıl savaş çıktı

Alıntıları Göster
    İyi denk gelmiş o zaman, ben ne alsam ne yapsam bulamadım hala

Kağıda yazı yazma işini 5-6 yaşımdayken yapıyordum ben ya, şimdi de yaparsak ayıp olur artık

• quote:

Kağıda yazı yazma işini 5-6 yaşımdayken yapıyordum ben ya, şimdi de yaparsak ayıp olur artık
    Ben de kutlamadım, kutlamayacağım.
  • Anneler günü saçma sapan bir şey bende kutlamadım. Bir insan annesini seviyorsa zaten her gün anneler günüymüş gibi davranmalı. Özel bir gün ayırmak saçma.
  • 10 farklı telefondan anneler günü mesajı at hepsinde ismin olsun ya da

10 farklı arkadaşın anneni arasın işte x teyze ben oğlun y nin arkadaşıyım.Onun adına ve kendi adıma anneler gününü kutluyorum.
  • Siz var kutlamıyorsunuz ben yok kutlayamıyorum vay bee
  • kuran i kerim al
  • quote:

E bi zahmet kucuk bi mutfak esyasi vs al kolye veya bilezik en sona ceyrek al bitane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

E bi zahmet kucuk bi mutfak esyasi vs al kolye veya bilezik en sona ceyrek al bitane :)

Alıntıları Göster
    Saçma sapan işler. Kutlamaya gerek yok.

• Yılbaşı, doğum günü, evlilik yıldönümü, bayramlar vb. dışındaki günler boş. Yok sevgililer günü, yok dedeler günü, yok amcalar günü. Saçma sapan işler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.