Bildirim
Annemin anneler gününü kutlamadım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende kutlamadım bu gün mü ? -
Bugünmüş ya, ben de yeni öğrendimquote:
Orijinalden alıntı: Sauron
Bende kutlamadım bu gün mü ? -
Peki.quote:
Orijinalden alıntı: banasdde
Bugünmüş ya, ben de yeni öğrendim
Alıntıları Göster -
ben kutladım tencere seti aldim istiyodu zaten aman ha siz siz olun vericeginiz hediyenin ustunde fiyat etiketini unutmayın ben az kala yakalanıyodum 40tl bisiy değil helal hoş olsunquote:
Orijinalden alıntı: sseerrddaarr
Peki.
Alıntıları Göster -
Tencere seti 40 lira mı cidden? Öyleyse ben de alayım, hatta sadece anneme değil, kendime falan da alayım lazım olur bir gün -
quote:
Tencere seti 40 lira mı cidden? Öyleyse ben de alayım, hatta sadece anneme değil, kendime falan da alayım lazım olur bir gün
valla ben 1 milyoncu denilen halk arasında bilinen bi yerden aldım indirimliymis tahminimce stokdan kalma satılmadıgı için bu fiyatti aldım annemde beğendi sağolsun farkli bi hediye oldu en azından ondan çok biz yicez -
Ben de kutlamadım.quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18quote:
Tencere seti 40 lira mı cidden? Öyleyse ben de alayım, hatta sadece anneme değil, kendime falan da alayım lazım olur bir gün
valla ben 1 milyoncu denilen halk arasında bilinen bi yerden aldım indirimliymis tahminimce stokdan kalma satılmadıgı için bu fiyatti aldım annemde beğendi sağolsun farkli bi hediye oldu en azından ondan çok biz yicez
Alıntıları Göster
Kağıda süslü bir şekilde Anneler Günün Kutlu olsun yazmak çok mu çocuksu olur ?
-
boş işler -
Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav -
quote:
Orijinalden alıntı: erdy232
Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav
Ne aldın ve nasıl savaş çıktı -
İyi denk gelmiş o zaman, ben ne alsam ne yapsam bulamadım halaquote:
Orijinalden alıntı: BéToquote:
Orijinalden alıntı: erdy232
Hediye almanıza rağmen evde savaş cikti bizde. Pirlanta alsam bile bahane bulacak biktim yav
Ne aldın ve nasıl savaş çıktı
Alıntıları Göster
Kağıda yazı yazma işini 5-6 yaşımdayken yapıyordum ben ya, şimdi de yaparsak ayıp olur artık
-
Ben de kutlamadım, kutlamayacağım.quote:
İyi denk gelmiş o zaman, ben ne alsam ne yapsam bulamadım hala
Kağıda yazı yazma işini 5-6 yaşımdayken yapıyordum ben ya, şimdi de yaparsak ayıp olur artık -
Anneler günü saçma sapan bir şey bende kutlamadım. Bir insan annesini seviyorsa zaten her gün anneler günüymüş gibi davranmalı. Özel bir gün ayırmak saçma. -
10 farklı telefondan anneler günü mesajı at hepsinde ismin olsun ya da
10 farklı arkadaşın anneni arasın işte x teyze ben oğlun y nin arkadaşıyım.Onun adına ve kendi adıma anneler gününü kutluyorum. -
Siz var kutlamıyorsunuz ben yok kutlayamıyorum vay bee -
kuran i kerim al -
quote:
Kağıda yazı yazma işini 5-6 yaşımdayken yapıyordum ben ya, şimdi de yaparsak ayıp olur artık
E bi zahmet kucuk bi mutfak esyasi vs al kolye veya bilezik en sona ceyrek al bitane :) -
Saçma sapan işler. Kutlamaya gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18quote:
E bi zahmet kucuk bi mutfak esyasi vs al kolye veya bilezik en sona ceyrek al bitane :)
Alıntıları Göster
-
Yılbaşı, doğum günü, evlilik yıldönümü, bayramlar vb. dışındaki günler boş. Yok sevgililer günü, yok dedeler günü, yok amcalar günü. Saçma sapan işler.
Benzer içerikler
- kahvede nikotin var mı
- beylikdüzünden bağcılara nasıl gidilir
- yüzme ne kadar sürede öğrenilir
- tang içecek yasaklandı
- starbucks kafeinsiz kahve
- türk çay emojisi
- bim karavan
- bim para sayma makinesi
- exxen filmleri
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X