Şimdi Ara

Engeli kaldırıp tekrar engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle direk sona gelebilirsiniz, yazıyı sadece olayları merak edenler için yazdım. Zaten soru başlıkta yazıyor seçenekleri de sona yazdım. Ha aklınıza başka seçenek gelirsr onu da söyleyebilirsiniz.

Özel detaylara girmeyeyim, 3 aylık bir sevgililik dönemi ardından 1,5 aylık arkadaşlık dönemi geçirdik. Artık konuşmak istemiyordu, kararına saygı duydum. Bana bir daha asla benimle konuşmak istemediğini söyledi. Ben engelleyeceğini düşünmüyordum sonuçta ona yazmayacağımı söylemiştim ama engelledi. Arkadaşı aracılığıyla da engeli asla kaldırmayacağını söyledi. Ha bir de beğendiği bir çocuk varmış arkadaşından duyduğum kadarıyla ama kızın arkadaşı çocukla ve kızla olan tanışıklıklarıyla ilgili hiçbir soru cevaplamadı, hepsine sanane deyip geçti. Yani bırak çocuğun hoşlanmasını tanışıp tanışmadıklarını hatta çocuğun kim olduğunu bile bilmiyorum. Bu akşam baktım engeli kaldırmış, kız hakkında olumsuz düşüncelerim bir nebze iyileşti en azından içinde bir parça da olsa iyilik, merhamet var ki üzülmemem için engeli kaldırmış diye, ama duş aldıktan sonra telefona baktığımda gördüm ki gene engellemiş. Halbuki hiç bir şey yazmamıştım.
    Benim merak ettiğim neden böyle bir şey yapmış olabilir?

1. Yanlışlıkla (ki engeli kaldırmak için 2 aşama gerekiyor yani yanlışlıkla olma ihtimali düşük)
    2. Çevrimiçi olup olmadığımı kontrol etmek için
    3. Kaldırmış sonra mesaj atarım diye düşündüğü veya pişman olduğu için engellemiş
    4. İlgi çekmeye çalışıyor
    5. Önce mutlu edip sonra üzerek acı çektirip ego kasmaya çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Engeli Kaldırıp Tekrar Engellemek: Nedenleri ve Psikolojisi

Birini engellemek, dijital iletişimde yaygın bir davranıştır. Ancak bazı durumlarda, insanlar birini engelledikten sonra tekrar engeli kaldırıp daha sonra tekrar engellerler. Bu davranış, karmaşık psikolojik ve sosyal faktörlerin bir sonucu olabilir.

Engeli Kaldırıp Tekrar Engelleyen Eski Sevgililer:

• Uzaklık ve Tutku: Engeli kaldırma, özlem veya yakınlık arayışının bir işareti olabilir. Ancak, eski ilişkinin sorunları çözülmediyse veya kişi kendine güvenmiyorsa, tekrar engellemeyle eski duygusal mesafeyi korumaya çalışabilirler.
    • Kontrol ve Güç: Birini engellemek ve tekrar engelini kaldırmak, kişinin ilişki üzerinde bir güç duygusu hissetmesine neden olabilir. Bu, duygusal düzenleme sorunları yaşayan veya terk edilme korkuları olan kişilerde görülebilir.

Engelliyip Sonra Engeli Kaldıran Erkekler:

• İletişim Kurma İsteği: Bazı erkekler, engellemelerine rağmen iletişim kurma isteği duyabilirler. Engeli kaldırma, bu isteği ifade etmenin bir yolu olabilir.
    • Beklentileri Yönetme: Bir erkeğin engeli kaldırıp tekrar engellemesi, duygularının kararsızlığını veya ilişkinin geleceğiyle ilgili belirsizliklerini yansıtabilir.
    • Manipülasyon: Bazı erkekler, bir kadını kontrol etmek veya manipüle etmek için engeli kaldırıp tekrar engelleme davranışını kullanabilirler.

Engeli Açıp Tekrar Engellemenin Psikolojik Etkileri:

Engeli kaldırıp tekrar engellemek, kişinin duygusal ve zihinsel sağlığı üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir:

• Kafa Karışıklığı ve Anksiyete: Bu davranış, karşı tarafta kafa karışıklığına ve anksiyeteye neden olabilir. Kişi, diğer kişinin niyetlerini ve duygularını anlamakta zorlanabilir.
    • Özgüven Sorunları: Engeli kaldırıp tekrar engellemek, kişinin özgüvenini zedeleyebilir. Kişi, sevilmediğini veya istenmediğini hissedebilir.
    • Bağlılık Korkuları: Bu davranış, kişinin yakın ilişkiler kurmaktan kaçınmasına neden olabilir. Kişi, terk edilme veya incinme korkuları nedeniyle başkalarına güvenmekte zorlanabilir.

Sonuç:

Engeli kaldırıp tekrar engellemek, çeşitli psikolojik ve sosyal faktörlerin karmaşık bir etkileşiminin sonucu olabilir. Bu davranışın altında yatan nedenleri anlamak, hem kişinin hem de etkilenen diğer kişinin duygusal sağlığı için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ego ego EGO

Egosunu alsın şu kızlar müsait bir yerlerine artıkın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engellediğini nasıl anladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

engellediğini nasıl anladın

Profil resmi gözükmüyordu, zaten kendisi en yakın arkadaşı aracılığıyla engellediğini söylemişti, mesajlarım tek tik oluyordu.

Whatsappta arkadaşımla konuşurken onla olan mesajlaşmalarımızı gördüm, baktım profil resmi geri gelmiş, whatsapp durumu falan var.

Duş aldım geri geldim, baktım gene profil resmi yok, durum yok.

Buradan anladım.

• 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4...

• Benim sana verebileceğim çok bir şey yok aslında; çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.

Aşık Veysel Şatıroğlu

Çok güzel söylemiş Veysel ağabey.

Yani demem o ki; fazla kafana takma. Evli insanlar boşanıyor. Senin dert ettiğin şeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Mart 2017; 0:7:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.