1. "Ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devam et, satır sonu kesme işaretiyle (-) kelimeyi bölmene
gerek yok, bana geldiği zaman zaten düzenli geliyor" uyarısının akabinde annemin attığı mesaj:
"bizvardıkiyiyizöpüyorumayten"
2. 3 gün boyunca eve uğramamam sonucunda annem
tarafından yollanılan sms:
>>>"dünyadan, kayıp uzay aracına! kayıp uzay aracı >>> >>>nerdesin?" >>> >>> >>> >>>3. -Anne benim param bitti,babama caktirmadan para >>> >>>yollar misin bana? >>> >>>-annen banyoda,daha dun para yolladim. baban. >>> >>> >>> >>>4. Oglumu kaybettim, hukumsuzdur... >>> >>>imza cok muhim, "annen" degil "annesi"... >>> >>> >>> >>>5. Bir arkadaşım eski telefon kartını annesine >>> >>>vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş >>> >>>bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar: >>> >>>"çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum.." >>> >>>sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer >>> >>>bir mesajla bildirir: >>> >>>"ahmet diye biri mesaj attı, yalnızmış, içiyormuş. >>> >>>sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!" >>> >>> >>> >>>6. Anne: >>> >>>bensimdiotobusebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorb izial >>> >>>kiz: >>> >>>basustune alirim almasina da su kelime >>> >>>aralarina bosluk yapsan kelime aralarinda 1e bas lutfen >>> >>>anne: >>> >>>boyledahacokseyyaziyorumamapekisatirbitinceneyapic am >>> >>>kiz: elinin korunu yapcan anne. herife kaza >>> >>>yaptirican. gelince anlatirim. hadi iyi yolculuklar >>> >>> >>> >>>7. Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: >>> >>>"oglum ben annen" >>> >>> >>> >>> >>> >>> >>> >>>8. Arkadas ucaktan iner telefonunu acar >>> >>>annesinden mesaj: a >>> >>>sonra anne aranir "anne nedir o a?" >>> >>>"'allaha emanet olun'un a'si o.. anlamadin mi?" >>> >>> >>> >>>9. Birkac gundur kontursuzlukten ana-babaya mesaj >>> >>>atilamamakta: >>> >>>anne: ey turk gencligi! birinci vazifen anan ve >>> >>>babanla mesaj baglantisi kurmaktir >>> >>> >>> >>>10. Babaya msg yazma teknikleri konulu seminer >>> >>>verilmiş, gerekli görüdüğü için bir kaç kez >>> >>>tekrarlanmıştır. olaya kapan baba ilk hevesle tüm >>> >>>msgları mümkün olduğunca uzun yamak konusunda >>> >>>ısrarlıdır... >>> >>>okula dönmek için otobüse binilir, "varınca msg at" >>> >>>der baba... sabah otobüsden inilir: >>> >>>- baba ben geldim >>> >>>- geçmiş olsun, umarım yolculuğun iyi geçmiştir, biz >>> >>>de iyiyiz , sana iyi günler diliyoruz, derslerinde >>> >>>de muvaffakiyetler... >>> >>> >>> >>>11. Bu gün bizi ziyarete gelicen mi anneler günüm >>> >>>kutlu olacak mı? >>> >>> >>> >>>12. Babam: oğlum, fenerbahçegalatasaray maçında olay >>> >>>çıkmış oralarda gezinme. nerdesin? >>> >>>ben: açık tribün >>> >>>babam: iyi bok yedin. dikkatli ol. >>> >>> >>> >>>13. Baba : oglum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur >>> >>>dur... alma. >>> >>> >>> >>>14. Bir arkadasımın sinema cıkısında telefonunu >>> >>>acmasıyla birlikte babasından gelen mesajda.. >>> >>>-hemen telefonunu ac. yazıyordu >>> >>> >>> >>>15. Mesajları kısa yazmasından şikayet edince''ne >>> >>>gerek var ziyanlığa,o kadar kontor gidiyor'' annemin >>> >>>cevabı. Bir zamanlar harf sayısı arttıkça giden >>> >>>kontorun de artıcağını dusunuyordu >>> >>> >>> >>>16. Anne: krmz sgn >>> >>>ben: o ne be? >>> >>>anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! >>> >>>ben: haaa!!! >>> >>> >>> >>>17- nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen >>> >>>- gelicem birazdan. 0'a basinca boşluk oluyodu hani? >>> >>>- a m a n b e >>> >>>- annegelmiyorumbenvazgeçtim. >>> >>> >>> >>>18. Ben: Anne fizikten 42 almıştım evde cırlama diye >>> >>>msg atayım dedim. >>> >>>anne: sen büyük bir ihtimalle geri zekalısın. >>> >>> >>> >>>19. Anne: gel. sarho$ olsan da gel. baban daha gelmedi. >>> >>>$ahis: gelmem. >>> >>>baba: gelsene lan $erefsiz...[tuzaktan kurtulunur] >>> >>> >>>20. Abla tez yazmakta ve dolayısıyla kardeşin odasını >>> >>>meşgul etmektedir. kardeşten şöyle bir mesaj düşer >>> >>>cep telefonuna >>> >>>-yapılacaklar: >>> >>>tezimi biran önce bitiriyim de sevgili kardeşimin >>> >>>odasını rahat bırakiyim! >>> >>> >>> >>>21. Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil >>> >>>tebriği: >>> >>>canım oğlum pantolonun diesel, gömleğin vakko olsun >>> >>>kandilin mübarek olsun >>> >>> >>> >>>22. Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs >>> >>>gürültülü ortramda telefonu açmak istemez cevapsız >>> >>>arama olur. >>> >>>- oğlum niye açmıyorsun merak ettik. >>> >>>- kütüphanedeyim anne çıkınca arayım. >>> >>>sonraki mesaj babadan gelir >>> >>>- yalan söyleme eşşoğleşşek çık bardan dışarı ara. >>> >>> >>> >>>23. İzin istemek için tüm sevimliliğin takınılarak >>> >>>yollandığı gayet uzun bir mesajın ardından babadan >>> >>>aynen şöyle de bi mesaj gelebilir, farklı bi açıdan >>> >>>komiktir: "gidemezsin.sevgiler." (başharfler büyük..) >>> >>> >>> >>>24. Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi >>> >>>üzerine aradığımdaki konuşma; >>> >>>-anne sms lerimi almadın mı sen >>> >>>-olum sadece adını yazmışsın. >>> >>>-ehh anne bee. yahu dedik ya oklarla ilerliycen >>> >>>okuycan. >>> >>>-ne oku >>> >>>-oy güzel anam oyy.
hahaha süperdi
Valla bunlarin cogu gercekten bizimkilerdede var ama anneannem 80 kusur yasinda ericson 618 mi ne kullanıyor annemlere bi ogretemedim.