Şimdi Ara

Annemle Babamın arasında kaldım.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anneni uyar bu adam böyle böyle yapıyor diye, Sonuç çıkmazsa babana git derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RokeTatar1 -- 28 Ağustos 2013; 0:19:20 >
  • Elin adamıyla aynı evde kalmak zorunda değilsin. Annen evlenmekle hata yapmıs seninle yasayabilirdi. Bence git babanın yanına.
  • Zor durum tabi başına gelmeden anlayamaz kimse ama ben olsam evlenmesine karşı çıkardım. Evlenirsede bana ulaşamasın diye hattımı vs değiştirir babamın yanında kalırdım.
    Edit: Henüz yaşın küçük 17-18 yaşına geldiğin zaman öz anne-babanla anlaşamıyosun üvey baba çok zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Yeniçeri- -- 28 Ağustos 2013; 0:53:27 >
  • Evet Abiler ablalar sonuç olarak babamın yanına gitcem orda kalcam hebinize teşekkür ediyorum...
  • Ben olsam şunu yapardım :

Eğer annem gıcık kaptıgım bir adamla evlenmiş olsaydı bende anneme hafiften gıcık kapardım ve her gece o adamı çekemezdim. O yüzden babanın yanına git ve erkek erkege takılın bence hayat daha eglenceli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Eylül 2013; 17:49:41 >
  • Bende küçükken annem ve babam ayrılmışlardı hatta ikiside ikinci evliliklerini yaptılar. Bizde sıkıntı çektik seni anlayabiliyorum hemde çok iyi. halen bile babam diğer karısından olan çocuklarını daha çok sever, onlara harcar ve bana bu yaşıma kadar 5 lira bile zor vermiş bir adamdır düşün. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.

Güzel kardeşim sana bir abi tavsiyesi,

Sabırlı ol, sinirine hakim olmaya çalış, Anneni bırak cart, curt diyenlere sakın aldanma çünki herkes gider gerekirse baba bile gider ama ana kalır. Ananın kıymetini bil sakın sırt çevirme üzme onu hele ki özel durumu varmış ki sakın üzme. Başka biriyle evlenmiş de olsa sana yanlışta yapıyor olsa ona iyi davran. O senin anan. Onun hakkını ödeyemezsin. Son bir tavsiyem, namaz kıl kılabildiğin kadar kaç vakit olursa olsun kıl kalbinin ilacı o. Ağlayarak bir yere varamazsın ve Allah (c.c) 'a dua et. İnşallah herşey istediğin gibi olur . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Bende küçükken annem ve babam ayrılmışlardı hatta ikiside ikinci evliliklerini yaptılar. Bizde sıkıntı çektik seni anlayabiliyorum hemde çok iyi. halen bile babam diğer karısından olan çocuklarını daha çok sever, onlara harcar ve bana bu yaşıma kadar 5 lira bile zor vermiş bir adamdır düşün. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.

Sabırlı ol, sinirine hakim olmaya çalış, Anneni bırak cart, curt diyenlere sakın aldanma çünki herkes gider gerekirse baba bile gider ama ana kalır. Ananın kıymetini bil sakın sırt çevirme üzme onu hele ki özel durumu varmış ki sakın üzme. Başka biriyle evlenmiş de olsa sana yanlışta yapıyor olsa ona iyi davran. O senin anan. Onun hakkını ödeyemezsin. Son bir tavsiyem, namaz kıl kılabildiğin kadar kaç vakit olursa olsun kıl kalbinin ilacı o. Ağlayarak bir yere varamazsın ve Allah (c.c) 'a dua et. İnşallah herşey istediğin gibi olur . . .

hocam cevabınız için teşekkürler fakat babam üstüme çok düşer durumu çok iyi para konusunda hiçbir şekilde sıkıntı yok bu sene orda deneyeceğim. ve namaz kılıyorum hocam 5 vakit Allaha şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

Orijinalden alıntı: treand22

Öncelikle herkeze merhaba başlıkta dediğim gibi annemle babamın arasında kaldım annemle babam ben 1.sınıfa giderken boşandılar. Velayet imi anneme verdiler babam sinopa taşındı orda yaşıyor annem boşandıklarından 3 sene sonra bir adamla evlendi. Adam gıcık bir insan yani gıcıklık yapıyor ve annem onun tarafını tutuyor genellikle tamam hadi buna zar zor dayanmaya çalışıyorum babamla her gün telefonla görüşürüm yazın yanında giderim 2 ay kalırım her ay düzenli ihtiyaçlarımı karşılamak için para gönderir sinoptan 3 gün önce geldim babam her yaz burda kal gitme der arada bende isterim fakat annem istemiyor çok üzülüyor bide kalp rahatsızlığı var birşey olur diye hep babama hayır diyorumhem burda kalmak istiyorum hep sinopta fakat annem çok üzülür hastalanır diye burda kalıyorum babamada çok üzülüyorumne yapcağımı bilmiyorum gizli gizli ağlıyorum her gece keşke boşanmasalardı da böle şeyleri yaşamasaydım diye babam çok içki içer daha yeni telefonda aradı oğlum gel artık benimle kal yeni bir hayat kuralım çok özlüyorum diyor çok çağresizim ne yapcağımı bilmiyorum pisikolojim bozuldu her sene aynı muhabbetler çok kötüyüm lütfen öneri verin. bu arada yaşım 14 lise 1e gecdim.

Annen neden o adamdan tarafa oluyor onu anlamadim? Ayrica baban en azindan saygi duyup evlenmiyor ve annenin yaptigina bak? Babanin yanina git derim,14 yasina gelmissin bazi seylere alisman gerek artik.Baban ayrica icmeyide birakir sanirim yanina gidip orada yasamaya baslarsan.

Ah siz cahiller yok musunuz.. Nerden biliyorsun annesi belki eve para yetiştiremiyor veya çalışmıyor ne yapıcak o baba yine çalışıyor kendi geçimini sağlıyor hemen atlıyorsun hurra annen hata yapmış o zaman senide salalım eline çocuk verip parayı çöpte buluyolar ya zenginlik içinde yaşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben küçükken ayrılıp 1 sene sonra barışmışlardı . bence liseyi babanın yanında oku . deki babana , baba alkolü bırakırsan yanına gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berethor

quote:

quote:

Öncelikle herkeze merhaba başlıkta dediğim gibi annemle babamın arasında kaldım annemle babam ben 1.sınıfa giderken boşandılar. Velayet imi anneme verdiler babam sinopa taşındı orda yaşıyor annem boşandıklarından 3 sene sonra bir adamla evlendi. Adam gıcık bir insan yani gıcıklık yapıyor ve annem onun tarafını tutuyor genellikle tamam hadi buna zar zor dayanmaya çalışıyorum babamla her gün telefonla görüşürüm yazın yanında giderim 2 ay kalırım her ay düzenli ihtiyaçlarımı karşılamak için para gönderir sinoptan 3 gün önce geldim babam her yaz burda kal gitme der arada bende isterim fakat annem istemiyor çok üzülüyor bide kalp rahatsızlığı var birşey olur diye hep babama hayır diyorumhem burda kalmak istiyorum hep sinopta fakat annem çok üzülür hastalanır diye burda kalıyorum babamada çok üzülüyorumne yapcağımı bilmiyorum gizli gizli ağlıyorum her gece keşke boşanmasalardı da böle şeyleri yaşamasaydım diye babam çok içki içer daha yeni telefonda aradı oğlum gel artık benimle kal yeni bir hayat kuralım çok özlüyorum diyor çok çağresizim ne yapcağımı bilmiyorum pisikolojim bozuldu her sene aynı muhabbetler çok kötüyüm lütfen öneri verin. bu arada yaşım 14 lise 1e gecdim.

Annen neden o adamdan tarafa oluyor onu anlamadim? Ayrica baban en azindan saygi duyup evlenmiyor ve annenin yaptigina bak? Babanin yanina git derim,14 yasina gelmissin bazi seylere alisman gerek artik.Baban ayrica icmeyide birakir sanirim yanina gidip orada yasamaya baslarsan.

Ah siz cahiller yok musunuz.. Nerden biliyorsun annesi belki eve para yetiştiremiyor veya çalışmıyor ne yapıcak o baba yine çalışıyor kendi geçimini sağlıyor hemen atlıyorsun hurra annen hata yapmış o zaman senide salalım eline çocuk verip parayı çöpte buluyolar ya zenginlik içinde yaşarsın

Afedersin para yetistirememekle cocugunun arkasinda olmamanin ne alakasi var? Ben parayla ilgili bisey soylemis miyim? Once bi yazdigimi adam akilli okusaydin keske.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berethor

quote:

quote:

Afedersin para yetistirememekle cocugunun arkasinda olmamanin ne alakasi var? Ben parayla ilgili bisey soylemis miyim? Once bi yazdigimi adam akilli okusaydin keske.

Ben de diyorum ki evlenmeden nasıl geçinicek o kadıncağız? Evlenmiş saygısızlık etmiş diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Bende küçükken annem ve babam ayrılmışlardı hatta ikiside ikinci evliliklerini yaptılar. Bizde sıkıntı çektik seni anlayabiliyorum hemde çok iyi. halen bile babam diğer karısından olan çocuklarını daha çok sever, onlara harcar ve bana bu yaşıma kadar 5 lira bile zor vermiş bir adamdır düşün. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.

bide benim tipime laf ediyordun o kadar cok biliyorsan annen baban ayri evlenmis onlara ceki duzen ver bence

• Taa ki annenin evlendiğini ve eşinin gıcık tip olduğunu söyleyene kadar annenle kal diyecektim fakat ben olsam babanın yanına giderdim liseye de orada başlardım yeni bir hayat-düzen olurdu. Anneni kötülemek için değil ama evlenmesi kötü olmuş.
  • quote:

bence asil konu annen neden ayrildi

baban gecimsiz birimi annen ayrilip baskasi ile evlenmesinin sebebi ne hic bundan bahsetmemissin

herkeste anneyi koyuluyor masallah

• Kesinlikle babana git bence geleceğin içinde daha iyi olur.
  • Sirf annen baska bir adamla evlendigi icin gitmen yeterli bir sebep. Yerinde olsam babamla kalirdim. Millet durumu iyi mi felan demis. Sanki para icin gitceksin.

• Annenin yeni eşinin yaptığı uyuzlukları merak ediyorum ben asıl, şundan dolayı; şuan ergensin ve seni yaşlarında seni kısıtlamaya çalışan herkes sana uyuz gibi görünür ama aslında sana hayatının ilerki döneminde yardımcı olmak için birşeyler yapmanı isterler. Annenin evlenerek hata yaptığını söyleyen düşüncesizlere bakma, bir kadının dul başına neler yaşayabilceğinden habersiz konuşanlar onlar. Ayrıca ömür yalnız yaşanmaz, evlenerek gayet doğru bişey yapmış. Şuan yaşadığın bu psikoz bile yaşınla alakalı sabredip okuluna eğitimie önem ver, hepimiz o dönemlerden geçtik ve atlattık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailano -- 2 Eylül 2013; 19:21:12 >
  • aha babası sinopta

gel sinop candır cann
  • Ben çok duysusal bir insanın napayım yani hayat çok kötü böle kararların arasında kalmak çok zor bazen ölmek istiyorum ya keşke ayrılmasalardı ama geçimsizlik olunca oluyor işte annemde tke başına bir çocukla ne yapabilirdiki evlenmek zorundaydı babamda istanbulda düzgün bir yaşamı yoktu orda burda kalıyordu oda sinoba gitmek zorunda kaldı orda düzeni kurdu bende bu sene orda bir liseye gideceğim istanbulda almadı liseler mesleğe gidemem ful serseri dolu yapacak bişeyim kalmadı babamın orda torpille bir anadoluya yazılcam yani anlaması zor bir boşluktayım bu sene anneannemi kaybettin 3 sene öncede dedemi çok zor günler yaşıyorum insanlar annem babamö üzülcek diye kendimide harab ediyorum ne yapayım ya artık bıktım bazen soruyom neden böle şeyler oluyor diye oluyor be napalım kusura bakmayın yazıyı uzattım...

• kardeşim senin yerinde olsam eger annem evlenmemiş olsa annemle kalırdım ama annem bi adamla evlenmişse ona kin bile duyabilirim yani o adamı dovmeye kadar giderdi acaip sinir olurdum ve babamın yanına giderdim ama annem evlenmeseydi baban basının caresine bakar annen yalnız kalmasın diye annenin yanına git derdim ama annen evlenmıs dahada uyuz olma kafan dagılmasın babnın yanına git en iyisi ben olsam oyle yapardım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.