Şimdi Ara

Annemle Babamın arasında kaldım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba başlıkta dediğim gibi annemle babamın arasında kaldım annemle babam ben 1.sınıfa giderken boşandılar. Velayet imi anneme verdiler babam sinopa taşındı orda yaşıyor annem boşandıklarından 3 sene sonra bir adamla evlendi. Adam gıcık bir insan yani gıcıklık yapıyor ve annem onun tarafını tutuyor genellikle tamam hadi buna zar zor dayanmaya çalışıyorum babamla her gün telefonla görüşürüm yazın yanında giderim 2 ay kalırım her ay düzenli ihtiyaçlarımı karşılamak için para gönderir sinoptan 3 gün önce geldim babam her yaz burda kal gitme der arada bende isterim fakat annem istemiyor çok üzülüyor bide kalp rahatsızlığı var birşey olur diye hep babama hayır diyorumhem burda kalmak istiyorum hep sinopta fakat annem çok üzülür hastalanır diye burda kalıyorum babamada çok üzülüyorumne yapcağımı bilmiyorum gizli gizli ağlıyorum her gece keşke boşanmasalardı da böle şeyleri yaşamasaydım diye babam çok içki içer daha yeni telefonda aradı oğlum gel artık benimle kal yeni bir hayat kuralım çok özlüyorum diyor çok çağresizim ne yapcağımı bilmiyorum pisikolojim bozuldu her sene aynı muhabbetler çok kötüyüm lütfen öneri verin. bu arada yaşım 14 lise 1e gecdim.

• Allah kolaylık versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Allah kolaylık versin

Çok saol .
  • Elalemin gıcık herifini çekeceğine git babanın yanına. Annen evlenmeseydi suçlu olan o, kendini suçlu falan hissetme git babana.
  • Artık 14 yaşına geldin yavaş yavaş duygusallığı ve çocukça tavırları bi kenarıya bırakıp , geleceğini şekillendirmen lazım.Baban ne iş yapıyor. Eğer sana gerçekten iy ibir hayat sağlayabilecekse Onun yanına git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

Elalemin gıcık herifini çekeceğine git babanın yanına. Annen evlenmeseydi suçlu olan o, kendini suçlu falan hissetme git babana.

hocam öylede yapabilirdim fakat annemin kalp rahatsızlığı var küçük bir üzülmede rahatsız olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Artık 14 yaşına geldin yavaş yavaş duygusallığı ve çocukça tavırları bi kenarıya bırakıp , geleceğini şekillendirmen lazım.Baban ne iş yapıyor. Eğer sana gerçekten iy ibir hayat sağlayabilecekse Onun yanına git.

hocam babamın maddi durumu iyi ama söylediğim gibi annem çok üzülüyor bıktım artık bu hayattan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: treand22

quote:

Artık 14 yaşına geldin yavaş yavaş duygusallığı ve çocukça tavırları bi kenarıya bırakıp , geleceğini şekillendirmen lazım.Baban ne iş yapıyor. Eğer sana gerçekten iy ibir hayat sağlayabilecekse Onun yanına git.

hocam babamın maddi durumu iyi ama söylediğim gibi annem çok üzülüyor bıktım artık bu hayattan.

Baban yalnız mı yaşıyor?
  • Babanın yanına git.Evlendiği adam gıcık vs olmasa annenin yanında kal derdim ama bu durumda baba
  • quote:

quote:

quote:

Baban yalnız mı yaşıyor?

yok babaannem le birlikte yaşıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Baban yalnız mı yaşıyor?

yok babaannem le birlikte yaşıyor.

evli değil yani babana git.

• Hocam annen o zaman düşünmesymiş kendi sağlığını niye evlenmiş düşünemedi bunların olacağını ? Git babanın yanına.
  • Babanın yanına git. Biri annense diğeri de baban o da ister onun yanında olmanı. Annenin yanına da uğrarsın belli aralıklarla. Annene güzelce anlat durumu sen üzülme diye gözüm arkada kalıyor ama babamı da özlüyorum de anlayacaktır.
  • Anneni bırak git diyenlere bakma dostum. Unutma seni sadece sen olanlar tam manasıyla anlar. Az çok anlıyorum seni. Bende yaşıyorum. Annen ve babam ikisini de idare etmek senin elinde. Tamam yaşın küçük ama muhtemelen annenin eşi vb. olaylar yaşaman seni erken olgunlaştırdı. Annen biriyle birlikte. Eğer onunla mutluysa dokunma. Şöyle düşün annemin gezecek biri var, ama babam yalnız. Babaannen var ama o ayrı mesele. Sen farklısın. Annende babanda seni yanında ister. Niye? Çünkü ikisi de seni birbirinden kıskanır. Annen babandan, baban annenden. Normaldir. Ve ikisi de seni özler. Ben ne yaptım biliyor musun. senin gibi orta okula bitene kadar annemle yaşadım. Babam istanbulda oturuyordu. Liseye geçince babamda aynı senin baban gibi yaptı. Yanıma gel birlikte kalalım vs. Bende gitmeye karar verdim. Küçüklüğümden beri annemle kaldım ergenlik anılarımı hep annemle paylaşmak zorunda kaldım babam başka şehirde olduğu için. Birazda babamla yaşamak istedim. Onunda hakkı sonuçta. O da beni görmek istiyor. Annem çok ağladı ama geçti sonra alıştı bi süre sonra. Babamla iyi yani. Babamın eşi var çok hoşlanmıyorum ama sabrımız var dimi bizim. Şimdide üniversiteye geçtim dostum. Geriye dönüp şöyle bi baktığımda doğru karar vermişim diyorum. Bu söyleyeceğimi sakın unutma, böyle zamanlarda hep kalbini dinle.

• quote:

Öncelikle herkeze merhaba başlıkta dediğim gibi annemle babamın arasında kaldım annemle babam ben 1.sınıfa giderken boşandılar. Velayet imi anneme verdiler babam sinopa taşındı orda yaşıyor annem boşandıklarından 3 sene sonra bir adamla evlendi. Adam gıcık bir insan yani gıcıklık yapıyor ve annem onun tarafını tutuyor genellikle tamam hadi buna zar zor dayanmaya çalışıyorum babamla her gün telefonla görüşürüm yazın yanında giderim 2 ay kalırım her ay düzenli ihtiyaçlarımı karşılamak için para gönderir sinoptan 3 gün önce geldim babam her yaz burda kal gitme der arada bende isterim fakat annem istemiyor çok üzülüyor bide kalp rahatsızlığı var birşey olur diye hep babama hayır diyorumhem burda kalmak istiyorum hep sinopta fakat annem çok üzülür hastalanır diye burda kalıyorum babamada çok üzülüyorumne yapcağımı bilmiyorum gizli gizli ağlıyorum her gece keşke boşanmasalardı da böle şeyleri yaşamasaydım diye babam çok içki içer daha yeni telefonda aradı oğlum gel artık benimle kal yeni bir hayat kuralım çok özlüyorum diyor çok çağresizim ne yapcağımı bilmiyorum pisikolojim bozuldu her sene aynı muhabbetler çok kötüyüm lütfen öneri verin. bu arada yaşım 14 lise 1e gecdim.

Annen neden o adamdan tarafa oluyor onu anlamadim? Ayrica baban en azindan saygi duyup evlenmiyor ve annenin yaptigina bak? Babanin yanina git derim,14 yasina gelmissin bazi seylere alisman gerek artik.Baban ayrica icmeyide birakir sanirim yanina gidip orada yasamaya baslarsan.

• Bence annenin yanında kal. Çünkü babanın yanına gidersen annene bir şey olursa ömür boyu kendini affetmezsin hayatın zehir olur. O yüzden annenin yanında kal üvey babanla iyi geçinmeye çalış bence kötü biri değildir kötü olsa annen evlenmezdi onla sen önyargılısındır. Hayat zor bu zorluklar senin için erken başlamış ama bence annenin yanında kal Allah korusun ona bir şey olması durumunda kendini ömür boyu affetmezsin.
  • kardeşim aynı yaştayız halin üzücüymüş allah kolaylık versin...
    şimdi sende erkeksin düşün sen babanın yerine koy kendini
    sen sonuçta annenin çocugu degilsin bitek annen kadar baban da istemiyormu seninle yaşamayı? ben olsam babayı seçerdim ya sonuçta daha iyi olur anne tek olsa ama anneyi seçerdim de içim bi garip olur başkasıyla evli annem mesela ben ister istemez soğurum hafiften. o adamda iyi biri degilse sana göre, kardeşim sana yol görünmüş benden söylemesi. hani iyi biri olur o ayrı, bu arada annenin ilerde onla çocuk yapma mevzusu var mı? varsa bence direk uzaklaş yoksa da sen bilirsin ama babanında oğlusun sonuçta unutma
  • şahsen yerinde olsam babanın yanına giderdim
  • Nerede daha mutlu olacaksan oraya git. Benimkiler Lise 2'den, Lise 3'e geçerken ayrılmıştı. Öncesinde 8 ay babamla bi' apartta kalmıştım resmi olarak ayrıldıklarından sonra velayetim babamın üzerinde olmasına rağmen annemle kalmaya karar verdim, sonrasında babam evlendi zaten o yüzden yılda 3-4 kere anca kalırım onun evinde ama iş yerine sık sık giderim. Onların ayrılığını kabullenmek bazen bir ömre yetmeyebilir ama yapacak bir şey yok, bunları gördüğüm için kendim baba olmayı düşünmüyorum. Öyle veya böyle bir şekilde ayrılırsak ya anneden ya babadan yoksun olarak büyüyecek o çocuk, kendim onun ne olduğunu çok iyi bildiğimden aklımda yok baba olmak işte. Boş yere yazıp can sıkmış olabilirim ama içimi dökmek istedim biraz.

• babanın yanına git derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.