Şimdi Ara

Annemle Babamın arasında kaldım.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem seviyor hem de sana gıcıklık yapan adamın tarafını tutuyor. Ben olsam acımazdım ama senin tercihin, kararını vermek için hızlı davranmanı öneririm yeni bir okulla sayfayı temizlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Bende küçükken annem ve babam ayrılmışlardı hatta ikiside ikinci evliliklerini yaptılar. Bizde sıkıntı çektik seni anlayabiliyorum hemde çok iyi. halen bile babam diğer karısından olan çocuklarını daha çok sever, onlara harcar ve bana bu yaşıma kadar 5 lira bile zor vermiş bir adamdır düşün. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.

Güzel kardeşim sana bir abi tavsiyesi,

Sabırlı ol, sinirine hakim olmaya çalış, Anneni bırak cart, curt diyenlere sakın aldanma çünki herkes gider gerekirse baba bile gider ama ana kalır. Ananın kıymetini bil sakın sırt çevirme üzme onu hele ki özel durumu varmış ki sakın üzme. Başka biriyle evlenmiş de olsa sana yanlışta yapıyor olsa ona iyi davran. O senin anan. Onun hakkını ödeyemezsin. Son bir tavsiyem, namaz kıl kılabildiğin kadar kaç vakit olursa olsun kıl kalbinin ilacı o. Ağlayarak bir yere varamazsın ve Allah (c.c) 'a dua et. İnşallah herşey istediğin gibi olur . . .

bide benim tipime laf ediyordun o kadar cok biliyorsan annen baban ayri evlenmis onlara ceki duzen ver bence

Sizi tanıyamadım ? Son olarak eşler evlenebilir ve boşanabilir, bunun çeki düzenle ne alakası var ? Yaşını az çok tahmin ediyorum. Başına gelmediği için sen anlamazsın bu işleri koçum . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 3 Eylül 2013; 9:22:42 >

• mesajınıı okurken bir damla göz yaşı döktüm

ne kadar zor arkadaş bu dünya çekilecek gibi değil ama sabır kardeşim bunlar senin için ders olmalı ilerde evlendiğinde bu olanları düşünüp eşini ve değerlerini iyi koruyup saygılı sevgili bir aile olmalısın.

ALLAH yar ve yardımcın olsun.
  • Öncelikle annenin kalp rahatsızlığı varsa bu senin sorununu 5-6 kat daha problemli yapar çünkü için içini yiyordur babama gidersem ya annemin rahatsızlığından ona birşey olursa diye . Ancak bu hayatı böyle yaşamakta kendini yiyip bitirmene neden olur .

KEndi adıma konuşayım annem ile babam boşansa ikisininde evlenmesine bir daha izin vermem çünkü kaç yıl ben 1 tane anne baba tanıdım ve bunun yanına üvey sıfatını ekleyeceğim biri olamaz. Bu saatten sonra da boşanmazlar hadi boşandılar diyelim bak ciddi söylüyorum herşeyde modernimdir ama bu konuda asla taviz vermem

Tabi senin yaşın daha küçükmüş bu olay seni olgunlaştırmıştır. Dostum dünya ya 1 kez geliyoruz anne dir önemlidir ama sevmediğin bir hayata yıllar boyu katlanırsan birgün çok fena olaylar olur sinir krizi geçirirsin.

Annenle sakince otur konuş kabul etmezse de babanın yanına git temelli gitme ama en azından 1 yıl orayı dene tabi okul falan zor olucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Öncelikle annenin kalp rahatsızlığı varsa bu senin sorununu 5-6 kat daha problemli yapar çünkü için içini yiyordur babama gidersem ya annemin rahatsızlığından ona birşey olursa diye . Ancak bu hayatı böyle yaşamakta kendini yiyip bitirmene neden olur .

KEndi adıma konuşayım annem ile babam boşansa ikisininde evlenmesine bir daha izin vermem çünkü kaç yıl ben 1 tane anne baba tanıdım ve bunun yanına üvey sıfatını ekleyeceğim biri olamaz. Bu saatten sonra da boşanmazlar hadi boşandılar diyelim bak ciddi söylüyorum herşeyde modernimdir ama bu konuda asla taviz vermem

Tabi senin yaşın daha küçükmüş bu olay seni olgunlaştırmıştır. Dostum dünya ya 1 kez geliyoruz anne dir önemlidir ama sevmediğin bir hayata yıllar boyu katlanırsan birgün çok fena olaylar olur sinir krizi geçirirsin.

Annenle sakince otur konuş kabul etmezse de babanın yanına git temelli gitme ama en azından 1 yıl orayı dene tabi okul falan zor olucaktır

akrepyusuf: çok sağolun hocam bu hayat gercekten çekilmeyapıcak bir hayat bize yapıcak bişey bırakmıyor...

thecaliph16: sağolun hocam zaten bu sene orda deniyeceğim annem razı oldu fakat ağlıyor arada ama rağzı oldu en azından 1 2 hafta üzülür alışır sonra inşallah .

• Babanin yaninda yasa. Annen sana deger verip uzulseydi evlenmezdi. Hadi evlenmek sart oldu maddi durumlardan dolayi seni de uveye karsi korurdu. En iyisi git babanin yanina. Bak hem babaannende varmis. O da bakar sana babanda. Bir sevgi gorursun en azindan. Hele babaannenin bakacak kimsesi yoksa yalnizsa baban haric seni daha cok sever. Birde emeklisi olursa degme keyfine. Yersin istedigini giyersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annen ile baban neden boşandı?
    Kim, kime boşanma davası açtı?
    Annen neden evlendi, baban neden evlenmiyor?
    Baban ne iş yapıyor, annen ve kocası ne iş yapıyor?
    Gelecekte belirlediğin bir hedefin var mı, meslek olarak?
    Annenle, babanla, annenin kocası ile ve babaannen ile nasıl anlaşıyorsun?
  • annen sağlını düşüneceğine seni düşünseydi babanın yanına git seni seven biriyle yaşa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.