arkadaşlar kedimiz doğumda öldü 1 tane yavru var ölmesini istemiyoruz ne yapmamız gerekiyor ilgilenen besleyen veya bilen biri varsa yardım edebilirmi lütfen şimdiden teşekkürler
Ben sokakta buldum yeni doğmuş yavru gecen sene.Kutunun içinde elyaflarla sardım sıcak tuttum.10 gün falan şiringa ile sonrada biberonla bebek maması verdim.Sakın inek sütü verme çok yoğundur.Bu şekilde büyüttüm ama bir sokak balıkçısının peşine takılıp kayboldu kötü yollara düşmüştür ziilli
quote:
Orijinalden alıntı: isk0rpit
Ben sokakta buldum yeni doğmuş yavru gecen sene.Kutunun içinde elyaflarla sardım sıcak tuttum.10 gün falan şiringa ile sonrada biberonla bebek maması verdim.Sakın inek sütü verme çok yoğundur.Bu şekilde büyüttüm ama bir sokak balıkçısının peşine takılıp kayboldu kötü yollara düşmüştür ziilli
inek sütü veriyorum kardeşde ne sütü verim cidden soruyom başka bi tek keçi sütü geliyo aklıma :)
quote:
Orijinalden alıntı: dalek çocuk
quote:
inek sütü veriyorum kardeşde ne sütü verim cidden soruyom başka bi tek keçi sütü geliyo aklıma :)
Süt verme şu marketterde bebek mamaları yokmu yeni doğan bebekler için ben onunla büyüttüm.İlla süt vercem dersen sütü en az yarı yarıya sulandır öyle ver.
quote:
quote:
quote:
Süt verme şu marketterde bebek mamaları yokmu yeni doğan bebekler için ben onunla büyüttüm.İlla süt vercem dersen sütü en az yarı yarıya sulandır öyle ver.
tmm kardeşim çok saolasın işallah ölmez ya olmazsa veterinere götürcem zaten iyi akşamlar kardeşim tekrar saol
Yazık ya aklıma geldi şimdi.
Geçen sene heralde minnoş kedi vardı köyde . Hamileydi gece doğurmuş . Yavruları takılılıyolar felan tatlı bebeler daha 1 günlükler . Bu salak anne gitmiş bi tane araba vardı camı azıcık açıkdı . Gireyim demiş ama kafası sıkışmış boğulmuştu . 3 tane yavrucak annesiz kaldı . Sonra hazır süt ile biberon ile beslemeye çalıştık . Zorla içirttik ama maalesef öldüler . 5 saat içinde hemen kirlendiler anneleri temizliyodu ya . Yazık olacak ya bi veterinere götürebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: AkcaNon
Yazık ya aklıma geldi şimdi.
Geçen sene heralde minnoş kedi vardı köyde . Hamileydi gece doğurmuş . Yavruları takılılıyolar felan tatlı bebeler daha 1 günlükler . Bu salak anne gitmiş bi tane araba vardı camı azıcık açıkdı . Gireyim demiş ama kafası sıkışmış boğulmuştu . 3 tane yavrucak annesiz kaldı . Sonra hazır süt ile biberon ile beslemeye çalıştık . Zorla içirttik ama maalesef öldüler . 5 saat içinde hemen kirlendiler anneleri temizliyodu ya . Yazık olacak ya bi veterinere götürebilirsiniz
kardeş çok saol ya ben onu unutmuşdum bende diyom bişey eksik ama ne peki bi götürmemde fayda var herlde mecburum işallah orda temizleyebilirler çok saol tekrar
quote:
quote:
sütü biberonla ver. Fazla verme gaz yapar. Ilıt bir de sütü öyle ver.
İşeyemez o şimdi sen bazen altını bezle silmeye başla o zaman işer.
Sütü de önünd e bırakma sakın canı sıkıldıkça içer durur yoksa. Gazı varsa azıcık karnını okşa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme