Şimdi Ara

Annie harikalar diyarında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizemli hediyeden cıktı sevinmelimiyim üzülmeli mi ?

• Çok güzel skin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevin satılmayan skin
  • Çok güzel değerli.
  • değerli,güzel ve hoş
  • ulan 490 rp lik şeyden satışta olmayan skin çıkıyor üzüleyim mi sevineyim mi diyorsunuz. Ne bekliyosunuz 5000 rp değerinde skin mi? satışta olan 975 rp lik skin çıksa bile sevin yani sonuçta 490rp den cıkıyor
  • Bence kendi kendini kahret , üzül , bit , ağla ..

Tabikide sevin.
  • Forumdan bir arkadaşa attığım hediyede kendisine bu skin çıktı, skin legendary yani sevinmelisin
  • Mystery giftten en çok çıkan skin olabilir. Herkeste var ya çıldırıcam ilk geldiğinde sevinmiştim oysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha 975 barajını gecemedim millet satışta olmayan skine sevinmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fomoss

Ben daha 975 barajını gecemedim millet satışta olmayan skine sevinmiyor.

+1

• qnq konularına bakıyorum sen iyice melankoliğe bağladın kendine bi çeki düzen ver olumsuz olumsuz konular açıyorsun

• 1820 rplik skin ve şuan satılmıyor. Bir annie oyuncusu olarak bana çıksa çok sevinirdim :(
  • Sevinmelisin tabii ki ama abartmaya gerek yok.

Legendary olduğunu iddia edenler de var. Bi kere bu skinin kaldırılma sebebi eskimesi. 1820 rp'lik eski skinler legendary etiketini hak etmedikleri için kaldırıldılar. Ve kaldırıldıklarında 480 rp'ye satıldılar. Sonra tekrar satışa çıktılar 960 rp'ye satıldılar falan filan. Yani o kadar ulaşılamaz skinler değil bu legacy skinler. Sürekli satışa çıkıyorlar yani. Özellikle Emerald Taric, Toxic Mundo aldım diye sevinenlere bu dediklerim 130 rp'ye satılmışlıkları var bu skinlerin. Neyin kafasındasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 6 Kasım 2013; 22:20:30 >
  • Bana Çevik Kuvvet Lux çıktı Main Sup ve Support Lux oynamaya çalışıyorum sevineyimmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.