teşekkür ederim tuncay altuntoprak ancak ne ticaret yapmayı anlayabildim ne de demir ve kömür işleyecek kadar ilerleyebildim fazla soru sormadan tam çözüm gibi açıklayıcı bir şeyler var mı acaba birde geminin üstündeki okuda çözemedim
Bende 2 hafta once basladim oyuna baya sardi beni oyun, begendim guzelmis. Eger uzerinde ok yanan bir birim varsa bu o birimle ilgili (bu gemi, bina v.b.) bir "quest" yani gorev oldugunu gosterir. Uzerine imlecle gelincede burda su gorev tamamlanacak gibi bir ingilizce uyari cikar.
this object is part of a quest yazısı var bir türlü çözemedim daha en başta takıldık
quote:
Orijinalden alıntı: uzman472
teşekkür ederim tuncay altuntoprak ancak ne ticaret yapmayı anlayabildim ne de demir ve kömür işleyecek kadar ilerleyebildim fazla soru sormadan tam çözüm gibi açıklayıcı bir şeyler var mı acaba birde geminin üstündeki okuda çözemedim
www.annoturkiye.com adresinde açıklama,türkçe yama, video lu anlatımlar var herkese tavsiye ederim.
foruma yazmadan önce hepsini buldum araştırdım türkçe yama trojan li ona rağmen antivirüs programını kapadım indirdim bu seferde yama v0.2 olduğu için sadece içinde v0.1 in devamı txt dosyası çıktı böylece video da anlatılanları yapadım türkçe yama v0.1 aradım bulamadım sonuçta türkçeleştiremedim
çözemediğim sorun
uzman eski yamayı yapmana gerek yok zaten bende direk yenisini yapmıştım. Ama şimdi türkçesini kullanmıyorum pek önemli değil türkçe olması.
Ticaret yapmak için biraz oynadıktan sonra adam sana bir gemiveriyor.Onu iskeleye yanaştırıp mmalları yükleyip satıyorsun.ve adamın iskelesine gittiğin zamn da onun satılık tools larını alabiliyorsun.
Merhaba arkadaşlar, Anno serisine ilk defa bu oyunla başladım, ilk bölümü tamamladım ancak ikinci bölümle ilgili bir sorum olacak, taş çıkartmak istiyorum ancak üretim yapılamadığı uyarısı alıyorum, ekran görüntüsünde bir ikaz var, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Stone deposit:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahrasa -- 7 Nisan 2010; 1:47:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: emrahrasa
Merhaba arkadaşlar, Anno serisine ilk defa bu oyunla başladım, ilk bölümü tamamladım ancak ikinci bölümle ilgili bir sorum olacak, taş çıkartmak istiyorum ancak üretim yapılamadığı uyarısı alıyorum, ekran görüntüsünde bir ikaz var, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Stone deposit:
Arkadaşlar ikinci bölümde taş çıkartılmıyormuş, ikinci bölümü tamamladım, herkese selamlar.
8. bölüme geçtim kardinal'le inşaat yarışı yapıldığı yer, ama yetişteremedim son etapta beni geçti lavuk, biraz geri kaldım. Sonra internetten biraz araştırdım, anladım yapmam gerekeni :) Ama bir sorum olacak, bu 8. bölümde campaign bitiyor mu? son campaign 8 midir yani? doyamadım oyuna şimdi ilk scenario'ya takılıyorum, henüz noble yapamadım ancak. Felaket istekleri var vatandaşların :)
Oyunu orjinal almam için bir sebep var mı arkadaşlar?öyle bir anlatmışsınızki heves ettim oynayayım biraz diyorum. Birde orjinal oyun alabileceğim uygun fiyatlı yer veya site bilen var mı?
ingilizcen iyiyse çok rahat oynarsın, Türkçe yama denmiş forumun bir yerlerinde ama ben bilmiyorum. ben arkadaşın masasında buldum biraz sıkıntılarım da var kafa dağıtmaya bakayım dedim, acaip sardı beni. 1404'ü bi sömüreyim başka oyunlarda varmış onlara bakıcam. git bi İnternet kafe ye çocuklar hemen halleder. ben 2005 model laptop en düşük görselde oynuyorum, eminim daha iyi makinede daha süper olur.
Multiplayer oynayacak arkadaşlar yok mu?
Hamachi ile LAN üzerinden oynanabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Oyunu orjinal almam için bir sebep var mı arkadaşlar?öyle bir anlatmışsınızki heves ettim oynayayım biraz diyorum. Birde orjinal oyun alabileceğim uygun fiyatlı yer veya site bilen var mı?
Biraz geç olacak ama,
bence orjinal almak için hiçbir sebep yok. İndir iso'yu yap ilacını çatır çatır oyna.
Tavsiye ederim,harika oyun geçen yaz tüm günümü veriyordum oyuna.
quote:
Oyun çok kaliteli. Adamlar fiyatı sonuna kadar haketmiş.
oyunu ben de merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/
quote:
Oyun çok kaliteli. Adamlar fiyatı sonuna kadar haketmiş.
Oyun fiyatı hak ediyormu evet hak ediyor. Ama online oynamıyacağım oyuna 75 tl verirmiyim kesinlikle vermem.şimdi online ı var diyenler çıkacaktır,hatırlatmalıyımki online oynamak için en az bir 30 Tl daha verip Venice ek paketinide alman lazım. Ettimi 105 Tl ve bukadar uzun soluklu bir oyun için (6-7 saat kesintisiz oynayabilecek oyuncu bulman lazım karşına ) online oyun ne kadar uygulanabilir o da ayrı bir muamma.
Oyun çok kaliteli ilk defa bu tür bi strateji oynadım ve beni büyüledi diyebilirim... Bu kadar detayı bir oyuna sıgdırabilmek emin olun çok büyük bir emektir, biz daha oynamayı beceremiyoruz bütün detaylarıyla, bir de adamlar bunları düşünüp yapmış :D Hiç oynamasam da orjinal almayı düşünüyorum... Şimdi bir sorum olacak ileri düzey oyunculara : Sultanın sarayını yapmak için ikinci seviyeye geçmem gerekiyor 5000 küsür diplomat lazım. Sorun şu, benim onun istediginden fazla diplomatın oldugu halde(6000) üs seviyeye geçmiyor? Acaba aynı ada üzerinde olmadıgı içinmi nufus olmuyor yoksa oyundaki bir hatadanmı?
peki oyuna 1.2 patch çıkmış bunun kayağı yok herhalde dimi bulamadım da...
anno venice ek paketi yüklü dolayısıyla bütün patchler de yüklenmiş oluyor