konuyu gördüm canım anno 1404 çekti kurayım bari...
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
Sen kurayım deyince benim de canım çekti bende kurucam.
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
Sen kurayım deyince benim de canım çekti bende kurucam.
oyun kendini kurdurtuyor abi yapacak birşey yok
Harbiden bende konu hortladığı vakit kursammı tekrardan diyordum. Zaten 2 haftadır telefonumda Anno oynuyorum ki oda süper, birde bu konuyu görünce iyice gaza geldim.
512 ram 256 ekran kartı çalıştırırmı bi önceki seriyi oynatmıştı
512mb yetmez, 3-5 binadan sonra kitlenir muhtemelen oyun.
Arkadaşlar benim yaşadıgım sorun hakkında hiçbir fikriniz yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: astralll
Oyun çok kaliteli ilk defa bu tür bi strateji oynadım ve beni büyüledi diyebilirim... Bu kadar detayı bir oyuna sıgdırabilmek emin olun çok büyük bir emektir, biz daha oynamayı beceremiyoruz bütün detaylarıyla, bir de adamlar bunları düşünüp yapmış :D Hiç oynamasam da orjinal almayı düşünüyorum... Şimdi bir sorum olacak ileri düzey oyunculara : Sultanın sarayını yapmak için ikinci seviyeye geçmem gerekiyor 5000 küsür diplomat lazım. Sorun şu, benim onun istediginden fazla diplomatın oldugu halde(6000) üs seviyeye geçmiyor? Acaba aynı ada üzerinde olmadıgı içinmi nufus olmuyor yoksa oyundaki bir hatadanmı?
Orient lerde bi üst seviyeye geçmek için hem o diplomatik olay hem de nüfus sayısının belli bi sayıda olması gerekiyo diye hatırlıyorum ona da dikkat et.
venice patchini yükleyip online oynanabiliyormuş. aranızda hamachi, game ranger ya da tunngle gibi programlarla oynayan oldu mu? ben de katılmak isterim.
ah şu askeri yönleride iyi yapsalarmış mükemmel olucakmış. bi süre sonra bayıyor. sırf bu oyun için yeni sistem topladım ama şu askeri yönü canımı sıkıyor. dogru düzgün saldıramıyorsun felan.
arkadaslar chapter 5DA yeni acilan ada bi gemi iskeleti var o gorevi anliyamadim acikliyabilirmisiniz?
Arkadaşlar oyunu sorunsuz oynuyorum. Versiyon 1.0 Yükseltmek istediğimde resimde görülen hatayı veriyor. Aynı hatayı 1.2 ve Venice yüklemeye çalışıkende alıyorum. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar honourları bol keseden harcadım :) şimdi de görevim için gerekiyor. kazanacak görev de yok, ne yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ****.
Arkadaşlar honourları bol keseden harcadım :) şimdi de görevim için gerekiyor. kazanacak görev de yok, ne yapabilirim ?
Tournamentlı bir bina vardı onu kur. Ya da o traderlardan para karşılığında honour talep et.
cd-keyi yok mu bu oyunun bunu da mı orijinal alacaz ya illa
ben yükledim oyunu ama, çayır çimen falan görünmüyo, hep siyah yerler, abimin bilgisayarında problem yok ama benimkinde çayır çimen yerine kap karanlık yer var. Nasıl düzeltebiliriz??
quote:
Orijinalden alıntı: FenrirG
ben yükledim oyunu ama, çayır çimen falan görünmüyo, hep siyah yerler, abimin bilgisayarında problem yok ama benimkinde çayır çimen yerine kap karanlık yer var. Nasıl düzeltebiliriz??
Ekran kartının son güccellemesini yüklemen gerekiyor sanırım.Çoğunlukla ondan yapar.
bu oyunun atmosferi çok iç karartıcı anno 1701 gibi ferah bi atmosferi yok çok büyük bir eksi benim için keşke bu özelliklerde anno 1701 olsa tadından yenmezdi,
ayrıca arkadaşlar nobleman seviyesine kadar çıkardım binaları ama hala gelişmeyen binalar var onları nasıl geliştirebilirim ? okadar imkan sunuyorum vergileri düşültüyorum hala gelişmiyorlar... birde asker çıkartamadım savaş stratejisi nasıl bu oyunda hala çözemedim bu konuda anno 1503 tek geçerim