Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2070 ne zaman çıkacak tam olarka bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Demosunu indirip baktimda oyun cok zor yani iyi derecede ingilizce sart.Gemiyi gezdirmek haricinde birsey yapamiyorum zaten.Ama nedir ne yapmak lazim nereye gitmek lazim anlamadim.Detayli bir Turkce tanitim lazim.Demoda anlatim bolumude yok , daha once oynamadiysaniz isiniz zor yani.Demo icin ayrintili bir Turkce tanitim varmi nasil oynanir ne yapmak lazim vs...

Oyunun mantıgını bilseniz hiç ingilizce bilmeden bile oynarsınız. Ana amaç şu:Her yaptıgınız binaya yol yapmanız ve binanızın çalışması için gerekenleri saglamanız gerekir, tabi bunun için de ayrı binalar kurmalısınız... Yaptıgınız binaların yol baglantısı muhakkak markete ya da iskeleye baglı olmalı yoksa aktif olmazlar... Sebaat edin ögrendiginizde ne kadar güzel oyun oldugunu anlıyacaksınız:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

quote:

Demosunu indirip baktimda oyun cok zor yani iyi derecede ingilizce sart.Gemiyi gezdirmek haricinde birsey yapamiyorum zaten.Ama nedir ne yapmak lazim nereye gitmek lazim anlamadim.Detayli bir Turkce tanitim lazim.Demoda anlatim bolumude yok , daha once oynamadiysaniz isiniz zor yani.Demo icin ayrintili bir Turkce tanitim varmi nasil oynanir ne yapmak lazim vs...

Oyunun mantıgını bilseniz hiç ingilizce bilmeden bile oynarsınız. Ana amaç şu:Her yaptıgınız binaya yol yapmanız ve binanızın çalışması için gerekenleri saglamanız gerekir, tabi bunun için de ayrı binalar kurmalısınız... Yaptıgınız binaların yol baglantısı muhakkak markete ya da iskeleye baglı olmalı yoksa aktif olmazlar... Sebaat edin ögrendiginizde ne kadar güzel oyun oldugunu anlıyacaksınız:D

Settlers deki gibi adam gibi bir tutarial olsa oynayacamda bu sekilde imkansiz gibi.Menuler ne ise yarar ne nedir vs detay cok cok fazla.Diger adalrda kutular var onlar ne ise yarar nasil toplanir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astralll

quote:

Settlers deki gibi adam gibi bir tutarial olsa oynayacamda bu sekilde imkansiz gibi.Menuler ne ise yarar ne nedir vs detay cok cok fazla.Diger adalrda kutular var onlar ne ise yarar nasil toplanir.

Aslında ögrenme bölümü yok degil oyunda ki kamping i bitirdiginizde herşeyi ögrenmiş oluyorsunuz... Onun için yok yani. Oyun esnasında Lord devamlı size ne yapmanız gerektigini söyler kendisi baş ticari ortagınızdır... Gemi ile şu kadar malzeme getir, şu adaya bırak, kilise yap,vs... gibi basit istekleri olur siz yaptıkça honorunuz yani şöhret puanınız artar daha sonra ki bölümlere geçersiniz(champing 2) yine görevleriniz olur bu sefer daha büyük işler yapmalısnızdır mesela köylü nufusunu 1000 yapmanız istenir, vs... Köylülerin ihtiyaçlarını karşılamak için de bir sürü ürün üretmeniz gerekir tabi...
    Şu vidyodaları sırasıyla izlerseniz yardımcı olucaktır bütün bölümlerin nasıl geçilecegi anlatılmış:http://www.youtube.com/watch?v=2qEIYvOm0Ik&feature=fvwrel
    Sorularınız sorun cevaplamaya çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 2 Ağustos 2011; 3:18:13 >

• arkadaşlar Anno serisinde skirmish tarzı oyun bölümü varmı ?
  • Var, Contius Game yazıyordu sanırım süresiz oynuyosun rakipleri de seçebilirsin...
  • Selam Anno Severler,

Anno Serisinin devamı , Anno 2070, duyurulmuşken Anno 1404 ' ü tekrar oynama iştahı kabardı bende ;)
    2070 hakkında yeni bilgileri paylaşmayı unutmayın lütfen ;)

• Tekrar Anno 1404'ü kurmak istedim ,
    Sürekli kurulumda hata verdi,
    sonra wistada farklı bir oturum açıp orada kurmayı denedim, oldu gibiydi son ana kadar!!!
    en son dosyada bir hata ekranı çıktı, tamam deyip kurulumu iptal etsem tüm bekleyişim, boşa gidecek.
    Bende bilgisayarı direk kapattım, böylece kaydedilen dosyalar diskte kaldı.
    tekrar açtım bilgisayarı, oyunu çalıştırmayı denedim ve sonunda , oyun çalıştı. ;)
    Ama o günüm tamamen boşa gitti
    Neyse şimdi oynuyorum 5. bölümdeyim.Al Zahire yardım edicem ;)
    hatırlamak isteyenlere bilgiler....
  • Arkadaşlar ben bi crack yapamadım anno'yu. Nasıl yapıcam? Yüklemede son anda bağlantı sıfırlandı diyor virüs içerikli olduğu için. Serial var elimde fakat çalışmadı oyuna tıkladığımda görüntü kararıyor oyuna girecek gibi oluyor 4-5 saniye sonra masaüstüne geri dönüyor. :/ Help.
  • Bi arkadaşım tavsiye etti bu ounu ama birkaç sorum var
    1 - oyunun son versiyonunu nerden indirebilirim patch sini yani yada kendi otomatik indiriyomu ?
    2 - Türkçe Yama bulmam lazım öçünkü çok karısıkmıs oyun varmı bilgisi olan son versiyona uyumlu tr yama ?
  • Kendim cevapliyim 1 sorumu 1.03.3650 son versiyon kendi otomatik indiriyo ama bi kere denemiceksiniz bi indiriş bitince kurucak gene oto patch yani gu uygulamasına tıklıcaksınız bitene kadar
  • Beyler benımde bır problemım var eger bırısı bu konu hakkında pm ıle yada yazarak yardımcı olursa sevınırım.ulkemı kurdum kendı kolonımı en ust sevıyeye tasıdım ayrıca arapların kolonılerınnıde baska bır adada kurdum ve menunıyetlerı ıcın gereken urunlerı tedarık ettım 2 ıncı halk sevıyesıne cıkardım ve arap padısahı ıle gereklı dıplomatık evrakları yollayarak sevıyeyeyı tamamladım en son sevıye kaldı o kadar yanlız bu arap halkı hala level atlamadı.
  • @kimyasal ,
    arap dediğin kişilerin seviyesi 2 level oluyor başka yükselmiyor diye hatırlıyorum.
    2 hafta önce tekrar başlamıştım oyuna ama tam hatırlamıyorum.
  • Beyler İlk Campaing Bölümünde İnşaat Halinde Bi Yer Var Master Builder Yazıo Oraya Npcaz ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

@kimyasal ,
    arap dediğin kişilerin seviyesi 2 level oluyor başka yükselmiyor diye hatırlıyorum.
    2 hafta önce tekrar başlamıştım oyuna ama tam hatırlamıyorum.

yardımcı yorumunuz ıcın tesekkurler.ben mesajı yazdıktan sonra sabredıp bıraz daha oynadıktan sonra anladımkı bu arap halkının sevıyesı sadece 2 ye kadar cıkıyormus.yanlız bu oyunu nasıl oynuyorlar anlamıyorum avrupalıları sevıye yukseltmek ıcın deveyı hendekten atlatmak gerek herhalde.cok ınce cızgıler uzerıne kurulu ornegın bırısı tarlanıza saldırdımı dırek yemek problemı baslıyor bunu telafı edemezsenız halkın ya sevıyesı dusuyor yada galeyana gelıp ısyan edıyor.ılk baslarda sadece balık ıle beslenen koylu sınıfı gelıstıkce ısteklerı bayagı artıyor.ana yemek olarak en son gordugum : balık+baharat (sanırsam)+et+ekmek.ıceceklerden:meyve suyu (yanlıs olabılır)+bira+şarap.kısacası halkın ıhtıyaclarını tek adadan karsılamak ımkansız.ve sevıye yukseldıkce buyuk gemı trafıgı baslıyor yemek,ıcecek,gıyecek vs ıhtıyacları karsılamak ıcın

• İpek ve kumaş boyası üretimi için ne lazım ; binalar açık.
    Arapların adasına kuruyorum , olmuyor. (Su kanalının yanına ve ağaçların olduğu yeşillik bir alana kurdum ; yine olmadı)
    Kendi adama kurdum , yine ve yine olmadı. Ne istiyor bu binalar ? Uzun bir zaman mı geçmesi gerekiyor ?
  • bayıyor bi süre sonra çünkü adam akıllı savaş yok : (
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

İpek ve kumaş boyası üretimi için ne lazım ; binalar açık.
    Arapların adasına kuruyorum , olmuyor. (Su kanalının yanına ve ağaçların olduğu yeşillik bir alana kurdum ; yine olmadı)
    Kendi adama kurdum , yine ve yine olmadı. Ne istiyor bu binalar ? Uzun bir zaman mı geçmesi gerekiyor ?

ıpek kumas ıcın ıpek ıretebılecegın bır ada gereklı ayrıca ıpegı boyamak ıcınde bıya malzemesı yapabılecegın bır ada gereklı adayı buldugun zaman buyuk su degırmenınden yada kucuk su kuyusundan kurup tarlaları yaparsın bu sekılde ıpek halı uretebılırsın ama soyle bır seyde var.ılk madde arap halkı ıcın yada arap halkının urunlerını uretmek ıcın mutlaka arap topraklarının ozellıklerını bulunduran ( çöl ) adalara kurman gerek ve ayrıca o adada bu urunlerın yetısıp yetısmedıgını gosteren ekranın ustunde bulunan kutuya bakman gerek eger yetısmıyor ıse tohumunu satın alıcaksın honnour puanınla o adaya ekıceksın.dıgerr sekılde mısal ıpek uretımı yapıyorsun ama boyayı uretemıyorsun o zaman gemılerden bırıne otomatık rota yapacaksın baska adadan sana devamlı boya getırecek bu sekıldede olur.bende oynadım oyunu taze taze bılgıler aklımda

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

İpek ve kumaş boyası üretimi için ne lazım ; binalar açık.

ıpek kumas ıcın ıpek ıretebılecegın bır ada gereklı ayrıca ıpegı boyamak ıcınde bıya malzemesı yapabılecegın bır ada gereklı adayı buldugun zaman buyuk su degırmenınden yada kucuk su kuyusundan kurup tarlaları yaparsın bu sekılde ıpek halı uretebılırsın ama soyle bır seyde var.ılk madde arap halkı ıcın yada arap halkının urunlerını uretmek ıcın mutlaka arap topraklarının ozellıklerını bulunduran ( çöl ) adalara kurman gerek ve ayrıca o adada bu urunlerın yetısıp yetısmedıgını gosteren ekranın ustunde bulunan kutuya bakman gerek eger yetısmıyor ıse tohumunu satın alıcaksın honnour puanınla o adaya ekıceksın.dıgerr sekılde mısal ıpek uretımı yapıyorsun ama boyayı uretemıyorsun o zaman gemılerden bırıne otomatık rota yapacaksın baska adadan sana devamlı boya getırecek bu sekıldede olur.bende oynadım oyunu taze taze bılgıler aklımda

Eyvallah hocam , sonradan farkına vardım olayın.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.