Şimdi Ara

Anno 1404 / Dawn of Discovery (2009) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
8
Favori
157.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oynarken , yeni seviyede bir sınıf olacaksa, o yeni seviyeden sadece 1-2 ev atlayınca , hemen seviye atlama iznini kapatıyordum.
    yeni seviyedeki yeni binaları inşa edip belirli bir mal birikimi ve düzeni ayarladıktan sonra, kontrollü bir şekilde seviye atlatıyordum.
    Kontrolsuz olursa, ihtiyac maddelerinin tüketimi bozuluyor.
    Dediğin gibi çok ince hesap etmek gerekiyor.
    mesela adalara tarla cinsi binaları ,öyle güzel yerleştirmelisinki, o adalarda maksimum fayda sağlamalısın.
    Geçmiş sayfalarda tarla dizilim fotoğraflarıda olması gerek ;) oynayanlar paylaşmışlardı :)

İyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

bayıyor bi süre sonra çünkü adam akıllı savaş yok : (

evet, oyun savaş üzerine kurulmamış ,
    üretim şehirleşme özelliği ön planda ,
    savaş istiyorsan başka oyuna bakmak daha iyi olur :)
  • şu oyuna savasida ekleseler cok iyi olur
  • Salgın hastalıklara karşı Hekata denen kadından başka alternatif yokmu? Oyun Halkının ilaca ihtiyacı var diye uyarıyor ama oyunda ilaç diye bişey yok. Hekata ve sisters leri dua etcekte halkımız hastalıklara karşı korunacak. Ne saçmalık ama. Bide hekata düşman şehrinde. Halkımızı hastalıklara karşı korumak için koca şehri işgal etmek zorundayız. Hastalıklara karşı ilaç yada başka yol yokmu yani?
  • Bir quest geldi yana Create new Fertility diye nedir bu yaw çözemedim ? Birde baharati nasıl yapıcaz çözemedim gecen inidirp oynadıgımda diger kıtaya gidip kuruyorduk yeni limanı oluyordu bu sefer olmadi
  • oyun agırlıklı TİCARET MÜCADELESİ dıyebılırız.yanı ana baslık tıcaret 2 ıncı baslıktata tıcaretı engelleyen unsurlar bunlar
    1.korsan saldırılar
    2.yangın felaketı
    3.kotu hava sartları
    4.hastalık
    gıbı.
    savas olarak ordu kurabılıyorsunuz yanlız ordu olayı detaylı degıl ( askerlerın gogus goguse muharebesı ).soyle stronghold crusader gıbı olsaydı hem halkını doyurmakla ugrascan hemde sovalyeler,mancınıklar,surlar yapıcaksın ama sonrakı serılerdede stronghold bozdu olayı 3 nasıl olucak bakalım dıyecem ama ondada pek umut yok gıbı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplankenan

Salgın hastalıklara karşı Hekata denen kadından başka alternatif yokmu? Oyun Halkının ilaca ihtiyacı var diye uyarıyor ama oyunda ilaç diye bişey yok. Hekata ve sisters leri dua etcekte halkımız hastalıklara karşı korunacak. Ne saçmalık ama. Bide hekata düşman şehrinde. Halkımızı hastalıklara karşı korumak için koca şehri işgal etmek zorundayız. Hastalıklara karşı ilaç yada başka yol yokmu yani?

oyunda hastahane gıbı bır sey var saglık ocagı gıbı ıste ondan kuruyorsun bellı bır kaplama alanı var.dıger yandan halkın huzurlu yasamasını ıstıyor ısen ıtfaye ve ev tamır,onarım bınasınıda kurman gerek.durup dururken evler hasar alıyor yada yangın cıkıyor ona gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bir quest geldi yana Create new Fertility diye nedir bu yaw çözemedim ? Birde baharati nasıl yapıcaz çözemedim gecen inidirp oynadıgımda diger kıtaya gidip kuruyorduk yeni limanı oluyordu bu sefer olmadi

baharatı yapman ıcın arap vezırıyle tıcaret anlasmaların olmalı.bunun ıcın lordundan 1,2 evrak (kagıt) bunu vezıre goturdugunde arapların bazı urunlerını kullanabılıyorsun ama bıtmedı bunu kullanmak ıcınde arap bınalarını kuracaksın ve baharat tarlalarına uygun toprakları bulacaksın ondan sonrada gemılerrle nakıl yaparsın ( gemılere otomatık rota yap. ornegın:gemılere surdan 30ton bugday al buraya 20 ton bırak gıbı ayarlamaların yap)takıldıgın yerde sor yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Bir quest geldi yana Create new Fertility diye nedir bu yaw çözemedim ? Birde baharati nasıl yapıcaz çözemedim gecen inidirp oynadıgımda diger kıtaya gidip kuruyorduk yeni limanı oluyordu bu sefer olmadi

baharatı yapman ıcın arap vezırıyle tıcaret anlasmaların olmalı.bunun ıcın lordundan 1,2 evrak (kagıt) bunu vezıre goturdugunde arapların bazı urunlerını kullanabılıyorsun ama bıtmedı bunu kullanmak ıcınde arap bınalarını kuracaksın ve baharat tarlalarına uygun toprakları bulacaksın ondan sonrada gemılerrle nakıl yaparsın ( gemılere otomatık rota yap. ornegın:gemılere surdan 30ton bugday al buraya 20 ton bırak gıbı ayarlamaların yap)takıldıgın yerde sor yardımcı olurum.

beceremedim yaw gecen sefer oynarken yapmıstımda smdi olmuyor questleri atladim sanırım baya oldu oyanyali yani 1.yapilar ful bitti 2.yapilar ful bitti ana adam ful dolu savas gemileri vs var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaplankenan

Salgın hastalıklara karşı Hekata denen kadından başka alternatif yokmu? Oyun Halkının ilaca ihtiyacı var diye uyarıyor ama oyunda ilaç diye bişey yok. Hekata ve sisters leri dua etcekte halkımız hastalıklara karşı korunacak. Ne saçmalık ama. Bide hekata düşman şehrinde. Halkımızı hastalıklara karşı korumak için koca şehri işgal etmek zorundayız. Hastalıklara karşı ilaç yada başka yol yokmu yani?

oyunda hastahane gıbı bır sey var saglık ocagı gıbı ıste ondan kuruyorsun bellı bır kaplama alanı var.dıger yandan halkın huzurlu yasamasını ıstıyor ısen ıtfaye ve ev tamır,onarım bınasınıda kurman gerek.durup dururken evler hasar alıyor yada yangın cıkıyor ona gore.

Ben hastahane veya sağlık ocağı gibi bişey göremedim oyunda. O yapının ingilizce adını yazarsan sevinirim. Şehirlerimde salgın hastalıktan başka felaket yok. Kentleşme çok iyi. Sıralı düzende itfaiye kilise carpeterhouse meyhaneleri dizdikten sonra etrafına evleri koyunca patricians seviyesine hemen ulaşılıyor. Nobelman lara ulaşmakda hiç zor değil. Şehir çevresine evler kurarak şehrin ortasında bir merkez oluşturup o merkezde nobelmanları topluyorum. Ayrıca şehrin tam ortasında büyük bir alanı cathedral ve sultan camisi için ayırıyorum. Aynı şey nomad ve envoylar içinde geçerli tabi. Salgın hastalıkları ve büyük yangınları önlemek içinde evleri 3 lü şekilde dizip 2 sokak atladım. Yangınlar neredeyse sıfır denecek kadar az. Ama hastalık çıktığı zaman evlerin bitişik olmamasına rağmen hastalık büyük bi alana yayılabiliyor. Hekata nın bulunduğu şehri işgal ettim. Şimdi şehrimde en fazla 5 evde hastalık çıkıyor ama birbirlerine yakın olmayan evlerde. Bir süre sonrada hastalıklar bitiyor. Ama Hekata yı kendimize bağlamak için büyük bir askeri operasyona yetirecek para kalmayınca hekatanında bir anlamı kalmıyor. Hastahane şart bu oyunda.

• oyunda hastane gıbı bır sey var ıyı bakınız derım klınık gıbı bır sey uzerınde + vardı sanırım nobleman sınıfında olucak
  • Şu anda oynuyorum. bakıyorum ama öyle birşey yok maalesef. Dawn Of Discovery oynuyorum. Acaba bahsettiğiniz hastahane venice de olabilir mi? Venice hiç oynamadım çünkü
  • quote:

quote:

quote:

beceremedim yaw gecen sefer oynarken yapmıstımda smdi olmuyor questleri atladim sanırım baya oldu oyanyali yani 1.yapilar ful bitti 2.yapilar ful bitti ana adam ful dolu savas gemileri vs var

sızın lordunuzda sarı,kırmızı veya mavı kurdalelelı sozlesme kagıtları var onlardan bırını alıp vezıre goturdugunde otomatıkmen kagıtları alıyor.o kagıtlarda dusukten yuksege 50,100,150 onur puanı ıle alınıyor para ıle degıl.

• Arkadaşlar bende anno 1404 var patch v1.03.3650 dir.ben anno 1404 te kendi haritamı kendim tasarlamak istiyorum googleden arastırma yaptım devamlı yabancı sitelere yonlendırdı .CHIP onlıne sıtesındede ubısoftun paralı edıtor lınkı vardı sanırsam.bana bu konuda yardımcı olabılecek varmıdır acaba cok ıyılıgınız dokunur.
  • quote:

Arkadaşlar bende anno 1404 var patch v1.03.3650 dir.ben anno 1404 te kendi haritamı kendim tasarlamak istiyorum googleden arastırma yaptım devamlı yabancı sitelere yonlendırdı .CHIP onlıne sıtesındede ubısoftun paralı edıtor lınkı vardı sanırsam.bana bu konuda yardımcı olabılecek varmıdır acaba cok ıyılıgınız dokunur.

ingilizce sayfaları bana gönder elimden geldigince yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Arkadaşlar bende anno 1404 var patch v1.03.3650 dir.ben anno 1404 te kendi haritamı kendim tasarlamak istiyorum googleden arastırma yaptım devamlı yabancı sitelere yonlendırdı .CHIP onlıne sıtesındede ubısoftun paralı edıtor lınkı vardı sanırsam.bana bu konuda yardımcı olabılecek varmıdır acaba cok ıyılıgınız dokunur.

ingilizce sayfaları bana gönder elimden geldigince yardımcı olurum

eyvallah sagol.googleden cevırı yapmama ragmen yıne4 amacıma ulasamadım.bu seferde surum farkı var galıba ama yınede bır bakın ben ındırdım yukledım ama program nerede oyundamı degılmı hıc bır sey anlamadım.yukledıgım programı gostermıyor.

http://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fanno1404.wikia.com%2Fwiki%2FBuilding_layout_strategies

map kurma programını ındırdım.uye oldum.ama usttede belırtıgım gıbı yukledıgım program sanırım almanca ama bendekı oyun ıng.

• buraya kadar haletmıstım yanlız ordakı programı vermıs oldugun sıteden ındıremedım.ındırılecek bır lınkte yoktu CHIP sıtesınden ındırdım ama o da almanca idi yuklememe ragmen olmadı.
  • setup almanca ama program ingilizce merak etmeyin diye yazmış adam konuya bence burda denilenleri birebir uygula bir de öyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • annotürkiye sitesi kapanmış....bunun gibi kapsamlı bir türk forum sitesi varmı arkadaşlar bildiğiniz? (anno1404 üzerine)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.