Aynen bende setupa çift tıklamış bulunmaktayım venicei paketini oynamamıştım onu deniycem
Bu oyunu ne zamandır istiyordum. Saolsun arkadaşlar orjinalini hediye ettiler. Çok da kaliteli bir oyunmuş. Geç te olsa oynadığım için memnun oldum.
Herkese selamlar,
Yaklaşık 2 sene önce açılmış başlık ancak 2 sene önce bende bu tür oyunları açabilecek bir pc mevcut değildi. Strateji tarzı oyunları seven bir insan olarak bu oyunu geçen hafta THE SETTLERS 7 ile birlikte satın aldım. Settlers serisinin tamamına yakınını oynadığım için hiçbir zorluk yaşamıyorum. Ancak bu oyunu ilk defa oynayacağım. Gerek video paylaşım sitelerinde, gerekse anno 1404 ün kendi forum sitesinde tutorial tarzı videoları izledim. Ancak çok kısıtılı olduğu için pekde birşey anlayamadım. Çok fazla detaylı bir oyun olduğu gerçekten daha ilk baştaki ayarlardan kendini belli ediyor zaten. . Benim bu oyunda PROF olmuş arkadaşlarımdan ricam; bana genel olarak oyunun nasıl oynandığını, oyunla iligi püf noktalarını, ilk başlarken nasıl bir yön çizmem gerektiğini biraz PM geçerlerse hayır dua mı alacaklardır... Şimdiden çok teşekkrüler.
Saygılarımla...
Vay vay vay ... Bu oyun için günümün uyku harici kısmını harcamıştım .. zamanında... Yeni oynamayı düşünen arkadaşları uyarıyorum bağımlılık yapar. Ben zor kurtuldum ;)
ben de 1 senenin ardından gecen hafta yeniden başladım. iki uykusuz geceye mal oldu... yenii versiyon 2070 çıkacakmış. nette ekran görüntüleri var. güzel görünüyor ama stratejide hep geçmişi tercih edenlerdenim. hayal kırıklığına uğradım.
quote:
Orijinalden alıntı: erkanocak
ben de 1 senenin ardından gecen hafta yeniden başladım. iki uykusuz geceye mal oldu... yenii versiyon 2070 çıkacakmış. nette ekran görüntüleri var. güzel görünüyor ama stratejide hep geçmişi tercih edenlerdenim. hayal kırıklığına uğradım.
Aynen kardeşim, strateji diyince orta çağ olucak
Bu arada devamlı oynayan arkadaşlar varsa GameRanger ile multiplayer oynayabiliriz.
Şimdi kurup başlayacağım bakalım nasılmış
Benim de canımı çektirdiniz Bu saatte kurarsam sabahlarım, nescafe yapayım şimdiden.
oyunu ilk oynadığım günler aklıma geldi oynadım oynadım bayağı ilerlettim oyunu, sonra elemanlar benim adaya biryer kurup asker çıkardılar herşeyi yıktılar heheh
Dünyada Bundan İyi Oyun Yok Üsten Görünüm Olması Oyna Güzellik Katıyor
quote:
Orijinalden alıntı: bynoun
oyunu ilk oynadığım günler aklıma geldi oynadım oynadım bayağı ilerlettim oyunu, sonra elemanlar benim adaya biryer kurup asker çıkardılar herşeyi yıktılar heheh
Aynı şey benim de başıma geldi, ben inat ettim tekrar başladım oyuna, bu sefer adanın etrafını duvarla çevirdim ama yine biyerden açık bulup geldiler
Nasıl rota yapacağız yapıyorum ama olmuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.cetin
haritayı aç.. hangi adadan ne alacaksan (+) ya bas ve ürünü ve miktarını belirle sonra ürünü boşaltacağın veya satacağın adayı seç (-) ye bas ve aynı ürünü ve miktarını belirle.. alt kısımdan hangi gemi ile göndereceksen onuda seç ve play tuşuna bas.. unutmuşum ancak sanırım bu şekildi.. haritanın resmini koyabilirsen resim üzerindende gösterebilirim..
quote:
Orijinalden alıntı: duboisi
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.cetin
haritayı aç.. hangi adadan ne alacaksan (+) ya bas ve ürünü ve miktarını belirle sonra ürünü boşaltacağın veya satacağın adayı seç (-) ye bas ve aynı ürünü ve miktarını belirle.. alt kısımdan hangi gemi ile göndereceksen onuda seç ve play tuşuna bas.. unutmuşum ancak sanırım bu şekildi.. haritanın resmini koyabilirsen resim üzerindende gösterebilirim..
Tamam tamam bu mesajı görmeden bile mantığı kaptım eksi yapınca alıyor + veriyor.
Bu arada yinede teşekkürler.
Arkadaşlar oyunu kurdum. Ama tam oyun açılacak gibi oluyor arka fondan ses de geliyor ama siyah ekran da takılı kalıyor. Daha önce aynı oyunu kurup oynamıştım. Ayrıca güncelleme de yaptırtmıyor. Biri yardım edebilirse gerçekten çok sevinecem. Dİğer yerlerde kimse tam bişey söylemiyor.
5. Bölümde adam üç gemi ile onu korumamızı istiyor koruyorum görev tamamladı gibi bir yazı gelmiyor gemileri ordan alıyorum gitme diyor ne yapayım ama neyse oyunu bayağı öğrendim hikayeyi oynamam.
haritanın açılmamış yerinde hala düşman gemisi vardır ondan öle diyordur...
Demosunu indirip baktimda oyun cok zor yani iyi derecede ingilizce sart.Gemiyi gezdirmek haricinde birsey yapamiyorum zaten.Ama nedir ne yapmak lazim nereye gitmek lazim anlamadim.Detayli bir Turkce tanitim lazim.Demoda anlatim bolumude yok , daha once oynamadiysaniz isiniz zor yani.Demo icin ayrintili bir Turkce tanitim varmi nasil oynanir ne yapmak lazim vs...