arkadaşlar şimdi ben anno 1404 yeni indirdim Torrentten indirdim kurudum falan campaing bölümünü oynadım gayet iyi idi Ne olduysa normal moda geçince oldu Biraz oynadım hiçbişi yoktu bi süre sonra oyun durup dururken kendini kapatmaya çalışıyor ve bunu kaydetmen hemen önce yapıyor kaydetmede yapılamıyor tabi yüklü oyuna devam etmeye çalışınca doğru format değil diye bir şey söylüyor bunun sebebi nedir bide bi sorum daha olcak şu elbise yapmak için kurduğumuz tarlalar çalışmıyor başında uyarı çıkıor nedeindir acaba şimdiden teşekkürler...
Uyari derken 2 turlu uyari vardir. 1: tarladaki mal depoya gitmiyor. 2: tarlanin urunu o topraklarda yetismiyor.
Sen en iyisi anno 1404 ana konusundaki son sayfaya gir.ve yayinladigim anno 1404 TR anlatim videolarini izle.BOL ŞANS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Uyari derken 2 turlu uyari vardir. 1: tarladaki mal depoya gitmiyor. 2: tarlanin urunu o topraklarda yetismiyor.
Sen en iyisi anno 1404 ana konusundaki son sayfaya gir.ve yayinladigim anno 1404 TR anlatim videolarini izle.BOL ŞANS
saolasın buldum sonunda o topraklarda yetişmiyormuş tohum gibi bişi aldım yetişmeye başladı
bir şey daha sorcam bu kuvarts madenini nasıl işleriz bide DOğudan Gelen Ziyaretçi yi nası yapcaz
quote:
Orijinalden alıntı: ata132
bir şey daha sorcam bu kuvarts madenini nasıl işleriz bide DOğudan Gelen Ziyaretçi yi nası yapcaz