Şimdi Ara

ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
18
Favori
43.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar Steam üzerinden satın almıştım ve dediklerinizi yaptığımda bile maalesef yama çalışmıyor. Veya ben mi beceremedim anlayamadım, yardımcı olma şansınız var mı acaba?

• Merhaba, Steam'dan alınan oyunlarda yama çalışmıyor. Oyun dosyalarını Ubisoft'a göre farklı indiriyor, tüm dosyalar kurulu olduğu dizinde değil. Bu oyun Steam'a çok sonradan geldiği için kurulumu ona göre yapılmadı.

• öncelikle tüm emeklerin için teşekkürler @Reiskonen

epic'ten aldım oyunu, ubisoft connect ile açılıyor çok dil seçeneği olan full versiyona sahibim, hem epic hem ubsoft iki yamayı da denedim.. Ve bir kaç yıldır senin yamalarınla oynuyorum ama şu an bu son yamayı ne yaptıysam oyunu Türkçeleştiremedim. diyecek bir şey yoktur eminim ama bir yöntem varsa bilmediğinm bir trick, yazarsanız sevinirim.

• Bunun birçok nedeni olabilir incelemeden bilemem. Dosya doğrulaması yapıp yamayı öyle kurmak genelde işe yarar.

• Yanıtınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Peki steam üzerinden yama kurmamın bir yolu var mıdır?

• Maalesef yapılabilecek bir şey yok. Setup script'ini Zartzurt456 arkadaş hazırlamıştı ben çevirisini yapıp setup oluşturuyorum yazılım bilgim yok. O arkadaş Steam'daki oyun dosyalarını inceleyip ona göre script hazırlaması gerekiyor.

• Anladım, yine de çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim^^

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

teşekkürler @Reiskonen, dosya doğrulaması yaptım ama yine de bu versiyonda Türkçe'ye çeviremedim.

eğer bunu yaşayıp çözen olduysa bilgi verirse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.