Merhaba, kusura bakmayın bayramdı tatildi derken bakamadım. Yaşadığın soruna bakılırsa kurulum adımlarındaki bu aşamada karıştırmış olmalısın. - Yama exe dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine attığınıza emin olun - Yeşil daire içindekini tıklayın, boş pencere açılacak, - Boş pencerede klasör seç tıklayın o zaman data'lar listelenir. |
ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate] (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba Anno 1800 yamasını kullanıyordum bugün ilave 3 dlc ekledim. Oyunu sıfırdan kurdum yamayı eskisi gibi kurdum lakin oyun Türkçe olmadı.
-
Merhaba, ilk mesajdaki adımları dikkat ederek tekrar kurmaya çalışın. exe dosyasını oyunun kurulu olduğu yere attığınıza emin olun önce.
-
Oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerbey16 -- 26 Haziran 2024; 22:54:42 > -
Hocam güncelleme ne zaman geliyor :(
-
Çok zahmetli olduğunu tahmin ediyorum ama versiyon 42'yi heyecanla bekliyoruz Hocam. Kolaylıklar dilerim.
-
ANNO 1800 TÜRKÇE YAMA v42 ÇIKTI!
YAMA LİNKLERİNİ VE KURULUM BİLGİLERİNİ İLK MESAJDA BULABİLİRSİNİZ
-
Emekleriniz için çok teşekkürler.
-
Anno 1800 Ubisoft Connect'te indirimde!
Standart versiyonu UBISOFT20 koduyla birlikte 160₺
Tüm sezon ve kozmetik paketlerini içeren Annoversary Edition UBISOFT20 koduyla birlikte 880₺
-
Yamayı kurdum, çok kaliteli elinize sağlık Oyundan kaynaklanan bir sorunum var, ara scene lerde oyun çok hızlı geçiyor, okuyamıyoruz, bunun bir çözümü var mı? Diyaloglar anlık geçiyor, hikayeyi anlayamıyoruz. Çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 16 Temmuz 2024; 2:0:51 > -
Yamayı geçenlerde kurmuştum bugün güncelleme gelmiş oyun açılmıyor yamanın bir alakası var mı acaba
-
Oyun dosyalarını doğruladıktan sonra yamayı tekrar kurun açılacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ olun hocam oldu
-
dün yine güncelleme geldi sanırım. oyun açılmıyor. dosyaları doğrulayıp sonucu bildireceğim.
emeğinize sağlık
edit: 1103 diye hata veriyor
edit edit edit
kurulumda bir hata yapmışım. tüm gereksiz dosyaları silip (yama dosyaları vs ) yeniden yapınca oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerkez79 -- 6 Aralık 2024; 10:45:12 > -
v43 VE FİNAL YAMASI ÇIKTI!
Pirate Cove ve End of an Era kozmetik paketlerinin çevirisini ekleyerek
yaklaşık 4 yıldır gönüllü olarak tek başıma devam ettirdiğim bu görevi noktalıyorum.
Anno 1800 oyunun geliştirilmesi sona erdi; bundan sonra yenilikler gelmeyecek bu sebeple,
yama bozulursa onu tekrar kurmanız yeterli olacaktır. Kurulum bilgilerini ve linkleri ilk mesajda bulabilirsiniz.
-
Emeğine sağlık hocam çok güzel olmuş 🙂
-
Anno 1800 gibi devasa bir oyunu bizim için yıllardır Türkçeleştirdiniz, bunu yaparken bizler için zamanınızı harcadınız...Sayeniz de bu güzel oyunu oynayıp keyifli saatler geçirdik. Bu yama olmasa açık söylüyorum Anno 1800 ü oynayamazdım. Anno severler olarak bizler için yaptıklarınızı ve katkılarınızı asla unutmayacağız...Umarım ileriki dönemlerde de bu tür çalışmalara devam edersiniz. Size en kalbi teşekkürlerimi sunar, mutluluk ve sağlık dolu bir yaşam dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay... -- 26 Ocak 2025; 10:42:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X