Şimdi Ara

ANNO 1800 Türkçe Yama [OpenAI GPT-3 Translate] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
18
Favori
40.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1800 şeklinde ilerlemesi lazımdı, dizin farklı o yüzden yama çalışmıyor. Oyun Steam'den alınmış olsa da yine de Ubisoft Game Launcher indirtiyor, oyunlar orada bulunması gerekirdi.

games\Anno 1800 şekilde ilerleyen dizin olmadığına emin misin?

• Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1800

Ubisoft Game Launcher içinde games kısmı mevcut değil sanırım steamden indirdiğim için bunu nasıl çözeriz bilginiz var mıdır

• emrekaftan E kullanıcısına yanıt

Yamayı kurmaya çalıştıktan sonra oyunu yeniden başlatmayı denediniz mi? Birkaç mesaj gerideki arkadaş oyunu ilk açışta İngilizce gördüğünü sonraki girişte Türkçe olduğunu yazmış. Oyunu yeniden başlatın bakalım çalışacak mı.

• MALESEF HER YOLU DENEDİM İNTERNETTEDE YARDIMCI BİR YOL BULAMADIM

• Anno 1800'ya Steam'dan sahip olup yamayı çalıştıran birisi nasıl kurduğunu açıklamadığı sürece yapabileceğim bir şey yok maalesef. 

Ben Ubisoft'tan sahibim o yüzden nelerin ters gidebileceğine aşinayım Steam ise oyunu tamamen farklı dizinlere kuruyor. Normalde Steam\steamapps\common\Anno 1800 dizinindeyken de yamanın çalışması gerek ama niye çalışmadığından fikrim yok. Bunu arkadaşlarıma sorup araştırmaya çalışacağım.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN İŞE YARAYACAK BİR ŞEY BULURSANIZ PAYLAŞMANIZA SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaftan -- 8 Mayıs 2024; 14:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Anno 1800'ya Steam'dan sahip olup yamayı çalıştıran birisi nasıl kurduğunu açıklamadığı sürece yapabileceğim bir şey yok maalesef. 

Ben Ubisoft'tan sahibim o yüzden nelerin ters gidebileceğine aşinayım Steam ise oyunu tamamen farklı dizinlere kuruyor. Normalde Steam\steamapps\common\Anno 1800 dizinindeyken de yamanın çalışması gerek ama niye çalışmadığından fikrim yok. Bunu arkadaşlarıma sorup araştırmaya çalışacağım.

Hocam merhabalar

yama güncellemesini nezaman yaparsınız ?

• Kesin tarih veremiyorum ama Temmuz'a kadar çıkarabilirim.

Oyuna gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra dosya doğrulaması yapın ve yamayı tekrar kurun. Ben denedim yama çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Full paket ceviriceksiniz dimi hocam

Butun dlc dahil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt

Ben de oyunu almak için bu cevabı bekliyorum. Güncelleme gelmeyecekse standart haliyle takılacağım. Gelecekse paketleri alacağım.

• @Oskis Son gelen 2 kozmetik paketinin çevirisi yapılıp mevcut yamaya eklenecek yani tüm paketler çevrili olacak.

@Sentez* Yamayı 1-2 aya güncelleyeceğim tüm paketler çevrili olacak. Oyunu alacaksanız Ubisoft veya Epic üzerinden alın Steam'da yama çalışmıyor.

• JACK HOLMES MASTER OF PUPPETS adlı oyuna tr yama yapar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

@Oskis Son gelen 2 kozmetik paketinin çevirisi yapılıp mevcut yamaya eklenecek yani tüm paketler çevrili olacak.

@Sentez* Yamayı 1-2 aya güncelleyeceğim tüm paketler çevrili olacak. Oyunu alacaksanız Ubisoft veya Epic üzerinden alın Steam'da yama çalışmıyor.

Merhaba hocam

Sizden ricam oyun içinde çevrilmeyen eksik kalan yerleri de ve yanlış çevirileri de düzeltip yayınlarsanız daha güzel olur ve lütfen erken çıkartın yamayı :)

• Merhaba, çevrilmeyen yerlerden kastınız yeni çıkan paketler ise onlar tatilde çevireceğim. Yapay zeka kaynaklı yanlış çevirileri denk geldikçe elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım, tek başıma bu kadar oluyor maalesef. Zaten eskisi gibi oynayamıyorum zamanım olmadığından.

• oyun kurulumunu da OpenAI yaptı sanırım. sakın bu işlere girişip oyunları kendin çevirmeye çalışma,keza daha 1 dakikalık oyun kurulumunu anlatmayı dahi becerememişsin. yapay zekaya teşekkürler ama senden emin değilim.

• Kurulumu ve yapay zeka çevirisini benden önceki Zartzurt ve Yurdakul arkadaşlar yaptı. Onlar artık ilgilenmedikleri için ben devraldım 2-3 sene gönüllü olarak güncellemeye çalışıyordum. Kurulum başta çok karışık gelse de çözdükten sonra çok kolaylaşıyor. Kuramayanlar için adım adım açıklamaya çalıştım.

Nerede ve ne gibi sorun yaşadınız bilmiyorum, yine de eyvallah.

Hocam merhaba

çeviri ne durumdadır?

• Yükleme konusunda belki birilerinin işine yarar:

Şöyle bir durum var. YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR dedikten sonra kurulum için /ANNO 1800 klasörünü seçerseniz ve kutucukta sona eklenen "." (nokta) işaretini silerseniz çalışıyor.

Fakat kurulum için /ANNO 1800/BIN/WIN64'ü seçerseniz çalışmıyor.

Bundan kaynaklı olabilir yükleyemeyenlerin sorunu. Dizinin orijinal olması ile bir alakası yok.

Çünkü /GAMES/ANNO 1800'deyken de yükledim (korsan), çalıştı.

Ubisoft Connect'ten satın alıp indirdiğim zaman yükleme dizinini /Program Files x84/Anno 1800 yaptığım halde de çalıştı.

Yani illa Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1800 olması gerekmiyor.

Sadece; .exe'nin olduğu /BIN/WIN64'ü değil de direkt root (kökdizin) olarak /ANNO 1800 klasörünü seçin yama yükleme yeri olarak.

Belki Steam sorununu da çözer, bilemiyorum. Ben korsan ve Ubisoft Connect orijinali denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afesacarsoy -- 17 Haziran 2024; 15:34:18 >

• merhaba kolay gelsin yama bende çalışıyordu son güncelleme ile tekrar eski haline dönmüş tekrar yükleyim dedim ama maindataya girince yamadan dosya boş gözüküyor maindata\data1 maindata\data2 maindata\data3 fln yazmıyor boş orası yamada kurulmuyor haliyle varmı bi çaresi? tşkkler

file.db/checksum penceresi böyle gözükmeli

yazdıgın yerde benim orası boş gözüküyor hiç bşy yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamurayaprak -- 21 Haziran 2024; 9:25:23 >
  • Afesacarsoy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, umarım birilerin işine yarar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.