Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

Ben gidip biraz orjinal Titan Quest'imi oynayayayım ve yaratık keseyim, ondan sonra da gidip orjinal Crysis-2 mi oynayayım ve uzaylı keseyim, azıcık stres atayım, bu oyun kastı beni valla (hehe, orj oyunlarımla nasıl hava attım ama).

anno 2070 neden orjınal degıl bana acıkla hemen bunu

edit:bir rivayete göre senin hiç uyumadığın söyleniyor dogru mu

açıklayayaım hocam
    açıkçası oyuna 50 $ para vermeye kıyamadım, hem bak netten indirip bedava oynuyorum
    tamam orj oyuna göre bazı dezavantajları var ama bu şekilde de idare ediyor işte.

benim hakkımda o rivayeti çıkaranları tek tek bulup hakladım, neredeyse beni vampir yaptılar yahu hehehe,
    sen inanma onlara, ben de herkes gibi arasıra uyurum :p

• quote:

quote:

quote:

Ben gidip biraz orjinal Titan Quest'imi oynayayayım ve yaratık keseyim, ondan sonra da gidip orjinal Crysis-2 mi oynayayım ve uzaylı keseyim, azıcık stres atayım, bu oyun kastı beni valla (hehe, orj oyunlarımla nasıl hava attım ama).

açıklayayaım hocam
    açıkçası oyuna 50 $ para vermeye kıyamadım, hem bak netten indirip bedava oynuyorum
    tamam orj oyuna göre bazı dezavantajları var ama bu şekilde de idare ediyor işte.

benim hakkımda o rivayeti çıkaranları tek tek bulup hakladım, neredeyse beni vampir yaptılar yahu hehehe,

artık ülkemizde orjinal oyun alan kişilerin sayısı artıyor :D internet'ti multiplayer'dı derken.

• quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

quote:

quote:

quote:

açıklayayaım hocam

artık ülkemizde orjinal oyun alan kişilerin sayısı artıyor :D internet'ti multiplayer'dı derken.

Ben de orj oyun taraftarıyım, daha evvel yukarılara bir yere yazmıştım, elimde steam'den aldığım 66 tane orj oyunum var, bence hiç de fena sayılmaz.
    geçen ay bilgisayarı biraz elden geçirdim, 2.500 TL verince bu aralar biraz ekonomik gitmek zorunda kaldım.

• bugun forumdan samed hocamdan anno 2070 keyi aldim.35 tl ye

ha hay internet yok ve su an vodem zimbirtisiyla update yapmaya calisiyorum olmuyor.orcinal oyunum var ve oyuna giremiyorum iyi mi heheh
  • quote:

bugun forumdan samed hocamdan anno 2070 keyi aldim.35 tl ye

ha hay internet yok ve su an vodem zimbirtisiyla update yapmaya calisiyorum olmuyor.orcinal oyunum var ve oyuna giremiyorum iyi mi heheh

nazar değmiştir, geçer geçer.
  • quote:

quote:

dur bakalim yaa oynayamayinca iyice gerildim
    ilk aktive edince loginde olamadim.bi sikinti varrda asarim umarim.

ara mi verdin hocam sen naptin ne oynuyirsun anno ya devam mi

• quote:

quote:

quote:

Ben burada takıldım yaww, görevi anlayamadım, ne istiyor.??

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

• 50 tane araştırma görevlisi yapman gerekir.tech bölümünden pazar kur ve evlerini dik
  • Oyun eski zamanda gecen keyfi vermiyo yahu, eskiden ne güzel kuşlar ağaçlar bugday tarlalarımız değirmenlerimiz elma bahcelerimiz süt çiftliklerimiz kurması köylülerimizi doyurması beslemesi köyü izlemesi keyifli sakinleştirici bir etki yapardı. Bu oyun kasvetli olmuş iyi gelmedi bilmiyorum.
  • Büyük ihtimalle tycoon lar la oynuyorsun herhalde ecoları secebilirsin ortam biraz daha temiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

50 tane araştırma görevlisi yapman gerekir.tech bölümünden pazar kur ve evlerini dik

cevap için sağol,
    ben daha değişik bir yolla görevi tamamladım, bende zaten evler vardı, onları upgrade ettim ve iş halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Oyun eski zamanda gecen keyfi vermiyo yahu, eskiden ne güzel kuşlar ağaçlar bugday tarlalarımız değirmenlerimiz elma bahcelerimiz süt çiftliklerimiz kurması köylülerimizi doyurması beslemesi köyü izlemesi keyifli sakinleştirici bir etki yapardı. Bu oyun kasvetli olmuş iyi gelmedi bilmiyorum.

+1

(kasvet bölümü hariç)
  • quote:

quote:

quote:

Ben devam ediyorum da, senin sesin kesildi,
    ne oldu orj key hala aktif değil mi.?

• quote:

quote:

quote:

quote:

off hocam sorma hic.1.01 update yukledim tikliyorum oyunu yeniden update yapiyor.internet yok voxem sorunlu cepten baglanti ile yuklesin dedim resmen dun bi rezillikdi.300 mb gibi bisey indi hala bitmedi.ne oyunu acabiliyorum ne su update zimbirtisi bitiyor.hic yokdan bu hafta su vodem duzelirse update i bitirip oyuna giricem.poff wallaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

off hocam sorma hic.1.01 update yukledim tikliyorum oyunu yeniden update yapiyor.internet yok voxem sorunlu cepten baglanti ile yuklesin dedim resmen dun bi rezillikdi.300 mb gibi bisey indi hala bitmedi.ne oyunu acabiliyorum ne su update zimbirtisi bitiyor.hic yokdan bu hafta su vodem duzelirse update i bitirip oyuna giricem.poff wallaha

Geçmiş olsun yahu, senin iş hem zor hem de dertliymiş valla.?

senin şu vodem dediğin mobil alete bağlanan modem mi oluyor.?
    hızı düşük herhalde, bu kadar ağır update yaptığına göre.?

ben de mission 2-2 yi şimdi bitirdim ve 2-3 e geçtim.
    forumdan okuduğum kadarıyla bu görev daha da zor galiba.?
    biraz kafamı dinlendireyim de 2-3 e sonra başlarım.

• evet hocam.vodafone un so mobil cihazlar icin cikardigi sey.sorun ustune sorun.update bi olsaydida girseydim.save dosyalarida gitti.mission 3.2 deydim kaldi oda.anno 1404 takiliyorum o iyi geldi.canim skldi ya almasammiydiya dondu.

baska oyunda artik canim istemiyor.oyle sap gibi kaldim.
  • bu tyconların enerjısı ıle ugrasmaktan bıktım yahu.nukleer santral kuruyorum mıs gıbı uranyumdan enerjı yapıyorum.patlayacak patlayacak dıye korkup protesto edıyorlar sehırı terk edıyorlar elıt kesımın bınaları kayboluyor.bayrampasanın varos bınaları ortaya cıkıyor .eco ların ruzgar pervanelerını kuruyorum arkadas bırım basına 60 lıra bakım ucretı gıdıyor sacmalıga bak verdıgı elektrık ıse 15w.koskocaman sehır 450w mı dıyelım neyse artık bu sevıyedekı enerjıyı ya onlarca elektrık jeneratoru kurup havayı dumana bogarak karsılayacaksınız.yada 5 10 tane eco ruzgar pervanesı kurup cevrecıyım dıyıp sevınırken,malıye bakanlıgından bınlerce lıranız bakım ucretıne akıcak.yada nukleer santralı kurup mıs enerjının tadına bakarken,ruhunuzun derınlıklerınde ya patlarsa dusuncelerı ve halkın 2 ı de bır protestoları kısacası god dam it

• quote:

evet hocam.vodafone un so mobil cihazlar icin cikardigi sey.sorun ustune sorun.update bi olsaydida girseydim.save dosyalarida gitti.mission 3.2 deydim kaldi oda.anno 1404 takiliyorum o iyi geldi.canim skldi ya almasammiydiya dondu.

baska oyunda artik canim istemiyor.oyle sap gibi kaldim.

Boşver sıkma canını, ben nasıl olsa 3.2 ye geldim, sen yeniden başlasan bile ben save dosyasını bir yere upload edip sana gönderirim, sen oradan devam edersin yeni baştan başlamak zorunda kalmazsın.Gerçi Annonun eski oyunları da güzel ama şimdi buna hem orj. key almışsın hem o kadar oynamışsın, yarıda bırakmak olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

bu tyconların enerjısı ıle ugrasmaktan bıktım yahu.nukleer santral kuruyorum mıs gıbı uranyumdan enerjı yapıyorum.patlayacak patlayacak dıye korkup protesto edıyorlar sehırı terk edıyorlar elıt kesımın bınaları kayboluyor.bayrampasanın varos bınaları ortaya cıkıyor .eco ların ruzgar pervanelerını kuruyorum arkadas bırım basına 60 lıra bakım ucretı gıdıyor sacmalıga bak verdıgı elektrık ıse 15w.koskocaman sehır 450w mı dıyelım neyse artık bu sevıyedekı enerjıyı ya onlarca elektrık jeneratoru kurup havayı dumana bogarak karsılayacaksınız.yada 5 10 tane eco ruzgar pervanesı kurup cevrecıyım dıyıp sevınırken,malıye bakanlıgından bınlerce lıranız bakım ucretıne akıcak.yada nukleer santralı kurup mıs enerjının tadına bakarken,ruhunuzun derınlıklerınde ya patlarsa dusuncelerı ve halkın 2 ı de bır protestoları kısacası god dam it

Herkes nedense Tycon oynuyor, ben bir yerden okumuştum çevre kirliliği yapıyorlar diye, onun için Eco ırkı ile başladım.Evet eco'larda enerji pahalı ama hiç olmazsa temiz oluyor, bir de tycon ırkındaki doğal felaketler (reaktör patlamaları, tornado'lar vs) olmuyor, eco'larda ayrıca fabrikalardan falan oluşan hava kirliliğini temizleyecek binalar da kurabiliyorsun, eğer eco balance olayını artı duruma getirirsen halk mutlu oluyor, daha çok vergi veriyor ve su gibi para geliyor aklınızda olsun.

• hacım tyconlarda guzel eco balanceyımı dert edıyorsun ondan basıt bır sey yok.tyconlardada termal platformlar var bınaların arasına dıkıyorsun ekolojıye + verıyor.gunes platformları var ekolojıye + verıyor sonlara dogru c02 mı ne madenı var kuruyorsun ekolojıye bayagı bır + verıyor benım derdım santralın kontrolu.santralın kontrolu ıcın tam 3 adet %15 patlama protokol ıtemını aldım.ama halk hala santralı topraklardan kalkmasını ıstıyor acaba baraj olayı varmı ?.santralsızde enerjı bayagı bır dert.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.