Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

cepten resimdeki yaziyi okuyamiyorum oyunun adi ne

cebine dürbünle baksan hocam, belki o zaman gözükür

oyunun adı : KNIGHTS AND MERCHANTS

off hocam yaa dalga geçme hemen tamam şimdi gördüm adını ahanda dürbünn

• merhaba arkadaşlar 3.1 veya 3.2 görevlerinin birinde takıldım 1200 tane Eco Engineers istiyo ama bende 0 tane var bide Eco balance -250 -50 ye düşürmemi istiyor. Ondan önce -150 den -50 istemiş onu yaptık -250 den zor hava temizleme aletini koyacak yer kalmadı. Ekonomiyi + 163 yapmama rağmen Ecp Engineers yapmayı beceremedim. Eco Engineers nasıl üretiliyor bilen varsa anlatabilirmi acaba
    bunlarda resimleri
    Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 8 Aralık 2011; 21:49:28 >

• quote:

quote:

quote:

cepten resimdeki yaziyi okuyamiyorum oyunun adi ne

cebine dürbünle baksan hocam, belki o zaman gözükür

oyunun adı : KNIGHTS AND MERCHANTS

off hocam yaa dalga geçme hemen tamam şimdi gördüm adını ahanda dürbünn

KNIGHTS AND MERCHANTS

oyununu bulup indirdim, dursun depomda, bu tür küçük adamların oyunlarını seviyorum

• boyutu ne kadar?win7 de calisiyirsa ara ara bir bakalim meraj icindeyim
  • Dolumay Arkadasım senden ıstedıgı sanırım bır ust kademe olan halk sevıyesı bu sevıyeye cıkman ıcın vergıyı kaldırman gerek halka uygulanan vergı yesıl sevıyede olacak bu 1.2 ıncısı halkın ıstedıgın urunler ornegın:gıda=balık.suşi,hamburger vsvs.ıcecek=sut vs vs eglence,guvenlık,televızyon gıbı ıhtıyaclar karsılanmalı.bu verdıgım sadece ornektı.ıyı bak vergı sevıyesı yesıldemı,senden ıstenen urunlerın uretımınde bozukluk varmı.yanı atıyorum hamburger ıstıyor ama senın hamburger ımalatın standart bır cızgıde yapılmıyor,uretım bır artıyor bır dusuyor.buda halkın yukselmesıne engel durumdur.uretım zıncırını kontrol et.ornegın:hamburger ımalatında baharat yeterlı gelırken,et urunlerı az gelıyor buda hamburgerın ımalatında aksamaya sebebp yada baharat ve et full gelıyor ama halkın ıhtıyacını sadece 1 fabrıka karsılayamıyor hemen 2 ıncısını dıkeceksın ama once kıyıdakı depodan stokları kontrol edıceksın.BOL SANS sorularınıza cevap vermeye calısacagım elımden geldıgınce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolumay

merhaba arkadaşlar 3.1 veya 3.2 görevlerinin birinde takıldım 1200 tane Eco Engineers istiyo ama bende 0 tane var bide Eco balance -250 -50 ye düşürmemi istiyor. Ondan önce -150 den -50 istemiş onu yaptık -250 den zor hava temizleme aletini koyacak yer kalmadı. Ekonomiyi + 163 yapmama rağmen Ecp Engineers yapmayı beceremedim. Eco Engineers nasıl üretiliyor bilen varsa anlatabilirmi acaba
    bunlarda resimleri

-250 den -50 ye getireceğin yer ana adan değil zaten sol tarafta bir ada kalıyor oraya yapacaksın o adanında yüzölçümü kücük olduğu icin Weather-control-station lar işe yaramaz oraya madenlere Monitoring Station dikeceksin tabi bu binayı açman icinde eco engineers gerekli

• quote:

boyutu ne kadar?win7 de calisiyirsa ara ara bir bakalim meraj icindeyim

boyutu 187 mb.
    ama daha kurmayacağım, kurarsam bu sefer aklım ona kaçar ve onu da oynamaya başlarım.
    halbuki elimde yedek bir oyun olsun istiyorum, gerçi çalışıp çalışmadığını da bilmeden yedekte tutmanın alemi yok.
    ben bir ara kurup sana haber veririm. :)
  • quote:

quote:

boyutu 187 mb.
    ama daha kurmayacağım, kurarsam bu sefer aklım ona kaçar ve onu da oynamaya başlarım.
    halbuki elimde yedek bir oyun olsun istiyorum, gerçi çalışıp çalışmadığını da bilmeden yedekte tutmanın alemi yok.

187 mb mı?

oyunda grafik var mı?

ben oyunun boyutuna pis takarım.direk eledim.win 8 için çıkarsa deneriz hocam

• quote:

quote:

quote:

boyutu 187 mb.

187 mb mı?

oyunda grafik var mı?

ben oyunun boyutuna pis takarım.direk eledim.win 8 için çıkarsa deneriz hocam

eh dedim ya 10 sene evvel çıkmış bir oyun, ne grafik bekliyorsun ki, 187 mb çok bile bu oyuna.
    ama kurmayı denedim biraz evvel, win95 uyumluluğunda bile oynatmadı,
    mutlaka çakışıyordur bir şeyler.Neyse bu oyunu sildik listeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Dolumay Arkadasım senden ıstedıgı sanırım bır ust kademe olan halk sevıyesı bu sevıyeye cıkman ıcın vergıyı kaldırman gerek halka uygulanan vergı yesıl sevıyede olacak bu 1.2 ıncısı halkın ıstedıgın urunler ornegın:gıda=balık.suşi,hamburger vsvs.ıcecek=sut vs vs eglence,guvenlık,televızyon gıbı ıhtıyaclar karsılanmalı.bu verdıgım sadece ornektı.ıyı bak vergı sevıyesı yesıldemı,senden ıstenen urunlerın uretımınde bozukluk varmı.yanı atıyorum hamburger ıstıyor ama senın hamburger ımalatın standart bır cızgıde yapılmıyor,uretım bır artıyor bır dusuyor.buda halkın yukselmesıne engel durumdur.uretım zıncırını kontrol et.ornegın:hamburger ımalatında baharat yeterlı gelırken,et urunlerı az gelıyor buda hamburgerın ımalatında aksamaya sebebp yada baharat ve et full gelıyor ama halkın ıhtıyacını sadece 1 fabrıka karsılayamıyor hemen 2 ıncısını dıkeceksın ama once kıyıdakı depodan stokları kontrol edıceksın.BOL SANS sorularınıza cevap vermeye calısacagım elımden geldıgınce.

Ben sadece birşey ilave etmek istiyorum :
    ilk kurulan evlere "worker barracks" denir, sonraki kademe "employee house" olur, ondan sonra "engineer apartments" gelir.
    kimyasal arkadaş herşeyi güzelce açıklamış, sadece evleri 1 değil 2 kademe arttırman gerekiyor onu söyliyeyim.
    yani kurmuş olduğun evleri engineer apartments seviyesine yükseltmen lazım.
    kolay gelsin.

• hocam topıkde sen ben var neye bakıyorsun
  • quote:

hocam topıkde sen ben var neye bakıyorsun

kimse yoktuysa ben de gidip yatacam diye bakınıyorum, malum kapıyı kapatacam ama içeride kimse kalmasın sabaha kadar.
  • quote:

quote:

hocam topıkde sen ben var neye bakıyorsun

kimse yoktuysa ben de gidip yatacam diye bakınıyorum, malum kapıyı kapatacam ama içeride kimse kalmasın sabaha kadar.

kimse kalmaz merak etme ama sen gene pek uyuyacak gibi durmuyorsun

edit:adres defterine bakmadan uyuma.hayırlı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 9 Aralık 2011; 2:59:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

merhaba arkadaşlar 3.1 veya 3.2 görevlerinin birinde takıldım 1200 tane Eco Engineers istiyo ama bende 0 tane var bide Eco balance -250 -50 ye düşürmemi istiyor. Ondan önce -150 den -50 istemiş onu yaptık -250 den zor hava temizleme aletini koyacak yer kalmadı. Ekonomiyi + 163 yapmama rağmen Ecp Engineers yapmayı beceremedim. Eco Engineers nasıl üretiliyor bilen varsa anlatabilirmi acaba
    bunlarda resimleri

-250 den -50 ye getireceğin yer ana adan değil zaten sol tarafta bir ada kalıyor oraya yapacaksın o adanında yüzölçümü kücük olduğu icin Weather-control-station lar işe yaramaz oraya madenlere Monitoring Station dikeceksin tabi bu binayı açman icinde eco engineers gerekli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Dolumay Arkadasım senden ıstedıgı sanırım bır ust kademe olan halk sevıyesı bu sevıyeye cıkman ıcın vergıyı kaldırman gerek halka uygulanan vergı yesıl sevıyede olacak bu 1.2 ıncısı halkın ıstedıgın urunler ornegın:gıda=balık.suşi,hamburger vsvs.ıcecek=sut vs vs eglence,guvenlık,televızyon gıbı ıhtıyaclar karsılanmalı.bu verdıgım sadece ornektı.ıyı bak vergı sevıyesı yesıldemı,senden ıstenen urunlerın uretımınde bozukluk varmı.yanı atıyorum hamburger ıstıyor ama senın hamburger ımalatın standart bır cızgıde yapılmıyor,uretım bır artıyor bır dusuyor.buda halkın yukselmesıne engel durumdur.uretım zıncırını kontrol et.ornegın:hamburger ımalatında baharat yeterlı gelırken,et urunlerı az gelıyor buda hamburgerın ımalatında aksamaya sebebp yada baharat ve et full gelıyor ama halkın ıhtıyacını sadece 1 fabrıka karsılayamıyor hemen 2 ıncısını dıkeceksın ama once kıyıdakı depodan stokları kontrol edıceksın.BOL SANS sorularınıza cevap vermeye calısacagım elımden geldıgınce.

Ben sadece birşey ilave etmek istiyorum :
    ilk kurulan evlere "worker barracks" denir, sonraki kademe "employee house" olur, ondan sonra "engineer apartments" gelir.
    kimyasal arkadaş herşeyi güzelce açıklamış, sadece evleri 1 değil 2 kademe arttırman gerekiyor onu söyliyeyim.
    yani kurmuş olduğun evleri engineer apartments seviyesine yükseltmen lazım.
    kolay gelsin.

teşekkürler. vergiler yeşil değil sanırım bi bakayım takıldığımda yazarım.

• ya oyun RELOADED sürümüydü bu zamanda herhangi bi sorun çıkmadı bu sabah Microsoft Security Essentials Solidcore32.dll dosyasında Vundo:OY diye trojan bulup dll yi sildi. Sanırım crackla alakalı durum temiz solidcore32.dll bulsam düzelirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 9 Aralık 2011; 11:15:08 >
  • quote:

ya oyun RELOADED sürümüydü bu zamanda herhangi bi sorun çıkmadı bu sabah Microsoft Security Essentials Solidcore32.dll dosyasında Vundo:OY diye trojan bulup dll yi sildi. Sanırım crackla alakalı durum temiz solidcore32.dll bulsam düzelirmi acaba?

solidcore32 modifiyeli hocam.oyun orjinal degilse mecburen kulllanacaksin.

mse den oyunun kurulu oldugu dizini tarama disi birak gibi bir secenek olmali buna bir bakin
  • quote:

quote:

ya oyun RELOADED sürümüydü bu zamanda herhangi bi sorun çıkmadı bu sabah Microsoft Security Essentials Solidcore32.dll dosyasında Vundo:OY diye trojan bulup dll yi sildi. Sanırım crackla alakalı durum temiz solidcore32.dll bulsam düzelirmi acaba?

mse den oyunun kurulu oldugu dizini tarama disi birak gibi bir secenek olmali buna bir bakin

evet dediğin seçenek varmış öyle yaptım peki bu Vyndo.Oy ne yapıyor acaba MSE reklam amaçlı diyor gerçi
  • boyutu çok değilse indireyim güzelmiş
  • quote:

quote:

quote:

evet dediğin seçenek varmış öyle yaptım peki bu Vyndo.Oy ne yapıyor acaba MSE reklam amaçlı diyor gerçi

eset de trojen dedi hocam.emsioft da bi sikinti yok dedi.crack uygulamalarini bu sekilde gormelerine alistik artik yapacak birsey yok ya senin yaptigin gibi taramiycak yada silecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

eset de trojen dedi hocam.emsioft da bi sikinti yok dedi.crack uygulamalarini bu sekilde gormelerine alistik artik yapacak birsey yok ya senin yaptigin gibi taramiycak yada silecek

ben de bir dip not ekleyeyim:
    korsan oyunlarındaki .dll ve .exe gibi uygulama uzantılarını kullandığınız virüs programları trojan gibi algılıyabiliyor.
    bunun için virüs programınıza dll veya exe'yi tanıtırsanız sıkıntı olmaz veya firewall varsa oradan da yapılabilir bu işlem.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.