Anno 1404 beğenmiş biri olarak , bu oyunuda oynarım
çıksada , oynasak Oyuna 1602 demosuyla tanışmıştım ama en beğendiğim seri 1404 idi, Geçmiş serilere göre farkılı bir görüntüsü olacağı kesin ama tat olarak çıtayı bu "gelecek hikayesi" ile arttırabilecekler mi ? Oynayıp göreceğiz. Şuan elimizde çok az bilgi var. Gelişmeleri aktarmaya devam edelim lütfen
suyun altına ineceğiz..
Oyun 16 Aralık tarihinde çıkıyor ve gerçekten çok güzel olacak. :)
Çok güzel görünüyor yaa
2070 yerine günümüzü yapsalardı ya
Bu sürümde savaş daha etkinmi acaba
yaw bunlarda bi acayip 1404 den 2070 yaw 1800ler 1900 ler 2000 lerden bi geçseydik pat die 2070 tamam severek oynadık falanda adım adım bundan sonrada 3000 lerde geçer kesin
5-6 aylık haber bu
yeni video geldi.. iki farklı oynanış türünden bahsedilmiş.. biri doğal enerji üreterek çevreyi kirletmiyor ancak daha uzun sürede ve geniş alana ihtiyaç duyuyor.. diğeri ise nükleer enerji.. tabi kirlilikte beraberinde geliyor..
Bayramdan sonra çıkıyor oyun ... Umarım bir önceki kadar güzel olur :)
gameplay videoları yok denecek kadar az hatta yok.yeni oyun diğer serilere nazaran daha geniş bir oyun deneyimi sunuyor.daha iyi grafikler de yeni oyunla beraber geliyor.Ha keşke günümüz dünya konulu oyun olsaydı daha iyi olurdu.bir yandan a.b.d. teknolojisi diğer yandan arap devletleri petrol kaynakları vs vs şeklinde.ama yinede bu oyunu merakla bekliyorum.