Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

hocam topıkde sen ben var neye bakıyorsun

kimse yoktuysa ben de gidip yatacam diye bakınıyorum, malum kapıyı kapatacam ama içeride kimse kalmasın sabaha kadar.

kimse kalmaz merak etme ama sen gene pek uyuyacak gibi durmuyorsun

edit:adres defterine bakmadan uyuma.hayırlı geceler

tamam adres defteri iyi bir fikir, bundan sonra dikkat ederim :p
    sen naptın, 1404 mü oynuyorsun hala.?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kimse yoktuysa ben de gidip yatacam diye bakınıyorum, malum kapıyı kapatacam ama içeride kimse kalmasın sabaha kadar.

abı napıyım dayanamadım vodem işi su hafta ıcı hallolacak o zaman orcınal oynıycam şimdi bastım cracki anno 2070 devam.mission olayına girmedim.ne bıleyım o kadar geldıkten sonra tekrar ıcımden gelmedi.15 er dakıkalık video da cekmıstım.sonra hevesım kırıldı bıraktım.zaten youtube walktrough kaynıyor kım ne yapsın benım hazırladıgım vıdeoyu deyıp bıaktım.oysa misson 3 hariç vıdeolar felan hazır..sımdı contınıous game dıyıp takılıyorum bakalım

anno yu daha once hıc oynayamamıstım nedense 2070 de ogrendım annoyu.
    1404 baslarda kolay geldı.onda da bı solukta missıon 2 nın ortalarındayım.cok zevklı gıdıyor bakalım

ıkı oyundada takılınca ınsanın devam edesı gelmıyor heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 9 Aralık 2011; 17:05:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abı napıyım dayanamadım vodem işi su hafta ıcı hallolacak o zaman orcınal oynıycam şimdi bastım cracki anno 2070 devam.mission olayına girmedim.ne bıleyım o kadar geldıkten sonra tekrar ıcımden gelmedi.15 er dakıkalık video da cekmıstım.sonra hevesım kırıldı bıraktım.zaten youtube walktrough kaynıyor kım ne yapsın benım hazırladıgım vıdeoyu deyıp bıaktım.oysa misson 3 hariç vıdeolar felan hazır..sımdı contınıous game dıyıp takılıyorum bakalım

1404 baslarda kolay geldı.onda da bı solukta missıon 2 nın ortalarındayım.cok zevklı gıdıyor bakalım

contınıous game'de ben Eco seçip oynamaya başladım ama bir yere gelince takıldım, nüfus daha fazla artmıyor, artmaması için bir sebep te yok, her türlü istekleri karşılanmış durumda zira, ama diyelim ki 800 engineer varken benden 1.200 e çıkartmamı istiyor, eh kurulu binalar da upgrade olmuyor, orada bırakıp mission bölümüne geçtim, sen benim takıldığım yerlere gelirsen sana sorarım, belki sen aşarsın orayı, bana söylersin sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Oyun eski zamanda gecen keyfi vermiyo yahu, eskiden ne güzel kuşlar ağaçlar bugday tarlalarımız değirmenlerimiz elma bahcelerimiz süt çiftliklerimiz kurması köylülerimizi doyurması beslemesi köyü izlemesi keyifli sakinleştirici bir etki yapardı. Bu oyun kasvetli olmuş iyi gelmedi bilmiyorum.

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

Söylediğin tarzda bu oyunun üstüne oyun çıkmadı.Anno falan hikaye..
    Bu tarzı seven herkes ölmeden bu oyunu oynamalı..

Off K&M oynamam mı save yoktu bir girdinmi 8 saatten önce kapatamıyordun, sağlam ordu basmak için 4 saat falan üretim yapman gerekiyodu, sefere çıktığında orduya köylü hatunlarla yemek taşımak gerekiyodu yetişemezsen iskelet oluyorlardı manyak oyundu.

Müzikleri şahaserdi, sararmış mısırları biçen köylünün tırpan sesi şimdiki oyunlarda bile yok. Yalnız zamanında çok zevkliydi şimdi oynayınca ben bunu mu oynamışım dedirtebiliyo bazı oyunlar. Herşey zamanında güzel öle kalsın aklımda Oynamadan önce youtube'dan bi bakım derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

contınıous game'de ben Eco seçip oynamaya başladım ama bir yere gelince takıldım, nüfus daha fazla artmıyor, artmaması için bir sebep te yok, her türlü istekleri karşılanmış durumda zira, ama diyelim ki 800 engineer varken benden 1.200 e çıkartmamı istiyor, eh kurulu binalar da upgrade olmuyor, orada bırakıp mission bölümüne geçtim, sen benim takıldığım yerlere gelirsen sana sorarım, belki sen aşarsın orayı, bana söylersin sonra.

nedense eco yu hıc sevemedım ben yakacan yıkıcan sis duman olacak ortalıkda kırlı hava olcaka teknoloji olacak.ben dıger ırkı aldım ıyı de gıdıyor su an

başka bır adaya ikinci bir yer kurdun mu peki???kurulu bınalar ıhtıyaca bakıyor.yemini suyunu verdıysen vergilerde yesılse kımse tutamaz onu.aksam contınuousdan bır eco alıp denıycem bakalım..

canım abım su yukrda yazılanları denemedıysen bı dene olur mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

Oyun eski zamanda gecen keyfi vermiyo yahu, eskiden ne güzel kuşlar ağaçlar bugday tarlalarımız değirmenlerimiz elma bahcelerimiz süt çiftliklerimiz kurması köylülerimizi doyurması beslemesi köyü izlemesi keyifli sakinleştirici bir etki yapardı. Bu oyun kasvetli olmuş iyi gelmedi bilmiyorum.

Söylediğin tarzda bu oyunun üstüne oyun çıkmadı.Anno falan hikaye..
    Bu tarzı seven herkes ölmeden bu oyunu oynamalı..

Off K&M oynamam mı save yoktu bir girdinmi 8 saatten önce kapatamıyordun, sağlam ordu basmak için 4 saat falan üretim yapman gerekiyodu, sefere çıktığında orduya köylü hatunlarla yemek taşımak gerekiyodu yetişemezsen iskelet oluyorlardı manyak oyundu.

Müzikleri şahaserdi, sararmış mısırları biçen köylünün tırpan sesi şimdiki oyunlarda bile yok. Yalnız zamanında çok zevkliydi şimdi oynayınca ben bunu mu oynamışım dedirtebiliyo bazı oyunlar. Herşey zamanında güzel öle kalsın aklımda Oynamadan önce youtube'dan bi bakım derim.

Kesinlkle çok sağlam oyundu...
    Böyle bi yapıtın devamı niye gelmedi anlamış değilim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nedense eco yu hıc sevemedım ben yakacan yıkıcan sis duman olacak ortalıkda kırlı hava olcaka teknoloji olacak.ben dıger ırkı aldım ıyı de gıdıyor su an

başka bır adaya ikinci bir yer kurdun mu peki???kurulu bınalar ıhtıyaca bakıyor.yemini suyunu verdıysen vergilerde yesılse kımse tutamaz onu.aksam contınuousdan bır eco alıp denıycem bakalım..

canım abım su yukrda yazılanları denemedıysen bı dene olur mu

başka adaya üs de kurdum, hatta gidip denizaltından elmas da çıkardım, adamların istekleri hepsi yeşil, ne zıkkım istiyorlarsa hepsini verdim heriflere. hatta istediklerinden depolarda 150-200 er adet stok bile olmuş durumda, vergileri de hepsi yeşil halde, gene de küçük evler upgrade olnuyorlar.?
    bir yerde bug mu oldu diyecem ama, bilemiyorum artık, olmazsa eco ırkını bırakıp aynı bölümü tycon ile oynarım ama buraya da saatlerce emek verdim, 2500 civarı nüfus oldu, bırakmaya da kıyamıyorum, şimdi ben gidip biraz mission oynayayım, 3.2 de kalmıştım, devam edeyim oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 9 Aralık 2011; 17:46:13 >

• 2500 civarı nufusda daş gibi nufusmuş bea

orda belkı goremedıgımız ınce birşey vardır.bakalım bende biraz bakıyım bi nasılmış
  • Ben ilk defa anno oynamaya başladım az çok birşeyler kaptım campaignden... 1.campaign bitti. Şimdi ben normal oynamak için continius gameden açtım. 8 kişi seçiyoruz bazılarının altında zorluk seviyesi var bazılarının yok.. bazılarında olmamasının sebebi ne? Birde bölüme başladığımda bazı elemanlar beni tehdit etti (bismillah daha yerleşmemiştim bile) ve yukarıda 2 saat kadar bir süre çıktı bu süre bitiminde adam bana saldıracak sanırım... Bu oyunda nasıl bir strateji kuruyorsunuz bu elemanlara karşı?

Not: Haritayı aydınlatayım dedim aydınlatmaz olaydım gemileri batırdılar:S
  • Eger evlerınız gelısmıyor ıse yaptıgınız yol baglantılarını kontrol edınız.mısal tv bınası,bar gıbı mekanları kurdunuz ama bazı evlerınız gelısmıyor bunun sebebı yol baglantısının bulunmamasıdır.gelısmeme nedenlerınden dıger sebepler gıda ımalatındakı aksaklıklar.halkın protesto ettıgı bırımlerın adadan kaldırılmaması.vergı oranının yesıl sevıyenın altında olması gıbı sebepler halkın sevıye atlamasına engel olur.Bu arada tycon ların enerjı sıkıntısına bır fıkır urettım.oncekı yazılarımda tyconlar adada nukleer santral ıstemıyordu yazmıstım.bunun cozumu adada bulunan fabrıkaları baska bır adaya tasımak ve nukleer santralı tasıdıgınız adaya kurmak bu sayede cok ucuza enerjı temın edıceksınız ve halkınızda gelısmeye devam edıcek.
    afsdfas arkadasım halkın ıhtıyaclarını karsılamaya bak.ekonomıyı ıyı yonetmelısın bına duzenlerı,uretım zıncırlerı ornegın:halkın hamburger ıhtıyacı var bunun ıcın gereklı olanlar:et,baharat.burda halkın ıhtıyacına gore bu bırımlerı kurman gerek.eger bol keseden kafana gore bırım kurar ısen bu bırımler ıcın senın kasandan ıscılerın mayışı çıkacak ve o bırımın enerjı ıhtıyacını karsılaman gerekıcek.halkın ıhtıyacını karsılarken bır yandanda adana savunma yapabılırsın ama dedıgım gıbı ekonomık olarak + olmaya bak - lerde gıdersen kasada bulunan paranıda rıske atarsın.sorun oldugu zaman elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım BOL ŞANS

• mission 2 nin 3 ncü bölümünde ben düşman helikopterlerini vurdukça yerine yenisi geliyor, bunu halletmenin bir yolu var mı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Eger evlerınız gelısmıyor ıse yaptıgınız yol baglantılarını kontrol edınız.mısal tv bınası,bar gıbı mekanları kurdunuz ama bazı evlerınız gelısmıyor bunun sebebı yol baglantısının bulunmamasıdır.gelısmeme nedenlerınden dıger sebepler gıda ımalatındakı aksaklıklar.halkın protesto ettıgı bırımlerın adadan kaldırılmaması.vergı oranının yesıl sevıyenın altında olması gıbı sebepler halkın sevıye atlamasına engel olur.Bu arada tycon ların enerjı sıkıntısına bır fıkır urettım.oncekı yazılarımda tyconlar adada nukleer santral ıstemıyordu yazmıstım.bunun cozumu adada bulunan fabrıkaları baska bır adaya tasımak ve nukleer santralı tasıdıgınız adaya kurmak bu sayede cok ucuza enerjı temın edıceksınız ve halkınızda gelısmeye devam edıcek.
    afsdfas arkadasım halkın ıhtıyaclarını karsılamaya bak.ekonomıyı ıyı yonetmelısın bına duzenlerı,uretım zıncırlerı ornegın:halkın hamburger ıhtıyacı var bunun ıcın gereklı olanlar:et,baharat.burda halkın ıhtıyacına gore bu bırımlerı kurman gerek.eger bol keseden kafana gore bırım kurar ısen bu bırımler ıcın senın kasandan ıscılerın mayışı çıkacak ve o bırımın enerjı ıhtıyacını karsılaman gerekıcek.halkın ıhtıyacını karsılarken bır yandanda adana savunma yapabılırsın ama dedıgım gıbı ekonomık olarak + olmaya bak - lerde gıdersen kasada bulunan paranıda rıske atarsın.sorun oldugu zaman elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım BOL ŞANS

bende yanyana 3 tane ev var, sağdaki ve soldaki upgrade oldu ama ortadaki olmuyor.?
    ayrıca eve tıklayınca ihtiyaçlarını görebiliyorum, tüm ihtiyaçları yeşil olarak full gözüküyor.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 9 Aralık 2011; 21:26:32 >

• quote:

mission 2 nin 3 ncü bölümünde ben düşman helikopterlerini vurdukça yerine yenisi geliyor, bunu halletmenin bir yolu var mı.?

2 nin 3 unde helikopter yokdu abi ya?nerden cikti helikopter?ben mi hatirlamiyorum yoksa

virusleri temizlemek icin karsi adadaki kirmizi ile belirtilen sabit yerleri vuruyorduk.ama helikopter ben hic hatirlamiyorum yahu
  • quote:

quote:

mission 2 nin 3 ncü bölümünde ben düşman helikopterlerini vurdukça yerine yenisi geliyor, bunu halletmenin bir yolu var mı.?

2 nin 3 unde helikopter yokdu abi ya?nerden cikti helikopter?ben mi hatirlamiyorum yoksa

virusleri temizlemek icin karsi adadaki kirmizi ile belirtilen sabit yerleri vuruyorduk.ama helikopter ben hic hatirlamiyorum yahu

Bunlar işte, istersen uçak de, istersen helikopter deyiver...

• onlara gorus alanina girmedsn tekneni istenilen yere giturdugumuz bi gorev vardi baskada bunlarla sanirim muhatap olmuyorduk hocam
  • quote:

onlara gorus alanina girmedsn tekneni istenilen yere giturdugumuz bi gorev vardi baskada bunlarla sanirim muhatap olmuyorduk hocam

haritaya göre sağ üst köşede düşman üssü vardı, oradaki 3 top'u patlatıp kendi limanımı kurdum ve orası benim oldu, sonra üst ortadaki yere istediği malzemeleri götürdüm, o da benimle dost oldu, şimdi sol üst köşedeki yere liman yap diyor, oradaki uçak ve gemileri temizlemeden liman yapamam, ama bakayım, bir de gizlice girip bir şeyler deneyeyim, belki illa da çatışma gerekmiyordur.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Eger evlerınız gelısmıyor ıse yaptıgınız yol baglantılarını kontrol edınız.mısal tv bınası,bar gıbı mekanları kurdunuz ama bazı evlerınız gelısmıyor bunun sebebı yol baglantısının bulunmamasıdır.gelısmeme nedenlerınden dıger sebepler gıda ımalatındakı aksaklıklar.halkın protesto ettıgı bırımlerın adadan kaldırılmaması.vergı oranının yesıl sevıyenın altında olması gıbı sebepler halkın sevıye atlamasına engel olur.Bu arada tycon ların enerjı sıkıntısına bır fıkır urettım.oncekı yazılarımda tyconlar adada nukleer santral ıstemıyordu yazmıstım.bunun cozumu adada bulunan fabrıkaları baska bır adaya tasımak ve nukleer santralı tasıdıgınız adaya kurmak bu sayede cok ucuza enerjı temın edıceksınız ve halkınızda gelısmeye devam edıcek.

bende yanyana 3 tane ev var, sağdaki ve soldaki upgrade oldu ama ortadaki olmuyor.?
    ayrıca eve tıklayınca ihtiyaçlarını görebiliyorum, tüm ihtiyaçları yeşil olarak full gözüküyor.??

Dostum oncelıkle tum evler yuksek sevıyede olmaz ornegın:sehırde 50tane fakır varsa bunlardan sadece 20sı zengın zuppe olur 30u fakır kalır.kısacası 50 fakırın hepsını zengın zuppe yapamazsın bunu 100 olarakta dusunebılırsın.

• su sol ust kosedeki yer homm simdi orayi hatirladim ama naptigimizi hatirlayamadim..sanki o haritanin ust kisimlarinda derinlere felan dalip birseyler mi arastiriyorduk.off yaa oyun save dosyasi gitneseydi..

kimyasal bilir belkj gerci oda mission oynamiyir sanirim
  • ya bu oyun nasıl bişi
    indirdim ama oynayasım gelmedi
    ilk görüşte Sims e benzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

ya bu oyun nasıl bişi
    indirdim ama oynayasım gelmedi
    ilk görüşte Sims e benzettim

oyunu daha iyi anlamak icin google a anno 2070 demo turkce yazin bir video var.oynayan bir arkadas oyunun demosunu anlatiyor.onu bir izleyin.bu sayede oyun hakkinda daha iyi bir bilgiye sahip olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.