Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

orta hat dıkey olarak devamlı bos kalsın.bu verdıgım SS de baslangıc olarak kurulmus yapılar var.TV bınası dahıl dahada buyumek ıstersenız aynı seklı ortada 2 bına kalacak sekılde.Buyuk bına oldugunu dusunun bosluk bırakıp aynı seklı asagısına devam edınız.sekılde gordugunuz gazıno,ıtfaıye ve hastahane kapsamından cıkarmayın konutları ve mutlaka sımetrık yapın seklı bozmayın.dedıgım gıbı eger bu sekılde bulunan nufus yetmıyor ıse aynı seklı bıraz bosluk bırakıp ( tabı bır merkez bırımı daha dıkeceksınız ) devam edınız.o bosluk dedıgım yere ılerı sevıyede genel:polıs karakolu.tyconlarda:ıs merkezı ecolarda:konser salonu gıbı onemlı mekanları dıkeceksınız.

sistemli yerleşmek ve gelişmek için güzel bir örnek resim,
    teşekkürler.

• binaları neyin rotate yaptığını buldum,
    nokta (.) ile dönüyormuş meğerse.
  • Beyer bu seferde sız bana yardım edın.ben tycoonlar da bayagı bır ılerledım sadece nukleer fuzelerı acmadım.benım baraja ıhtıyacım var.teknolojık halkı kurdum akademı ve labaratuarı actım.akademıden baraj ınsaatı ıcın gereklı butun malzemelerı topladım sadece 1 ıtem gıbı bır sey var onu bulamadım hıc bır yerde yok.ne Ark larda ne labaratuarda var o ıtemı tamamlasam baraj dıkecem.bırde nukleeer santral protokol %25 1 adete yeterlımıdır patlamasını onlemek ıcın yoksa %70 80 yapmakmı gerek.%70 lerde yaptım adaya kurdum o adayı sadece sanayi ıcın kullandım.halkı yerlestırmedım sızıntı oldu santralde patlamadı uretımı engellemedı.
  • Beyler sonunda hıdroelektrık santalınıde kurdum.eksık olan tek ıtemıde bu satıcı gemıcı varya pembe renklı devamlı konumu degısıyor.ondan satın alıyorsunuz yanlız aranızın ıyı olması lazım bıraz para verıp yesıl barı fulluyorsunuz alvıc bılmem ne ıtemı alıp bunu akademıye goturuyorsunuz ve research dıyıp beklıyeceksınız.baraj kurulum ıtemı cıkıyor uygun adaya goturup kurunuz 500 elektrık verıyor.yanlız kırılma rıskı var.
  • teşekkür kimyasal kardeşim...katkıların çok faydalı oluyor...devamı dileğiyle.
  • Merhaba arkadaşlar mission 3-2 de enerji yetiştiremiyorum adayı daireleri birbirlerine geçmeyecek sekilde rüzgar gülleri ile donattım, ancak enerji yetersiz geliyo birde termal enerji santralleri kuruyorum ancak çalışmıyor sanki sürekli %0'da duruyor. Birde yine 3-2 de tyconların içeceği üretecek ada yok gibi dışarıdan alıyorum yetersiz geliyo bütün adalara kurmaya çalıştım hep missing fertility gibi bişeyler diyo siz nasıl çözdünüz bunları yanıtlarınız beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolumay

Merhaba arkadaşlar mission 3-2 de enerji yetiştiremiyorum adayı daireleri birbirlerine geçmeyecek sekilde rüzgar gülleri ile donattım, ancak enerji yetersiz geliyo birde termal enerji santralleri kuruyorum ancak çalışmıyor sanki sürekli %0'da duruyor. Birde yine 3-2 de tyconların içeceği üretecek ada yok gibi dışarıdan alıyorum yetersiz geliyo bütün adalara kurmaya çalıştım hep missing fertility gibi bişeyler diyo siz nasıl çözdünüz bunları yanıtlarınız beklemedeyim.

becerebildiğim kadar yardım etmeye çalışayım.
    1) rüzgar güllerinin hem karaya hem de denize kurulan türleri vardır, sen hangisini yapmamışsan onu dene, bende enerji sorunu yoktu.
    2) termal santralleri evlerin yanına kurarsan enerji üretir, boşluk yerlere kurmuş olmalısın.
    3) tyconlar Liquer içerler, ben onları başka adada üretip gemi ile getiriyordum, Fertility olayında her yiyecek ve içecek kendi adandaki toprakta yetişmez, ya başka adalarda deneyeceksin, ya da etraftaki görevleri yapacaksın, görevleri yaptığında bir tanesi sana Fertility ödülü verecek, o ödülle başka adada tycon içeceğini üretebilirsin.Gemin ile haritayı dolaşıp her yeri aç, bazı adalarda ok işareti olacak, onlara tıklarsan görev alabilirsin.
    kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

teşekkür kimyasal kardeşim...katkıların çok faydalı oluyor...devamı dileğiyle.

+ 1

aynen katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolumay

Merhaba arkadaşlar mission 3-2 de enerji yetiştiremiyorum adayı daireleri birbirlerine geçmeyecek sekilde rüzgar gülleri ile donattım, ancak enerji yetersiz geliyo birde termal enerji santralleri kuruyorum ancak çalışmıyor sanki sürekli %0'da duruyor. Birde yine 3-2 de tyconların içeceği üretecek ada yok gibi dışarıdan alıyorum yetersiz geliyo bütün adalara kurmaya çalıştım hep missing fertility gibi bişeyler diyo siz nasıl çözdünüz bunları yanıtlarınız beklemedeyim.

o içecek rice olan adada üretiliyor sanırım yan taraftaki büyük adada olması gerek..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

su sol ust kosedeki yer homm simdi orayi hatirladim ama naptigimizi hatirlayamadim..sanki o haritanin ust kisimlarinda derinlere felan dalip birseyler mi arastiriyorduk.off yaa oyun save dosyasi gitneseydi..

kimyasal bilir belkj gerci oda mission oynamiyir sanirim

Hocam orayı bende zorlandıgımdan dolayı bıtıremedım bıraktım.orada denız dıbıne dalsanız bıle usttekı saldırı botları alta torpıdo atar.oyle naglet bır bolumkı saldırdıgın zaman 1 seferde supurmen gerek yoksa dusman aracları yenıden gelıyor.1 partıde gırıp hemen bıtırmelısın - tehtıtler guclenmeye baslıyor bunlar:nedenı belırsız para kayıbı,bozulan morel .harıtanın sol usttekı ada cok ıyı korunmus durumda hem hava hemde denızden korunuyor. cok kez saldırdım ve her saldırımda kucuk hasarlar verıp kactım bu kacmakta kotu,arkadan senı vura vura kovalıyorlar ve batırıyorlar.tavsıyem:commando saldırı gemılerı basın.sadece 1 adet vıper olsun makınalı taretlerını vurmak ıcın.gemılere mutlaka guclendırıcı alın.orada bır ark var adam satıyor gemıler ıcın taktıksel ıtemler ondan satın alın.

hocam 2-3 te father ın gemilerine saldırmanız gerekmiyor dalış yapan geminiz ile korunan adanın içine gidip (arkada boşluk var kapı gibi) orada scout dronu çalıştırmanız kafi.

• yeni konu açarak anno 2070 missionların "tam çözümünü" yazacak arkadaşa bütün forum dua edecek bunu belirtmek isterim....ilk 3-4 bölüm bile olsa yeter,böylece herkes oynayıp oyunu öğrenmiş olacak ve continiues game'e geçiş yapabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 13 Aralık 2011; 15:51:33 >
  • ben yokken neler olmuş burdaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

yeni konu açarak anno 2070 missionların "tam çözümünü" yazacak arkadaşa bütün forum dua edecek bunu belirtmek isterim....ilk 3-4 bölüm bile olsa yeter,böylece herkes oynayıp oyunu öğrenmiş olacak ve continiues game'e geçiş yapabileceğiz.

bende 3 gündür oynuyorum
    eski bi anno oyuncusu olarak
    ama streamda fiyat düşene kadar reloaded a devam

Dediğin konuda elimden gelen yardımı yaparım
  • quote:

ben yokken neler olmuş burdaaa

Arasıra uğra buralara yahu.
    Bak 2070'in oynanış kitabını istiyor arkadaşlar,
    sen onu yazacaktın ne oldu.?
    ayrıca şu mission görevinde kaldığın yerden devam et te soracaklarımızı sana soralım,
    bu arada ben 3-3 e geldim, işler iyice detaylanmaya başladı anasını satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

ayrıca şu mission görevinde kaldığın yerden devam et te soracaklarımızı sana soralım,

görmemişin bir xbox ı olmuş derler yaa

xbox aldım 3 4 gundur ona takılıyorum.

şimdi ilk hevesi aldım artık buradayım inşallah.
    kimyasal varken onun eline kime su dökmez abicim hani nerde bakiyim o?

yazılı olarak sunu surya koy bunu buradan al diye yazmakdan ziyade.video cekmek lazım.bende hazır video var.yani ozellıke mission 1 de part 123 cok hızlı gecılıyor.ekstra bısey yapmadan dedıklerını yapınca tabikide.part 4 biraz uzun.bu arada kendi oynayısım bu.mission 3 part 2 ye kadar hazır ama..aması youtube yazınca walktrough cenneti resmen onlkarca oynayıs vıdeosu var. benım kendıme ait vıdeoyu eklememın pek bır manıtıgı yok.ordan ızlenıp bakınca yapılabılır dıye dusundum ve yuklemedım..o yuzde ısteyen ordan bakmalı yada ilk sayfaya videolar lınk olarak verilmeli.

oynayış kitabı gayet güzel fikir ama benım hevesım kactı bu konuda.zaten sen kımyasal merak eden arkadaslara yeterınce ve yeterınce yardımcı oluyorsunuz.ben pek bişey bilmiyorum anno ile ilgili belki bir artım vardı siz contınıous oynarken ben mıssıon oynuyordum heheh

neyse ben nerde kalmıstım yahu.anno 2070 buralarda bı yerde olmalı du bi bakiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

görmemişin bir xbox ı olmuş derler yaa

xbox aldım 3 4 gundur ona takılıyorum.

şimdi ilk hevesi aldım artık buradayım inşallah.
    kimyasal varken onun eline kime su dökmez abicim hani nerde bakiyim o?

yazılı olarak sunu surya koy bunu buradan al diye yazmakdan ziyade.video cekmek lazım.bende hazır video var.yani ozellıke mission 1 de part 123 cok hızlı gecılıyor.ekstra bısey yapmadan dedıklerını yapınca tabikide.part 4 biraz uzun.bu arada kendi oynayısım bu.mission 3 part 2 ye kadar hazır ama..aması youtube yazınca walktrough cenneti resmen onlkarca oynayıs vıdeosu var. benım kendıme ait vıdeoyu eklememın pek bır manıtıgı yok.ordan ızlenıp bakınca yapılabılır dıye dusundum ve yuklemedım..o yuzde ısteyen ordan bakmalı yada ilk sayfaya videolar lınk olarak verilmeli.

oynayış kitabı gayet güzel fikir ama benım hevesım kactı bu konuda.zaten sen kımyasal merak eden arkadaslara yeterınce ve yeterınce yardımcı oluyorsunuz.ben pek bişey bilmiyorum anno ile ilgili belki bir artım vardı siz contınıous oynarken ben mıssıon oynuyordum heheh

neyse ben nerde kalmıstım yahu.anno 2070 buralarda bı yerde olmalı du bi bakiyim

iks baks'ını güle güle kullan.
    maksat şurada belli birkaç kişi bir arada olalım ve muhabbet yapalım,
    bu arada gelen yardım isteklerini kim bilirse cevaplar zaten,
    ama insanın zevki bir an kırıldı mı sonra oyunu aynı azimle oynamak zor oluyor.
    neyse sen gene de takıl buralara hayatını yaşa.
    mission bitince single görevlerine geçerim herhalde, continue bölümü alıştırma gibi zaten.
    ama fiyatı düşse bile bu saatten sonra benim için alınacak bir klasik değil.
    zaten hep bunu oynamıyorum, arada bir gidip kafa dağıtmak için Titan Quest oynuyorum,
    o oyun 6 senelik ama bundan çok daha sürekleyici ve bağlayıcı bir oyun.
    neyse ben şimdi gidip biraz yaratık keseyim, sonra gelirim gene.

• bıraz yardımcı yazı ve resım yukleyeyım dedım pek gıremedım sıteye gırmısken bırseyler yapayım dedım.oncekı SS ımde de dedıgım gıbı orta hat bos kalacak sekılde ayarlayınız.hastahane,ıstfaıye,polıs karakolu,iş merkezı (tyconlar ıcın anlatıyorum ecolar ıcınde gecerlı ) gıbı konutları orta hatta yerlestıreceksınız en onemlı hastahane ve ıtfaıyeyı mutlaka kapsasın evler.mısal 20 ev hastahane ve ıtfaıyeden yararlanıyor 1,2 ev yararlanmıyor olmaz hastalık ve yangın olaylarında bu evlerı kaybedebılırsınız.aynısı karakol ıcınde gecerlı cınayet vakalarını onlemek ıcın karakol sart.

size tavsıyem fabrıkalarınızı baska bır adaya kurmanız.bunun sıze yararı buyuk oranda dogacak olan enerjı ıhtıyacını daha agresıf yontemler=nukleer santral,baraj gıbı devasa enerjı uretım bırımlerı ıle karsılayabılırsınız.nukleer santralı halkın bulundugu adaya sakın kurmayınız patlaması ve sızıntı durumunda halk perısan olur.ama fabrıka adası yapar ısenız patlama ve sızıntıdan uretım hıc bır sekılde etkılenmez.

nukleer santralınızın patlamasını ıstemıyor ısenız yada bu ıhtımalı mınımıze etmek ıstıyor ısenız.santral patlamasını onleyen protokol zımbırtılarını alınız %oranı ne kadar cok o kadar ıyı.

denız dıbınde enerjı ıhtıyacınızı ve halkın ıhtıyacını karsılamak ıcın kuracagınız bırımlerde dıkkatlı olunuz.yer sıkıntısı var ıstedıgınız yere kuramıyorsunuz.sadece duz yuzeylı platformlara kurabılıyorsunuz.

sımdılık aktarabıldıklerım bu kadar.ıyı oyunlar ıyı eglenceler.

• lyldz estağfurullah hocam ne demek.videonuzu bızımle paylasınız ıng. anlatım baska tr anlatım baska.bende aslında dusunmuyor degılım bır vıdeo cekmek.
  • quote:

lyldz estağfurullah hocam ne demek.videonuzu bızımle paylasınız ıng. anlatım baska tr anlatım baska.bende aslında dusunmuyor degılım bır vıdeo cekmek.

yukardada görüldüğü üzere kimin daha faydalı olduğu açık abicim elinize sağlık.
    anno 2070 de yapmanız ve yapmamanız gerekenler gibi baslık olsa bu resımlerın hepsı cok daha yardımcı olacaktır
  • campaing 3.1 3,2 3,3 için bir kaç ipucu:
    -3,1de ecolar 3,2de tycoonlar 3,3te techleri geliştirmemiz gerekiyor,3,1 ve 3,2 de toplayabildiğiniz kadar para toplayın zira 3,3 techlere çok para lazım oluyor.
    -fazla ürettiğiniz ürünleri pasif satış ile satın daha çok para kazanırsınız. warehouseta trade bölümüne satmak istediklerinizi koyun onlar gelip alıyor.
    -trade route yaparken mümkün oldukça çok ada dolaştırın gemilere.gemi dolu gidip boş gelmesin yani. 3 ırkıda geliştirmek için 50 civarı ürün çevirmeniz gerekiyor çünkü
    -3,2 de hibe edilen tycoon adasındaki binaları yıktım ben,hali hazırda kendi elimdeki tycoonları zor besliyordum birde bunlara malzeme taşımakla hiç uğraşamadım. taşımayıncada ayaklanma çıktı zaten ekolara lazım olan fruitte bu adada var bir tek.
    -bol bol ıron üretin ayrıca tool üretimide max olsun.
    şimdilik aklıma bunlar geldi iyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.