Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

savaşlar nasıl? gelişme varmı ona göre torr yapcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

million dollar question:

savaşlar nasıl? gelişme varmı ona göre torr yapcam.

Nukleer bombada atabılıyorsun daha ne olsun tyconda 1400 nufus da verıyor en son halk sevıyesınde cıkarabılıyorsun.onun harıcınde hava aracları,denız altılar,destroyer-kruvazor tarzı guclu saldırı gemılerı ıle donatılmıs.ve anno 1404 te oldugu gıbı gemıyı guclendıren ıtemlerde bolluk var.
  • Oyunu bugun edindim şuan kurmakla meşgulum sanırım sabaha akdar başında kalırım
  • Merhaba, arkadaşlar herkes için kolay gelebilecek ilk bölümde istenileni anlamamış bulunmaktayım. Yapmam gerekeni kısaca anlatabilecek biri varsa sevinirim. İyi oyunlar iyi eğlenceler.

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]
  • Üstad gemini alıp MR.Strinberg'in Limanına gideceksin Kuzeydoğuda,Ondan 10 Balık 40 inşaat malzemesi 40 da İnşaat için araç gereç almanı istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanv

Merhaba, arkadaşlar herkes için kolay gelebilecek ilk bölümde istenileni anlamamış bulunmaktayım. Yapmam gerekeni kısaca anlatabilecek biri varsa sevinirim. İyi oyunlar iyi eğlenceler.

utanıyorum söylemeye ama ,ilk bölümde bende takıldım ...demek itemlerde belli rakamlar isteniyormuş...oyunun ingilizcesi ileri derecede ve aksanlı olduğu için anlamakta zorlanıyoruz açıkçası....missionlara türkçe video çekebilecek arkadaşa gerçekten hayır duası edip siteden teşekkür edeceğim...ayrıca ipuçlarını yazan ve doğru yerleşim fotolarını veren kardeşlerime sonsuz teşekkürler,devamı dileği ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 15 Aralık 2011; 16:06:55 >

• Oyunun İngilizce' si gayet basit yahu. Sol köşeye zaten kısa açıklaması geliyor. Onu alıp google translatte çevirseniz yeter.
  • Teşekkür ederim yanıt için, bende öyle düşündüm lakin 40 tools ve 40 building modules bir kerede alamadım şimdi hatırlamıyorum ancak 10 yada 15 tane veriyordu ilk alımda ve tekrar oluşturma süresi de her bir ton için 3 dakika falan sürüyordu. Siz o kadar malzemeyi almak için bayağı bir zaman beklediniz mi? Oyunun başında 40'ı bulana kadar beklemek biraz saçma geldi bana. İyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanv

Teşekkür ederim yanıt için, bende öyle düşündüm lakin 40 tools ve 40 building modules bir kerede alamadım şimdi hatırlamıyorum ancak 10 yada 15 tane veriyordu ilk alımda ve tekrar oluşturma süresi de her bir ton için 3 dakika falan sürüyordu. Siz o kadar malzemeyi almak için bayağı bir zaman beklediniz mi? Oyunun başında 40'ı bulana kadar beklemek biraz saçma geldi bana. İyi eğlenceler.

sol tarafta yapmanız gerekenler semboller ve yazılar ıle belırtılmekte.orayı tıkladıgınızda yazı ıle sızden ıstenılen yazar.bununla beraber harıta uzerınde kırmızı ıle belirtir..kırmızı ıle belırtılen yere ıstenılen malzemeyı goturmenız gerekır.kımı zaman bır ıtemde tasırsınız gene soldakı kucuk sımgeyı tıkladıgınızda sıze harıta uzerınde orayı işaretler.

turkce kaynak ısıne gırısıcem bende youtube da yeterınce walktrough var ordan baksanız zaten herıfler konusmadan neyı nereye goturdugune bır bakın olay tamamdır

• slm.arkadaşlar....mission 1 deki istenilen 40+40+10 item sayılarını tutturdum,hatta geçtim bile...yinede bölümü atlayamadım....sorun nedir çözemedim yahu? ne yapmamı istiyorki başka??...resim altta

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

slm.arkadaşlar....mission 1 deki istenilen 40+40+10 item sayılarını tutturdum,hatta geçtim bile...yinede bölümü atlayamadım....sorun nedir çözemedim yahu? ne yapmamı istiyorki başka??...resim altta

chapter 1, mission 1 deki görevi soruyorsan eğer :

oyunun ilk başlangıcı tutorial gibi geçiyor, zaten söylenilen veya istenilen herşey (arkadaşların da belirttiği gibi) soldaki görevlerde işaretlenmiş durumda, mouse ucunu görev üstüne getirirseniz görevin nerede olacağını da harita üzerinde yanıp sönen yıldızdan anlamak mümkün.Bu oyunu oynamak için ne olursa olsun biraz ingilizce şart.Önce size bir deniz aracı veriliyor, bu araçla gidip yukarıdaki adadan malzeme almanızı ve güney batı tarafında bulunan adaya warhouse kurmanız isteniyor, sonra da citycenter kuracaksınız, sonra 8 adet barrack kuracaksınız, bu arada elektrik üretmeyi ve modul denilen inşaat malzemesini falan nasıl çıkaracağınızı gösteriyor, iyi oyunlar...

• dostum yanlıs hatırlamıyor ısem senden matkap uretım zıncırını kurmanı ıstıyor.matkapta ne ıstıyor iron+komur=celık.1 ıron madenı kuracaksın.1 adet komur madenı ve bunları celıge cevıren fabrıkayı kuracaksın.ondan sonra ana matkap fabrıkasından 1 adete degıl 2 adet kuracaksın unutma.1 adet kurarsan kabul etmıyor 2 adet ana matkap fabrıkası kuracaksın.ılk mısıonda boyle bır sey vardı acıkcası benıde ugrastırmıstı.Bu arada ben bu Ark lardan faydalanamıyorum upgrade kısmına ıtem atamıyorum.polıtıc kısmıda calısmıyor yoksa benmı calıstıramadım baska yontemımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 16 Aralık 2011; 0:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

dostum yanlıs hatırlamıyor ısem senden matkap uretım zıncırını kurmanı ıstıyor.matkapta ne ıstıyor iron+komur=celık.1 ıron madenı kuracaksın.1 adet komur madenı ve bunları celıge cevıren fabrıkayı kuracaksın.ondan sonra ana matkap fabrıkasından 1 adete degıl 2 adet kuracaksın unutma.1 adet kurarsan kabul etmıyor 2 adet ana matkap fabrıkası kuracaksın.ılk mısıonda boyle bır sey vardı acıkcası benıde ugrastırmıstı.Bu arada ben bu Ark lardan faydalanamıyorum upgrade kısmına ıtem atamıyorum.polıtıc kısmıda calısmıyor yoksa benmı calıstıramadım baska yontemımı var

@kımyasal,
    ben de ark'taki upgrade kısmına item atamıyorum, sanırım oyunun orj. olup olmaması ile ilgili bir durum.
    benim oyun orj değil, ya seninki.?
  • Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

mission 3-3 teyim ama görevi anlayamadım,
    bu bölümü geçen arkadaş var mı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

mission 3-3 teyim ama görevi anlayamadım,
    bu bölümü geçen arkadaş var mı.?

Buldum arkadaşlar,
    labaratuar inşa edip oradan electrical capacitor araştırması yapmam lazımmış.
  • oyunum orjinal değil sanırım ondan.
  • Mission 3-3 te işler gittikçe zorlaşıyor, Tech adasında araştırma yapmak lazım ama orada hammadde olmadığı için warhouse'dan gemi ile getirmek lazım, adanın etrafında devriye gezen düşman helikopterleri de işin cabası, bölüm gittikçe kasmaya başladı yahu.
  • Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

Mission 3-3 te gene takıldım arkadaşlar,
    benden control module araştırmamı istiyor ama labaratuarda bu module aktif değil, gri renkte olduğu için tıklayıp araştıramıyorum, birşey eksik ama ne olduğunu bulamadım, burayı geçen varsa bir el atsın lütfen.
  • bende mission 3.2'de takildim ekonomi kotuye gidiyor mission 3 ten bi daha basliycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

Mission 3-3 te gene takıldım arkadaşlar,
    benden control module araştırmamı istiyor ama labaratuarda bu module aktif değil, gri renkte olduğu için tıklayıp araştıramıyorum, birşey eksik ama ne olduğunu bulamadım, burayı geçen varsa bir el atsın lütfen.

o resımde kucuk bır ayrıntı var.researcher kırmızı ıle belırtılmıs.researcher sayısı yetmıyor olabılır mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.