Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

Mission 3-3 te gene takıldım arkadaşlar,
    benden control module araştırmamı istiyor ama labaratuarda bu module aktif değil, gri renkte olduğu için tıklayıp araştıramıyorum, birşey eksik ama ne olduğunu bulamadım, burayı geçen varsa bir el atsın lütfen.

o resımde kucuk bır ayrıntı var.researcher kırmızı ıle belırtılmıs.researcher sayısı yetmıyor olabılır mı?

Aynen.resimdede istenilen zımbırtının üstü mat renkte kapalı.

• quote:

quote:

benden control module araştırmamı istiyor ama labaratuarda bu module aktif değil, gri renkte olduğu için tıklayıp araştıramıyorum, birşey eksik ama ne olduğunu bulamadım, burayı geçen varsa bir el atsın lütfen.

o resımde kucuk bır ayrıntı var.researcher kırmızı ıle belırtılmıs.researcher sayısı yetmıyor olabılır mı?

researcher'ın kırmızı olduğunu farkettim ama researcher nedir bilmiyorum, bu researcher sayısı nasıl arttırılır peki.?

• quote:

quote:

quote:

researcher'ın kırmızı olduğunu farkettim ama researcher nedir bilmiyorum, bu researcher sayısı nasıl arttırılır peki.?

asistanların ıthıyaclarını yuzde 100 karsıla vergılerını dusur.sanırım researcher olacak onlar

sanırım carboma ıhtıyac duyuyorlar bunun gerceklesmesı ıcın onu uretmek nasıldı hatırlamıyorum ama zor oldugu kesın

edit:anno 2070 patch 1.02 cıktı.umarım ılaclısıda yakında gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 17 Aralık 2011; 19:04:39 >

• karbon uretimi icin petrol gerenk.petrolu kutu petrole cevırecek sanayiden kurunuz.ondan sonra karbon ureten birimi dikiniz.birde varil petrol var onu nukleer fuzeye yakıt olarak kullanabılıyoruz baska ne ıse yarıyor bılmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

asistanların ıthıyaclarını yuzde 100 karsıla vergılerını dusur.sanırım researcher olacak onlar

sanırım carboma ıhtıyac duyuyorlar bunun gerceklesmesı ıcın onu uretmek nasıldı hatırlamıyorum ama zor oldugu kesın

edit:anno 2070 patch 1.02 cıktı.umarım ılaclısıda yakında gelir

karbon üretimi başka adamda var zaten, ama lazım değil diye durdurmuştum, gidip üretime devam edeyim bari.
    halkın ihtiyaçlarını da karşılıyayım bu arada, zıkkımlanınca researcher olurlar inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

karbon uretimi icin petrol gerenk.petrolu kutu petrole cevırecek sanayiden kurunuz.ondan sonra karbon ureten birimi dikiniz.birde varil petrol var onu nukleer fuzeye yakıt olarak kullanabılıyoruz baska ne ıse yarıyor bılmıyorum.

petrol de çıkıyor benim adalarda.
    zaten bu adada elektriği 1000 e çıkarmak için mecburen 2 nukleer santral diktim,
    onların ihtiyacı olan varilleri de üretebiliyorum.Bende herşey var abey,
    bir tek şu researher hıyarlarından yok, onu da ada halkının (Tech oluyorlar galiba) ihtiyaçlarını karşılayınca işer rayına oturacak.

• researcher cıkarman ıcın labaratuar+akademy kurman gerek.2 nukleer santral çok rısklı eger patlar ıse halkın maf olur.%40protokollerden bulursan ıyı olur 2 slota da koy.patlamasın
  • sonunda orcinal anno ma kavustum 1.02 patchı cakınca offlıne onlıne mod gecısı kolay olmus

ripe59 ve kımyasal abıler ben missona baslıyım artık tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 17 Aralık 2011; 21:33:31 >
  • basit bir bilgii online ken kim neyden ne kadar yapıyormuss bı bakın derim

http://img42.resimup.net/di/3PHX.jpg

az önce baktım hosuma gitti paylaşayım istedim.

kimyasal hocam nukleeer santral yuzde 13 lerde
  • quote:

researcher cıkarman ıcın labaratuar+akademy kurman gerek.2 nukleer santral çok rısklı eger patlar ıse halkın maf olur.%40protokollerden bulursan ıyı olur 2 slota da koy.patlamasın

o adada ilk başta elektriği 75 mi 100 mü ne (şimdi unuttum) seviyesine çıkarmam istenmişti, rüzgar gülleri ile işi hallettim, ama sonra 500 e ve sonra da 1.000 e çıkarmamı isteyince nükleer santralden başka çarem kalmadı zira rüzgar gülü ile 1.000 seviyesine çıkmam imkansız.Gerçi şu an 2 santrali de kapattım, herhalde kapalı iken patlamaz değil mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 18 Aralık 2011; 0:43:42 >
  • quote:

sonunda orcinal anno ma kavustum 1.02 patchı cakınca offlıne onlıne mod gecısı kolay olmus

Oooo, hadi gözün aydın, oricinal anno'n ile aramıza döndün demek.
    hayırlısı olsun diyeyim, hadi kaldığın yerden devam et te takılınca soracak bir arkadaşımız daha olsun.
    mission bölümleri bitince sonra single player kısmına geçeriz artık.

• quote:

quote:

sonunda orcinal anno ma kavustum 1.02 patchı cakınca offlıne onlıne mod gecısı kolay olmus

hayırlısı olsun diyeyim, hadi kaldığın yerden devam et te takılınca soracak bir arkadaşımız daha olsun.

eyvallah abicim

sana takılıp su missonları hemen bıtırmek lazım da ozellıkle misson2 lerı oynamak zor gelıcek.hele hele sen 3 un 3 de cektıklerını gorunce

• quote:

quote:

researcher cıkarman ıcın labaratuar+akademy kurman gerek.2 nukleer santral çok rısklı eger patlar ıse halkın maf olur.%40protokollerden bulursan ıyı olur 2 slota da koy.patlamasın

o adada ilk başta elektriği 75 mi 100 mü ne (şimdi unuttum) seviyesine çıkarmam istenmişti, rüzgar gülleri ile işi hallettim, ama sonra 500 e ve sonra da 1.000 e çıkarmamı isteyince nükleer santralden başka çarem kalmadı zira rüzgar gülü ile 1.000 seviyesine çıkmam imkansız.Gerçi şu an 2 santrali de kapattım, herhalde kapalı iken patlamaz değil mi.?

Bildiğim kadarı ile patlamaz.orada baraj kurulacak yer varmı bir bak derim.baraj 500 elektrik veriyor yanlız kurulumu icin istenen ıtemlerde baya bır ugrastırır adamı.
    buda nukleer fuze rampası.acıkcası o kadra ahım sahım bır hasar vermıyor.

sehır merkezlerınde anca işe yarar.yada nukleer santrallere atıs yapılıp karsı tarafı radyasyona bogabılırsınız.yada barajına atıp sehrı su altında bırakabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 18 Aralık 2011; 2:32:00 >

• Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

tamamdır, controle module kısmı açıldı, halkın 1 kademe atlaması gerekiyormuş, başka adalardan malzeme getirmek dert değil de,
    adanın etrafında devriye gezen helikopterler yanaşan gemilerimi gördü mü batırana kadar peşine takılıyorlar,
    ha bre onlara yakalanmamak için uğraşmak bir dert doğrusu...
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah abicim

sana takılıp su missonları hemen bıtırmek lazım da ozellıkle misson2 lerı oynamak zor gelıcek.hele hele sen 3 un 3 de cektıklerını gorunce

burada beni zorlayan 2 etken var, 1 tanesi yabancı dilimin az olması (okulda fransızca okudum),
    diğeri de çok yayıldığın zaman neyin hangi adada olduğunu hatırlayamamak, bazen üretim çok geliyor ve malzemeyi kısıyorum ama sonra zamanla azalıp bitiyor ve ben telaştan ancak bitince görüyorum, sonra git te kapattığın madenleri veya çiftlikleri tekrar aç, tabii bu arada nereye koymuştum ben bunu diye aranıp dur.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarı ile patlamaz.orada baraj kurulacak yer varmı bir bak derim.baraj 500 elektrik veriyor yanlız kurulumu icin istenen ıtemlerde baya bır ugrastırır adamı.
    buda nukleer fuze rampası.acıkcası o kadra ahım sahım bır hasar vermıyor.

sehır merkezlerınde anca işe yarar.yada nukleer santrallere atıs yapılıp karsı tarafı radyasyona bogabılırsınız.yada barajına atıp sehrı su altında bırakabılırsınız.

Baraj kuracak yer var ama senin de dediğin gibi baraj için çok şey istiyor, ben ancak bana verdiği görevleri yapmaya çalışıyorum.Sen nükleer füze falan kurmuşsun maşallah, bunları hangi bölümde yapıyordun.? Bana öyle bir görev gelmedi daha, yoksa sen single player falan mı oynuyorsun.?

• single evet.Bu arada sanayileşmede her fabrıka bır parselde olsun.ornegın gıda uretımını baska bır parselde yap.malzeme uretımını baska bır parsel.dahada acarsam hamburger,suşi gıbı halkın yıyecek ıhtıyacını karsılayan fabrıkalar ıcın yer ayır,oraya sadece yıyecek-ıcecek fabrıkaları olsun.dıger bır yerede matkap,tas,telefon,mıkro chıp,ıslenmıs celık gıbı sadece malzeme ureten fabrıkaları topla.bır ara sana bır SS atarım olmadı ama sımdı degıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 18 Aralık 2011; 3:07:04 >
  • konuyu okumadım ancak zorluk çekenler yada benim gibi oynamayı iyi bilen zamanında 1404ün canına okuyup aynı anda hem sultanın camii hemde catedrali yapanlar için düzenli yerleşmenin önemi büyüktür.

alın bu sitedeki resimli örneklerin çıktılarını. kalvyenizin yanına altına bir yerine koyun zorlndıkça bakın.http://anno2070.wikia.com/wiki/Building_Layouts

şehir yerleşimide mevcuttur tek bir city center ile her türlü klasmana ait populasyona ve eşyaları açacak nüfusa sahip olursunuz.
    kendi oyunumdan ss atamıyoum çünkü masaütümde yüklü oyun internete bağlı değil fln filan ama eğer istiyen olursa bir kaç örnek resim koyarım.
    --------------------------------

elektrik tavsiyesi istiyenler içinde nükleeri göz ardı etmeyin. genelde ufak adalarda uranyum olur gidin yerleşin uranyumu çıkartıp yine o adada fuel rods a dönüştürüp asıl adanıza naklettirin. 100 de çalışan bir nükleer santral 500 energy verir. dandik rüzgar güllerinin kocaman efektif bölsesine rağmen verdiği 15 enerjiye çok iyi bir alternatif.
    ufak üretim adalarınıza offshorewindmill miydi tam hatıralmıyorum eco ların orta yada bir üst seviyesinde açılan Cam gerektiren sahile kurulduğunda 30 enerji veren rüzgar gülleri var. oldukça efektifler ufak adalarda.
    nükleerin patlamaması için gidip doctor deviden protocal III alın koyun adanıza bu büyük ölçüde azaltır patlama olasılığını.
    nükleerden korkuyorsanız biraz büyükçe alan gerektirsede güneş panelleride gayet etkili bir çözüm. kuracağınız 2-3 güneş enerji santraliyle pek rahat bir şekilde enerji ihtiyacınızı karşılarsınız.
    fruit olsun diary olsun diğer bütün eco meyve sebzelerinizi yetiştirdiğiniz adalarınızda eco balansınız 0 dan düşük olmasın. üşenmeden paraya kıyıp O3 Generator kurun. 60 enerji yer ama 100 eco balans koyar. adanız yem yeşil olur. tarım fabrikalarınız %100 de çalışır.

ecobalansı umursamayacağınz tek yer Tycoonların yaşayacağı yer olsun. zaten oyuna Eco larla başlayın. ana büyük adanızda Ecolar olsun. ardından SAAT tan gelen bilim admalarınıda ana adanızın bir köşesine koyun. ardından Globaltrust teklif eder. tycoonlar için gidin başka bir adaya kurulum yapın. ÖNEMLİ NOT: Tycoon la eco aynı adada olmaz. aksiyon yaratmayın.
    --------------------------

çok fazla ticaret geminiz olmasın. oyuna başladığınız adayı DEPO olarak kullanın ne olursa olsun bütün mallar bu adaya gelsin. işlenmiş yada işlenmemiş herşeyiniz bu adada biriksin. ardından diğer adalarınıza tycoonların olduğu yada efektif üretim yaptığınız adalara bu büyük adadan dağıtım yapın. inanın trade routeler içinde kaybolursunuz böyle yapmazsanız.

----

ticaret gemilerinizi ister ufak freigter ler olsun ister bir boy büyükleri olsun. hepsinin arkasında bir adet Viper ve bir adet hovercraft yada 2 adet comand ship koyun. böylece yük gemilerinizi hem deniz altılara hem hava araçlarına hemde gemilere karşı korumuş oldunuz.

varsa başka akla takılan bir şey sorabilirsiniz.
    -----

• buyrun üşenmeden ss alıp gelip koydum.
    farkedeceğiniz üzere bütün limanlarımda en az 2 turret ve 2 adet te airflank var. ve bir tanede repair crane koyarım mutlaka. sizlerede aynısını öneriyorum.
    eco ve tech yerleşimleri

--------
    tycoon monument yapımı

-----------
    dairy ve fruit tarlaları

------------
    ve diğer şeyler

• Hocam tyconlar belli bır sevıyeye geldıgınde nukleer santralın adadan kaldırılmasını ıstıyor.santalı uretım yapılan adalarda kullanmak daha ıyı oluyor.baraj en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.