Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.3 te ilerleyen questte zaten baraj yapmanı istiyor o yüzden hiç nükler kasma bence.3,4 te ise offline modda geçmek imkansız yani reloaded ile oynayanlar 3.4 ü geçemez zira arklar çalışmıyor.mesela ben oyun bitiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kksero

3.3 te ilerleyen questte zaten baraj yapmanı istiyor o yüzden hiç nükler kasma bence.3,4 te ise offline modda geçmek imkansız yani reloaded ile oynayanlar 3.4 ü geçemez zira arklar çalışmıyor.mesela ben oyun bitiremedim

dogru soyledın hocam bızde 3.4 calısıyor reloaded da kapalı olan arklar keyı gırınce acıldı hepsı.umarım orjınal olmyanlarda 1.02 partchı ıcın ılac cıkarsa duzeltırler vede ıyı olur
  • Arklar çok onemli amma orjınal olmayınca acısını cekıyoruz
  • o kadar şey yazdık yardımcı olduk ama bilmediğim bir şey var. continious game de düşmanlar nasıl yenilir? savaş açtılar bana adamların anasını ağlattım. bütün şehirlerini limanlarını yok ettim ancak hala belirli aralıklarla warehouse lar kurup duruyorlar. daha ne yapmam lazım bunları yenmek için?
  • valla orasını bende cozemedım.tamamen kaldıramıyorsun galıba ben adama nukleer attım etrafını cevırdım gemılerını ucurdum kıyıdakı bırımlerı vurdum ama adam takır takır yenıden kuruldu.
  • Beyler anno 2070 i yükledim ama oyunda kaplama sorunum var oyunda deniz hariç herşey bembeyaz.
  • quote:

3.3 te ilerleyen questte zaten baraj yapmanı istiyor o yüzden hiç nükler kasma bence.3,4 te ise offline modda geçmek imkansız yani reloaded ile oynayanlar 3.4 ü geçemez zira arklar çalışmıyor.mesela ben oyun bitiremedim

reloaded sürümde sorun var arkadaşlar...sanki bazı özellikler çalışmıyor arkadaşın dediği gibi...bu sorunu yaşayanlar konuya yazsın lütfen.

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

buyrun üşenmeden ss alıp gelip koydum.
    farkedeceğiniz üzere bütün limanlarımda en az 2 turret ve 2 adet te airflank var. ve bir tanede repair crane koyarım mutlaka. sizlerede aynısını öneriyorum.

ss ler çok makbule geçti...teşekkür kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 18 Aralık 2011; 21:54:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

dogru soyledın hocam bızde 3.4 calısıyor reloaded da kapalı olan arklar keyı gırınce acıldı hepsı.umarım orjınal olmyanlarda 1.02 partchı ıcın ılac cıkarsa duzeltırler vede ıyı olur

Ben de 3.4 e geçtim diye seviniyordum ama hiç başlamayayım daha iyi, baksana ark'lar çalışmıyorsa benim gibi reloaded kullananların emeği boşa gidecek gözüküyor.Eee, napçaz o zaman, single player mı başlasam ne yapsam.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

quote:

Ben de 3.4 e geçtim diye seviniyordum ama hiç başlamayayım daha iyi, baksana ark'lar çalışmıyorsa benim gibi reloaded kullananların emeği boşa gidecek gözüküyor.Eee, napçaz o zaman, single player mı başlasam ne yapsam.?

contınıous yada sıngle player dan bırıne baslanabılır malum artık herseyın nerden nasıl old.cok ıyı ogrendın wallaha hocam

• beyler ben bu anno 2070 taktık veren bu fan sıtesımı ne ondan baska bır arkadasımızın da verdıgı lınkten gırdım.orda sehır duzenı ıcın koyulmus SS lere gore oyun gırdım ama ss dekı gıbı tutmuyor yahu.1 ss te hastahane ve ıtfaıye ıcın yer bıle konumlandırmamıslardı.sadece tv bınası gazıno gıbı bırımlerın yerını yapmıslar e bunun karakolu var ıtfaıyesı,hastahanesı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 19 Aralık 2011; 0:11:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

quote:

contınıous yada sıngle player dan bırıne baslanabılır malum artık herseyın nerden nasıl old.cok ıyı ogrendın wallaha hocam

valla bir şeyler öğrendik ama çok iyi olup olmadığı tartışılır.
    biraz 3.4 oynayayım dedim, bakalım nasıl gelişiyor işler diye, 3 ayrı ark'tan görev aldım, hepsi antika antika şeyler istiyor, yani orj oyun kullanıp kendi ark'ımdaki upgrade olaylarını falan aktif hale döndürsem bile görevleri bitireceğimden şüpheliyim.Sen mission oynarken ben continius oynuyordum, onda da bir yerde insan tıkanıp kalıyor, şimdi geriye single player kaldı, biraz oraları kurcalayayım bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

beyler ben bu anno 2070 taktık veren bu fan sıtesımı ne ondan baska bır arkadasımızın da verdıgı lınkten gırdım.orda sehır duzenı ıcın koyulmus SS lere gore oyun gırdım ama ss dekı gıbı tutmuyor yahu.1 ss te hastahane ve ıtfaıye ıcın yer bıle konumlandırmamıslardı.sadece tv bınası gazıno gıbı bırımlerın yerını yapmıslar e bunun karakolu var ıtfaıyesı,hastahanesı.

sana katılıyorum, SS'ler pek te 4-4 lük değil aslında.
    bu oyunu belli bir süre oynarsan zaten kendin nereye ne kadar yer ayırman lazım geldiğini buluyorsun, o resimlere ben de baktım ama şehir planı için bana biraz karışık geldi, büyük binalara yeteri kadar yer ayırıp sonra koridorun sağ ve soluna evleri dizersen zaten şehrin 3 aşağı 5 yukarı gelişiyor, en güzeli insanın kendi stratejisini geliştirmesi.

• Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

1.02 patch çıkmış,reloaded sorunlarımız çözülür inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 19 Aralık 2011; 3:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

beyler ben bu anno 2070 taktık veren bu fan sıtesımı ne ondan baska bır arkadasımızın da verdıgı lınkten gırdım.orda sehır duzenı ıcın koyulmus SS lere gore oyun gırdım ama ss dekı gıbı tutmuyor yahu.1 ss te hastahane ve ıtfaıye ıcın yer bıle konumlandırmamıslardı.sadece tv bınası gazıno gıbı bırımlerın yerını yapmıslar e bunun karakolu var ıtfaıyesı,hastahanesı.

bahsettiğiniz arkadaş benim. paylaştığım sitedeki uygulamalar beenilir beğenilmez orası tartışılır ancak anladığım kadarıyla marketplacein menzilindeki her yeri en optimum şekilde evlerle çevrileyebiliyorsunuz. o mesajda sonra paylaştığım resimlerde görüleceği gibiminimum yol malzeme kullanarak maksimum ev sayısına ulaştım.
    ÖNEMLİ NOT:

NPC nin mallıkları yüzünden anno 2070 i bırakıp. anno 1404 veniceye geri dönüyorum. en azından continious gamede npc ler birbirleriyle fln savaşıyorlar. korsanlar daha iyi. npc nin mallıklarını tek düze hareketlerini düzeltmedikleri sürece yokum anno 2070 de:D

• Aynen benide çok sıktı npcler. Ecolarla continous başladım ecoların npc suratıma bakmazken tycoonun npc sürekli antin kuntin görevler veriyor. Ecoların infulence 30 artsın diye 25k verip 30 infulence aldım korsan gemileri batırdım diye -10 düşürdü hava kirlendi diye bir -10 daha düşürdü gitti infulence...
  • anno 1404 orjinal almıştım,venice ek paketli...anlaşılan 1404 e dönen arkadaşlar var....acaba online serveri hala açıkmı 1404 ün?...birde online ın olayı nasıl arkadaşlar? koskoca anno aleminde yayılma,savaş ve ticaretmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

anno 1404 orjinal almıştım,venice ek paketli...anlaşılan 1404 e dönen arkadaşlar var....acaba online serveri hala açıkmı 1404 ün?...birde online ın olayı nasıl arkadaşlar? koskoca anno aleminde yayılma,savaş ve ticaretmi?

anno 1404 arsıvlık ıcın orjınal alınabılır ama hala multısının oynandıgını sanmıyorum.illaki brilerinin pcsınde yukludur ama 2009 yılında cıkmıs bır stratejı oyunun bu saatte multisi olmaz.helde ustune baska oyun cıkmışsa

mission 2 1 yada 22 de takıldım kaldım.yada yazdım cunku 2.1 de parayı ıyı kullanmayınca 2.2 oynanmıyor 2.1 de parayı nasıl yetırıcez?
    daha once ılk seferde gecmıstım sımdı 3 kez oynadım ama hala para yetmıyor

• quote:

quote:

anno 1404 orjinal almıştım,venice ek paketli...anlaşılan 1404 e dönen arkadaşlar var....acaba online serveri hala açıkmı 1404 ün?...birde online ın olayı nasıl arkadaşlar? koskoca anno aleminde yayılma,savaş ve ticaretmi?

anno 1404 arsıvlık ıcın orjınal alınabılır ama hala multısının oynandıgını sanmıyorum.illaki brilerinin pcsınde yukludur ama 2009 yılında cıkmıs bır stratejı oyunun bu saatte multisi olmaz.helde ustune baska oyun cıkmışsa

mission 2 1 yada 22 de takıldım kaldım.yada yazdım cunku 2.1 de parayı ıyı kullanmayınca 2.2 oynanmıyor 2.1 de parayı nasıl yetırıcez?
    daha once ılk seferde gecmıstım sımdı 3 kez oynadım ama hala para yetmıyor

benim de aklımda tam yok şimdi ama aklımda kaldığı kadarı ile ben şehrimi full geliştirmiştim, yani çıkabileceği kadar yukarı çıktı binalar, sonra da vergiyi sarı çubuğa getirdim, oradan çok para geliyordu, yani sadece görevin gerektirdiği kadar değil çok para gelsin diye şehri sonuna kadar yükseltmeye çalış derim.

• şu oyunu 2070 yerıne 2012 gıbı bır sey yapsalar gunumuze uyarlasalar varya mukemmel olurdu.Duşunun ucak gemılerımızın oldugunu .bır yandan a.b.d. ve yandasları.dıger yandan rusya ve arap devletlerı gıbı çin vs vs.
  • quote:

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

1.02 patch çıkmış,reloaded sorunlarımız çözülür inş.

Ben reloaded da kaplama sorunu yaşadım .yani deniz hariç herşey bembeyaz bu benim ekran kartım la mi ilgili acaba yoksa değilmi .ekran kartını güncelleme yaptım ise yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.