Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

şu oyunu 2070 yerıne 2012 gıbı bır sey yapsalar gunumuze uyarlasalar varya mukemmel olurdu.Duşunun ucak gemılerımızın oldugunu .bır yandan a.b.d. ve yandasları.dıger yandan rusya ve arap devletlerı gıbı çin vs vs.

2012 olmaz ama 2016 falan olabilirdi zira sayılarının toplamının 9 yapması gerekiyor.
    şaka bir yana eleştirilecek çok şey var ama yukarılarda da bahsedildiği gibi görevlerin yapılması sırasında karşılaşılan zorluklar oyundan soğutuyor insanı, ben hala single görevlere geçip geçmemeye tereddüt ediyorum.?

• quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Anno 2070 (2011) [ANA KONU]

1.02 patch çıkmış,reloaded sorunlarımız çözülür inş.

Ben reloaded da kaplama sorunu yaşadım .yani deniz hariç herşey bembeyaz bu benim ekran kartım la mi ilgili acaba yoksa değilmi .ekran kartını güncelleme yaptım ise yaramadı.

ekran kartının marka ve modelini bilmiyorum ama bahsettiğin sorun büyük ihtimalle kartından kaynaklanıyor gibi gözüküyor, sürücüsünü güncellesen bile eğer eski model bir kart ise oyunla uyuşmayan veya çakışan bir arıza gibi duruyor belirttiğin olay.

• reloaded'da 3.4'de nasıl sorun var anlatır mısınız ? dün 1.02 güncellemesini yaptım ondan sonra save dosyalarım kaldı ama diğer ilerlemelerim silindi. dün 3.3'e başlayıp bitirdim, ancak cidden tahmin ettiğimden daha uzun sürdü, yani 3.4 reloaded için sorunluysa bitiren varsa bilgi verebilir mi ?
  • reload sürümünde oyunu bitirdim. doğru arklar kullanılamıyor. ödülde kazanamıyoruz. kuru kuru oynadım işte. oyunun sonunda fathermidir nedir onu yok ediyoruz ve oyun bitiyor . bitirince güzelbir son falanda yok haberiniz olsun.
    bide orjinal oyunu olan arkadaşlara bir sorum olacak. ödül kazanamıyoruz diye yazdım ama orjinalinde ödül varmı onuda bilmiyorum . yani arjinal anno 2070 de anno 1404 deki gibi ödül sistemi falan varmı. madalyalar, portreler bide oyunda olmayan yapılar falan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

quote:

Ben reloaded da kaplama sorunu yaşadım .yani deniz hariç herşey bembeyaz bu benim ekran kartım la mi ilgili acaba yoksa değilmi .ekran kartını güncelleme yaptım ise yaramadı.

ekran kartının marka ve modelini bilmiyorum ama bahsettiğin sorun büyük ihtimalle kartından kaynaklanıyor gibi gözüküyor, sürücüsünü güncellesen bile eğer eski model bir kart ise oyunla uyuşmayan veya çakışan bir arıza gibi duruyor belirttiğin olay.

Ekran kartım atı hd 3400 ...2 gb ram windows xp ....bu olayın konusunu açtım ve bir arkadaş ekran kartı güncelleme linki verdi yaptım ama faydası olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kartım atı hd 3400 ...2 gb ram windows xp ....bu olayın konusunu açtım ve bir arkadaş ekran kartı güncelleme linki verdi yaptım ama faydası olmadı.

EN AZ 4 senelik bir karttan bahsediyorsun, bence artık günümüz teknolojisinde daha yeni kartlar kullanmak gerekir.Senin kartın piyasaya çıktığı zaman bile "orta sınıf" kart olarak duyurulmuştu, şimdi üzerinden bu kadar süre geçmesinden sonra oyunda bahsettiğin hatayı yapması normaldir arkadaşım.

• bir kıyak mıdır bılınmez ama dün görevi bitirdikden sonra uplay bana secebılcegım ekstra seyler sundu.arasında mesela depoya malzeme tasıyan aracların daha hızlı tasıması gibi..yeterlı puan olunca ark ekstra upgrade felan vardı.
    ben ilkini sectım ve hakkaten farkedıyor oyun.malzeme tasıyan araclar bariz şekilde daha hızlı
    reloaded dan sanırım ses yok update le ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 21 Aralık 2011; 1:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

bir kıyak mıdır bılınmez ama dün görevi bitirdikden sonra uplay bana secebılcegım ekstra seyler sundu.arasında mesela depoya malzeme tasıyan aracların daha hızlı tasıması gibi..yeterlı puan olunca ark ekstra upgrade felan vardı.
    ben ilkini sectım ve hakkaten farkedıyor oyun.malzeme tasıyan araclar bariz şekilde daha hızlı

ancak update kısmı çalışan ark olursa yeni patch işe yarar, yoksa bu şekilde orj oynayanlara göre pek keyfi olmuyor Reloaded oynayanlar için.Sen 34 ü bitir, single player oynamaya beraber başlarız artık. :)
  • quote:

quote:

bir kıyak mıdır bılınmez ama dün görevi bitirdikden sonra uplay bana secebılcegım ekstra seyler sundu.arasında mesela depoya malzeme tasıyan aracların daha hızlı tasıması gibi..yeterlı puan olunca ark ekstra upgrade felan vardı.

ancak update kısmı çalışan ark olursa yeni patch işe yarar, yoksa bu şekilde orj oynayanlara göre pek keyfi olmuyor Reloaded oynayanlar için.Sen 34 ü bitir, single player oynamaya beraber başlarız artık. :)

birzdan mission 2.3 u oynıycam bugun mission 3 part 1 i bitirir bırakırım umarım single beraber oynarız tamamdır

• quote:

quote:

anno 1404 orjinal almıştım,venice ek paketli...anlaşılan 1404 e dönen arkadaşlar var....acaba online serveri hala açıkmı 1404 ün?...birde online ın olayı nasıl arkadaşlar? koskoca anno aleminde yayılma,savaş ve ticaretmi?

anno 1404 arsıvlık ıcın orjınal alınabılır ama hala multısının oynandıgını sanmıyorum.illaki brilerinin pcsınde yukludur ama 2009 yılında cıkmıs bır stratejı oyunun bu saatte multisi olmaz.helde ustune baska oyun cıkmışsa

mission 2 1 yada 22 de takıldım kaldım.yada yazdım cunku 2.1 de parayı ıyı kullanmayınca 2.2 oynanmıyor 2.1 de parayı nasıl yetırıcez?
    daha once ılk seferde gecmıstım sımdı 3 kez oynadım ama hala para yetmıyor

stronghold crusader diyorum size. 2001 de yapılmiş bir oyun ve şu anda gamerangerde en az 40 kişi bu oyunu oynuyor. ve günün her saati oynayacak adam bulabilirsiniz. o günden bu güne 11 yıl geçmiş neredeyse hala her saat oynayan var. neymişşşşş
    her şey çıkış tarihi değil.

lotr battle for middle earth II 2006 da çıkmış bir oyun geçti üzerinden 6 yıl. hala her saat 200 ün üzerinde oynayan insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

quote:

anno 1404 orjinal almıştım,venice ek paketli...anlaşılan 1404 e dönen arkadaşlar var....acaba online serveri hala açıkmı 1404 ün?...birde online ın olayı nasıl arkadaşlar? koskoca anno aleminde yayılma,savaş ve ticaretmi?

anno 1404 arsıvlık ıcın orjınal alınabılır ama hala multısının oynandıgını sanmıyorum.illaki brilerinin pcsınde yukludur ama 2009 yılında cıkmıs bır stratejı oyunun bu saatte multisi olmaz.helde ustune baska oyun cıkmışsa

mission 2 1 yada 22 de takıldım kaldım.yada yazdım cunku 2.1 de parayı ıyı kullanmayınca 2.2 oynanmıyor 2.1 de parayı nasıl yetırıcez?
    daha once ılk seferde gecmıstım sımdı 3 kez oynadım ama hala para yetmıyor

stronghold crusader diyorum size. 2001 de yapılmiş bir oyun ve şu anda gamerangerde en az 40 kişi bu oyunu oynuyor. ve günün her saati oynayacak adam bulabilirsiniz. o günden bu güne 11 yıl geçmiş neredeyse hala her saat oynayan var. neymişşşşş
    her şey çıkış tarihi değil.

lotr battle for middle earth II 2006 da çıkmış bir oyun geçti üzerinden 6 yıl. hala her saat 200 ün üzerinde oynayan insan var.

diosun yani....

peki alsın oynasın o zaman

• stronghold un ben muzıklerıne hastayım ya o çöl atmosferı.zamanında grafıklerı bana mukemmel gelırdı.
  • yine yükleyip oynardım ancak oyun bir süre sonra monotonlaşıyor en azından benim 800 atlı okçum oluyor karşıdaki adamda kendine kale yapıp surlarına tepesine 500 küsür crossbowmanları diziyor. o kaleden çıkamıyor ben kaleye giremiyorum böyle kısır döngüde ilerliyordu oyun.
  • veeee mission 3.2 deyim
  • quote:

veeee mission 3.2 deyim

Ha gayret az kalmış, 3 günde biter diyecem ama oynama sürene de bağlı tabii.
    bitirmene az kala haber et, ben de single için hazırlık yapayım.
  • quote:

quote:

veeee mission 3.2 deyim

Ha gayret az kalmış, 3 günde biter diyecem ama oynama sürene de bağlı tabii.
    bitirmene az kala haber et, ben de single için hazırlık yapayım.

dikkatsizlikten gereksiz yere para kastım baktım son bir urun yaptım bölum bitti bu 2 saat 12 kadar surmus.bakalım 3.2 nasıl gececek
    bekle benı gelıyorum

• mission 3.2 gereksiz yere kasıntı olmuş.onuda yap bunu da yap off off.
  • mission 3.3 deyim

su ana kadar ki en uzun mission oldu chapter 3 part 2
  • quote:

mission 3.3 deyim

bana uyumuyor diyene bak sen.

chapter 4 olmadığı için bütün zorlukları 3 e yığmışlar, bir oraya koş bir buraya koş derken insan kasılıyor valla.

• quote:

quote:

mission 3.3 deyim

bana uyumuyor diyene bak sen.

chapter 4 olmadığı için bütün zorlukları 3 e yığmışlar, bir oraya koş bir buraya koş derken insan kasılıyor valla.

arkadaslara yardımcı olur dıye bı kayıt yapayım dedim 4 tane 22 dakıkalık video cıktı ortaya

birde her missionda oldugu gibi part1 i nasıl kurarsan onun uzerine ilerliyor

sanırım 3.3 de cuvallıycam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.