Şimdi Ara

Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trailer

Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}GameSpot Trailersyoutube
    2D Cyberpunk action platformer Anomaly Agent from Phew Phew Games arrives January 24 on PC, Steam Deck and Switch.
    https://www.youtube.com/watch?v=gC11ssBmeEI&pp=ygUVYW5vbWFseSBhZ2VudCB0cmFpbGVy

Bu cyberpunk temalı aksiyon-platform oyununda anomali olaylarını çözen bir ajansın. Synthwave müzikler eşliğinde çatışmalara gir, seçimlerinle hikâyeye etki et, akrobatik hareketlerle engelleri aş! Zamanın büküldüğü bu macerada birbirinden özel ekipmanlar kullanarak anomalileri durdur!

• Enis yapmasa adını bile duymayacağımız oyuna 120 TL vermek bana pek mantıklı gelmiyor, kirazoğlu lobisi iyi çalışıyor bu ara. Ben açıkçası yabancı basının yorumlarını duymadan almam, Enis arkadaşım değil akrabam değil, amaç destek olmaksa bu ülkede ne oyun firmaları ve ne oyunlar var, ama onların youtube kanalı yok... Şirket kurup oyun yapıp gerekli desteği alamadığı için kariyerine yurtdışında bir oyun firmasında devam eden nice tanıdıklarım var. Ayrıca keşke oyun steam TL iken yayınlansaydı da uygun fiyata alsaydık, ya da epic games'e gelseydi de TL ile uygun fiyata alsaydık, bilemedim yani, Enis babanızın oğlu gibi davranmanız tuhaf duruyor.

Bizzat Enis Kirazoğlu Türk oyunu destek olalım diye almayın, beğendiğiniz için alın dedi zaten. Oyun duyurulduğundan beri kimse vatan millet edebiyatı yapmamışken sen ve hemen üstünde ki çıbanbaşının yaptığı yorumlar ne etik ne de mantıklı. Üstelik oyun da kalitesi ile her iki yorumu da geçersiz kılıyor. Türk oyuncu sektörü de artık oyunlara Türk oyunu bu hemen destek verelim kafasından çıkalı çok oldu.

Kardeşim ne saçma sapan yorumlar yapmışsınız Allah aşkına. Aldım oyunu bitirdim. Gayet güzel oynanabilir bir oyundu. Bundan önce katana zero oynayıp bayılıp 2 kez daha bitirmiştim. Bu oyun katana zeronun biraz daha aksiyonu çeşitlendirilmis, biraz daha güncellenmiş versiyonu. Ha ama katana zero kadar bayilmadim. Tekrar oynarim belki ama ileride. Sırf türk diye alacaklar diyen arkadaşları zaten anlamak güç. Hadi diyelim oyun kötü, millet destek vermek için alıyor, peki bu sana neden batıyor? Böyle mi düşünüyorsun, otur aşağı yıllardır aynı oyunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyan AC Far Cry oynamaya devam et. Çoluk çocuk alacak diyenler için de alsın kardeşim nolacak? Çocuğun eğlenmeye, yorum yapmaya hakkı yok mu? Ulan sanki direk 25 yaşında doğdunuz, hiç çocuk olmadınız. Oyun gayet iyi, ülkeden çıkan Erzurum faciasından sonra güzel bir ilerleyiş. 120 liraya pahalı diyen arkadaşlar o parayla gidip bı tavuk döner ayran yiyebilir.
    Sen ve üstündeki ağlaya dursun, adamlar bu tür oyun piyasasına bir yenilik soktu dodge attıktan sonra bozulmayan combat sistemi getirdiler bu sayede yeni çıkacak çoğu oyuna potansiyel oldular. Türk oyunuymuş şuymuş, buymuş demeden önce oyuna bir baksaydınız keşke. Bizim milletimiz sever haksız yere esip gürlemeyi

Bu arada bende oyunu 6 saat civarında bitirdim. Oyun cidden enfes bir indie olmuş. Sadece bizden çıktığı için değil bu türde kendi farkını da ortaya koymuş bir yapım olduğu için acaip sevdim ben. Oyunun hikayesi çok iyi olmasa da merak unsurunun sürekli diri tutulduğu ve güzel twistlerin olduğu bir şekilde yazılmış. Oynanış da ise sığ bir şey beklerken hack'n slash diyebileceğim kadar kaliteli ve çeşitli bir savaş sistemi ile karşılaşmak aşırı şaşırttı. Böyle bir oyunda bu denli güzel bir savaş sistemi yapmış olmak ciddi başarı. Puzzle ve bölüm çeşitliliğinde ise Enis'in dokunuşları kesinlikle kendini belli ediyor. Bölüm tasarımları müthiş değil ama yer yer şaşırtıcı derecede iyi bölümler var, hakeza puzzle'larda basit ve tadında. Enis'in dokunuşu ise tempo da kendini belli ediyor. Oyun tam sizi sıkacak iken hemen tempo değişiyor ve bambaşka bir şey yaparken kendinizi buluyorsunuz. Müziklerde yine oldukça güzel. Anomaly Agent kesinlikle globalde de güzel başarılara imza atacak enfes bir yapım bence. Seneyi böyle güzel bir indie ile açmak hele ki bunun bizden çıkmış olması hem güzel hem de gurur verici.

Üstte birkaç arkadaş vatan millet edebiyatı yapmışta yok öyle bir şey arkadaşlar. Bizzat Enis Kirazoğlu dedi zaten sevdiğiniz için alın, sırf Türk oyunu diye almayın diye. Oyun oldukça kaliteli ve şu an ki fiyatını da hak ediyor, sunduğu içeriğe ve kura bakarsak.

• Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}Özgür Eroğluyoutube
    #oyun #anomalyagent Sevgilis @EnisKirazogluvideolar'nun kurmuş olduğu Phew Phew Games'in (@PhewPhewGames) geliştirmiş olduğu Anomaly Agent çıkışını yaptı ve bende geçtiğimiz günlerde erken erişim kodu sayesinde oyunu bitirdim ve inceleme tarzındaki artılar eksiler videosuyla karşınızdayım. Ufak bir stüdyonun geliştirdiği yerli oyunumuz Anomaly Agent, aksiyon platform türünde ve yapmaya çalıştığı şeyi çok başarılı bir şekilde bizlere sunuyor. Bu konuda Enis Kirazoğlu ve ekibi gerçekten de tebrik etmek gerek. Eli yüzü düzgün hatasız, sorunları olmayan, eğlenceli güzel bir oyun sizleri bekliyor. Steam Linki: https://store.steampowered.com/app/2378620/Anomaly_Agent/ 00:00 Giriş 00:37 Artılar 04:39 Eksiler 06:53 Sonuç 07:17 Kapanış Abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCJdfz99IZiwMoeBzZ-18jMw?sub_confirmation=1 Diğer videolar için: https://www.youtube.com/channel/UCJdfz99IZiwMoeBzZ-18jMw/videos?view_as=subscriber Twitter: https://twitter.com/erogluozgurr Instagram: https://www.instagram.com/erogluozgurr/
    https://www.youtube.com/watch?v=sjSh7r_juI0&pp=ygUWYW5vbWFseSBhZ2VudCBpbmNlbGVtZQ%3D%3D

Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}Baturhan Yondemiryoutube
    Enis Kirazoğlu'nun kurduğu, birbirinden yetenekli arkadaşlarımızın birlikte oyun ürettiği Phew Phew Games'in yeni oyunu Anomaly Agent bugün çıkıyor. Oyunu enine boyuna, uzun uzun inceledim. Çok da beğendim. :D İyi seyirler! 🙌 #oyun #inceleme #eniskirazoğlu #anomalyagent
    https://www.youtube.com/watch?v=SSUJBFTS1y0
  • Oyun yapım aşamasında yaşanan zorluklara rağmen tebrikler. Enis bey açık açık belli etmiş borç, harç yaptık biz bu oyunu, “bu şekilde oyun çıkartan ilk firmayız” Türkler yoğun ilgi gösterdi 1k nın üstünde olumlu yorumu var. Oyuna baktığım zaman henüz oynamadım fakat ilgimi çeken şey yenilikler barındırıyor olması dodge attıktan sonra hepimizin sinirini bozan combatı iptal eden mekanik yok, dodge attıktan sonra yarım kalan combata devam edebiliyorsunuz. Bu özellik başarı getirirse çoğu bu tarz oyunda aynı mekaniği göreceğimizi düşünüyorum. Satış pazarlamasına gelince Enis ve ekibi iyi bir pazarlama ortaya atarlarsa Steam yorumları şimdiden çok olumlu yurt dışına satmakta zorlanacaklarını zannetmiyorum oyun güzel, pazarlaması güzel olursa satar. Tekrardan tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokkatto -- 26 Ocak 2024; 0:32:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorum bekliyoruz

• Keyifli bir oynanışı var kpmbat git gide çeşitleniyor bölüm tasarımları çok hoş hikaye pek ilgimi çekmedi müzikler güzel fakat ps 5 koluyla oynarken bazı hareketleri yapamıyorum mecbur klavyeye geçmek zorunda kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün baya bir video izledim, bu aşamada övselerde belli bir saatten sonra hep aynı şeyler görmeye başladım ama 5 saatte biten bir oyun için galiba yeterliydi

• Çok iyi açılış yaptı fakat 1617 yorumun 1467 Türkçe yani Türkler tarafından yapılmış.

• Makara yorumlar bol Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

• Vakit geçirmek için bire bir oyun sarıyor, ilerledikçe kombat çeşitleniyor. 4$ fiyatı var bende şans verebilirsiniz.

• Bravo Kirazoğlu ve ekibi

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bence Firma bundan korkuyor olmalı, ülkemizde oyun 4$ ama yurtdışı 10$, alanların hepsi biz isek ortada çok büyük bir kayıp kazanç var demek, Enis kendisi de diyordu yurtdışında satmamız lazım diye

• bende bu akşam alacağım destek olmak amacıyla mesaj bulunsun

• Enis yapmasa adını bile duymayacağımız oyuna 120 TL vermek bana pek mantıklı gelmiyor, kirazoğlu lobisi iyi çalışıyor bu ara. Ben açıkçası yabancı basının yorumlarını duymadan almam, Enis arkadaşım değil akrabam değil, amaç destek olmaksa bu ülkede ne oyun firmaları ve ne oyunlar var, ama onların youtube kanalı yok... Şirket kurup oyun yapıp gerekli desteği alamadığı için kariyerine yurtdışında bir oyun firmasında devam eden nice tanıdıklarım var. Ayrıca keşke oyun steam TL iken yayınlansaydı da uygun fiyata alsaydık, ya da epic games'e gelseydi de TL ile uygun fiyata alsaydık, bilemedim yani, Enis babanızın oğlu gibi davranmanız tuhaf duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk oyunu hemen alalim destek olalim ibaresi de dunyanin en sacma ibarelerinden biridir zaten benim gozumde. Dediginiz gibi oyunu yapan kisi ya da firma benim akrabam degil, tanimam etmem. Her firma oyununda oldugu gibi oyunun icerigine bakarim sadece. Bu benim icin eglenceli bi oyun degil mesela, tek basina bilmedigimiz bir turk arkadas yapmis olsa dahi almam, cunku bana hitap etmiyor. Herkes ekmeginin pesinde, madem turke destek olmak istiyorlar bende turkum, calisan normal bir bireyim bana da destek olun o zaman Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

Oyun hitap ettikten sonra ne olursa olsun her zaman alirim oynarim, ama artik su "turk oyunu hemen alip destek olalim" ibaresinin yok olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakket sizin yorumları okuyunca gereksiz gaza geldiğimi düşündüm vaz caydım almıyorum youtube den izlerim Anomaly Agent {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 25 Ocak 2024; 15:45:6 >
  • Bizzat Enis Kirazoğlu Türk oyunu destek olalım diye almayın, beğendiğiniz için alın dedi zaten. Oyun duyurulduğundan beri kimse vatan millet edebiyatı yapmamışken sen ve hemen üstünde ki çıbanbaşının yaptığı yorumlar ne etik ne de mantıklı. Üstelik oyun da kalitesi ile her iki yorumu da geçersiz kılıyor. Türk oyuncu sektörü de artık oyunlara Türk oyunu bu hemen destek verelim kafasından çıkalı çok oldu.

• Bu arada bende oyunu 6 saat civarında bitirdim. Oyun cidden enfes bir indie olmuş. Sadece bizden çıktığı için değil bu türde kendi farkını da ortaya koymuş bir yapım olduğu için acaip sevdim ben. Oyunun hikayesi çok iyi olmasa da merak unsurunun sürekli diri tutulduğu ve güzel twistlerin olduğu bir şekilde yazılmış. Oynanış da ise sığ bir şey beklerken hack'n slash diyebileceğim kadar kaliteli ve çeşitli bir savaş sistemi ile karşılaşmak aşırı şaşırttı. Böyle bir oyunda bu denli güzel bir savaş sistemi yapmış olmak ciddi başarı. Puzzle ve bölüm çeşitliliğinde ise Enis'in dokunuşları kesinlikle kendini belli ediyor. Bölüm tasarımları müthiş değil ama yer yer şaşırtıcı derecede iyi bölümler var, hakeza puzzle'larda basit ve tadında. Enis'in dokunuşu ise tempo da kendini belli ediyor. Oyun tam sizi sıkacak iken hemen tempo değişiyor ve bambaşka bir şey yaparken kendinizi buluyorsunuz. Müziklerde yine oldukça güzel. Anomaly Agent kesinlikle globalde de güzel başarılara imza atacak enfes bir yapım bence. Seneyi böyle güzel bir indie ile açmak hele ki bunun bizden çıkmış olması hem güzel hem de gurur verici.

Üstte birkaç arkadaş vatan millet edebiyatı yapmışta yok öyle bir şey arkadaşlar. Bizzat Enis Kirazoğlu dedi zaten sevdiğiniz için alın, sırf Türk oyunu diye almayın diye. Oyun oldukça kaliteli ve şu an ki fiyatını da hak ediyor, sunduğu içeriğe ve kura bakarsak.

• Aslında Türk oyunu değil de Türk oyun firmalarının daha iyi yerlere gelmesi daha iyi oyunlar çıkartsınlar diye destek olmakdan bahsediyorum oyun kötü veya iyi benim tarzım ile ilgili bir durum değil ben bu şekilde düşünerek yorumda bulundum yoksa parayı bulup oyun değerlenip sonra yabancı firmalara satılsın diye değil hayırlı işler hayırlı günler

• Demosunu oynamıştım. Tür bana hitap etmediği için 10 dakika falan ancak dayanabilmiştim. Açıkçası fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Türk bir yapımcı yaptı diye de alacak değilim.

• 10₺ vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.