Şimdi Ara

Anonim Oyuncu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anonim Oyuncu İncelediğim oyunları yazıyorum. Yeniden başladım. Eğer bakabilirseniz sevinirim.

• Başarılar, sıradan bir kullanıcı olarak tavsiyelerim: Arka plandaki sayılar bulunan resim göz yoruyor, yazı tipini bence değiştir, ana sayfaya gelmeyi sağlayan "Anonim Oyuncu" yazısı çok basit ( mesela daha ilginç ve güzel, efektli (gölgeli 2 boyutlu vs.) bir yazı tipiyle yanına oyun karakterlerinden birinin resmini falan koyarsan daha albenili bir site olur. Yani siteye girildiğinde basit bir şekilde yapıldığı belli oluyor. Son olarak neden bilmiyoru ama sitede aşağı yukarı vs. kaydırırken takılmalar oluyor ufak ufak.
    Bu dediklerimi dikkate alırsan daha iyi bir site yapabilirsin. Örneğin diğer sitelere bak biraz onlardan esinlen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Başarılar, sıradan bir kullanıcı olarak tavsiyelerim: Arka plandaki sayılar bulunan resim göz yoruyor, yazı tipini bence değiştir, ana sayfaya gelmeyi sağlayan "Anonim Oyuncu" yazısı çok basit ( mesela daha ilginç ve güzel, efektli (gölgeli 2 boyutlu vs.) bir yazı tipiyle yanına oyun karakterlerinden birinin resmini falan koyarsan daha albenili bir site olur. Yani siteye girildiğinde basit bir şekilde yapıldığı belli oluyor. Son olarak neden bilmiyoru ama sitede aşağı yukarı vs. kaydırırken takılmalar oluyor ufak ufak.
    Bu dediklerimi dikkate alırsan daha iyi bir site yapabilirsin. Örneğin diğer sitelere bak biraz onlardan esinlen...

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alacağım.Tasarım konusunda haklısın tasarımı kötü onu da değiştireceğim zaten.Baktığın için teşekkür ederim tekrardan.Peki yazılar hakkında ne diyebilirsin neleri düzelteyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnMC

quote:

Başarılar, sıradan bir kullanıcı olarak tavsiyelerim: Arka plandaki sayılar bulunan resim göz yoruyor, yazı tipini bence değiştir, ana sayfaya gelmeyi sağlayan "Anonim Oyuncu" yazısı çok basit ( mesela daha ilginç ve güzel, efektli (gölgeli 2 boyutlu vs.) bir yazı tipiyle yanına oyun karakterlerinden birinin resmini falan koyarsan daha albenili bir site olur. Yani siteye girildiğinde basit bir şekilde yapıldığı belli oluyor. Son olarak neden bilmiyoru ama sitede aşağı yukarı vs. kaydırırken takılmalar oluyor ufak ufak.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alacağım.Tasarım konusunda haklısın tasarımı kötü onu da değiştireceğim zaten.Baktığın için teşekkür ederim tekrardan.Peki yazılar hakkında ne diyebilirsin neleri düzelteyim?

Herangi bir sitede vs. yazı yazmadım o yüzden yazıların içerikleri konusunda bir tavsiye vermem doğru olmaz. Sadece sıradan bir kullanıcıymış gibi sitenin gözüme çarpan eksikliklerine değindim.

• quote:

quote:

quote:

Herangi bir sitede vs. yazı yazmadım o yüzden yazıların içerikleri konusunda bir tavsiye vermem doğru olmaz. Sadece sıradan bir kullanıcıymış gibi sitenin gözüme çarpan eksikliklerine değindim.

Bütün tavsiyelerin için teşekkür ederim. Dediğim gibi dediklerini dikkate alacağım.

• Arka planı değiştir arkadaşım acilen o ne öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Arka planı değiştir arkadaşım acilen o ne öyle :)

Evet herkes bunu söylüyor bende değiştireceğim fakat zaman bulamadım düzgün bir tane bulmak için ama en kısa zamanda değiştireceğim öneri için teşekkürler. :)
  • Peki incelemesini yaptığınız oyunlar orjinal mi yoksa korsan oyunları mı oynayıp inceleme yazıyorsunuz ?
    Cevabınıza göre bir önerim daha olacak
  • quote:

Peki incelemesini yaptığınız oyunlar orjinal mi yoksa korsan oyunları mı oynayıp inceleme yazıyorsunuz ?
    Cevabınıza göre bir önerim daha olacak

Genelde orijinal oyun kullanıyorum ama eski ulaşamadığım oyunları emülatör ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMC -- 25 Aralık 2011; 14:44:46 >
  • quote:

Genelde orijinal oyun kullanıyorum ama eski ulaşamadığım oyunları emülatör ile oynuyorum.

Ozaman oyunların multiplayer özellliklerinden mutlaka bahsedip ekran görüntüleriyle destekleyin. Bu sizi piyasadaki birçok yorumcudan ayıracaktır
    Ayrıca şunu da söylemeliyim , yanlış anlamayın ; iyi bir incelemeyi iyi bir oyuncu yapabilir. Ömründe Baldur's Gate görmemiş adamın tutupta bana Skyrim'i incelemesi
    sadece komik kaçar. Ne kadar doğrudur tartışılabilir tabi. Çünkü kullanılan ifadeler incelemenizin temel dayanaklarıdır bana göre.
    Oyunun geçmişi büyük önem taşır. Varsa serinin önceki oyunlarıyla kıyaslanması elzemdir.Ama derseniz ki 'Diablo3 çıktı işte incelemem' , bende sorarım ' Baal bizim bakkalın oğlumu ? Dedesi kimlerdenmiş ? ' :)
    ( Henüz yapmadığınız birşey için sizi yargılıyor gibi görünebilirim ancak , anlatmak istediğim şeyi örneklemek açısından yazdım bunu )
    İsteyerek yaptıktan sonra her işte başarılı olunur , endişe etmeyin
    Saygılar

• quote:

quote:

Ozaman oyunların multiplayer özellliklerinden mutlaka bahsedip ekran görüntüleriyle destekleyin. Bu sizi piyasadaki birçok yorumcudan ayıracaktır
    Ayrıca şunu da söylemeliyim , yanlış anlamayın ; iyi bir incelemeyi iyi bir oyuncu yapabilir. Ömründe Baldur's Gate görmemiş adamın tutupta bana Skyrim'i incelemesi
    sadece komik kaçar. Ne kadar doğrudur tartışılabilir tabi. Çünkü kullanılan ifadeler incelemenizin temel dayanaklarıdır bana göre.
    Oyunun geçmişi büyük önem taşır. Varsa serinin önceki oyunlarıyla kıyaslanması elzemdir.Ama derseniz ki 'Diablo3 çıktı işte incelemem' , bende sorarım ' Baal bizim bakkalın oğlumu ? Dedesi kimlerdenmiş ? ' :)
    ( Henüz yapmadığınız birşey için sizi yargılıyor gibi görünebilirim ancak , anlatmak istediğim şeyi örneklemek açısından yazdım bunu )
    İsteyerek yaptıktan sonra her işte başarılı olunur , endişe etmeyin
    Saygılar

Haklısınız belirli bir oyun geçmişinin olması kesinlikle gerekli ve bende oldukça yeterli bir geçmişe sahip olduğumu düşünüyorum.Diğer önerilerinizi de bundan sonraki yazılarımda kullanacağım.Zaten çoğunu önceki yazılarımda da kullanmıştım.Son olarak eğer okuduysanız önceki yazılarımda gördüğünüz yani sizin dikkatinizi çeken iyi yanları,kötü yanları,hataları yazarsanız sevinirim.Dediklerinizi dikkate alacağım.Tavsiyeleriniz için ve üşenmeyip yazdığınız için teşekkür ederim.
    Size de Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.