Şimdi Ara

Anonim Savaş - Yerli Yapım Oyunumuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni android oyunumuz Anonim Savaş çıktı.Oyun tamamen Türkçe olmakla beraber bir shooter oyunudur.Seviyeleri geçerek para kazanıp yeni silahlar alıp yeni seviyeleri geçiyorsunuz.Ve oyunun bir sonu var.Seviyeler rastgele oluşturulmuyor.Elle hazırlıyoruz.İndirerek bize destek olabilir ve umarız güzel vakit geçirebilirsiniz.

Play Store Linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linetek.shooter

Youtube Videosu:

Oyundan resimler:

• Oyun guzele benziyo tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler umarım herkesin hoşuna gider :)

• Videoyu izleyerek indirmeye karar verdim. Önüme gelen her oyunu indirmem. Buna koca oyun firmalarının oyunları da dahil. Umarım oynadıktan sonra olumlu görüşlerim devam eder. Şimdiden tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Umarım beğenirsiniz.
  • Oyunu indirip deneyimledim. Baya sürükleyici ama şu reklam gösterme çabası oyunun içine etmiş. Oyunu oynarken pat diye ekranı kaplayan reklam çıkıyor ve reklamı kapatana kadar ölmüş oluyoruz ve oyun bitiyor. 2. Bölümde 5. Dalgaya kadar ilerledim. Bölüm sonu canavarına az kalmışken reklam çıktı ve öldüm. Bu saçmalık böyle devam ediyor ve şuan oyunu oynamayı bıraktım. Düzeltene kadar da tekrar oynamayı düşünmüyorum. Size kolay gelsin.

• Ersin bey,reklamlar sadece öldügünüz yada bölümü gectiginiz zaman çıkarlar.Hemde sadece 2 ölümde bir çıkarlar.Ancak önerinizi dikkate alarak bu sayıyı yukseltecegiz.Takipte kalın,teşekkür ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.2146_

Ersin bey,reklamlar sadece öldügünüz yada bölümü gectiginiz zaman çıkarlar.Hemde sadece 2 ölümde bir çıkarlar.Ancak önerinizi dikkate alarak bu sayıyı yukseltecegiz.Takipte kalın,teşekkür ederiz.

Reklam oyunu oynarken aniden çıkıyor. Neden size bu konuda yalan söykeyeyim ki. Note 5 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI
    Reklam oyunu oynarken aniden çıkıyor. Neden size bu konuda yalan söykeyeyim ki. Note 5 kullanıyorum.

Yalan söylediğinizi söylemiyorum.Demek ki beklenmedik bir hata olmuş.Bunun için özür dileriz.Bu nedenle reklamları tekrar oynama tuşuna bastıktan sonra çıkacak şekilde ayarlayacağız.Ve reklam çıkma sayısını 3 ölümde 1 e çıkaracağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merpheus -- 1 Kasım 2015; 14:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.2146_

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Yalan söylediğinizi söylemiyorum.Demek ki beklenmedik bir hata olmuş.Bunun için özür dileriz.Bu nedenle reklamları tekrar oynama tuşuna bastıktan sonra çıkacak şekilde ayarlayacağız.Ve reklam çıkma sayısını 3 ölümde 1 e çıkaracağız.

Bu çok daha iyi. Bir de pompalı tüfek çok zayıf. Tek kurşun atıyor ve bu yeşil olan düşmanlara zarar bile vermiyor. Yeni bir mermi namluya sürülene kadar ölmüş oluyoruz. Pompalı tüfeğin en azından 4 veya 5 mermi saçabiliyor olması lazım.

• Güzel fikir,sonraki güncelleme de bunu değiştirebiliriz.Önceden söylediklerim güncelleme olarak gonderildi bu arada.Ayrıca 10-15 bin kişi indirmeye ulasabilirsek online strateji kısmı gelebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.