Şimdi Ara

anonim soru soranın ipadresini bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kardeşime çok sinir bozucu bi soru geldi bi siteye kayıtlıyız sitenin ismini söylemek yasak değilse söylerim soruyu gönderen anonimdi cevabını verdik ama ip sini bulup yerini tespitetmek istiyoruz bunu nasıl yapabilirz

• bilen yok mu arkadaşlar acil !
  • Siteyönetimi ile irtibata geçebilirsiniz, sizin yapacağınız iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Siteyönetimi ile irtibata geçebilirsiniz, sizin yapacağınız iş değil.

site dediysem facbook twitter gibi bi site
  • yahu cidden bu sitede bunu bilen yok mu?
  • Sitenin bir yazı için ip paylaşacağını düşünmüyorum.Hadi diyelim paylaştı siz nasıl bulacaksınız ipden adresini.
    Elinizdeki yazı suç unsuru taşıyor ise savcılığa veriniz,onlar sizin yerinize şahısı bulurlar
  • ip yi bulduktan sonra adresi tespit etmek için siteler var kısacası ip yi bulunca gerisi kolay birde gelen soru ingilizce yani yabancı birinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol de adres bulma ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradise01

ip yi bulduktan sonra adresi tespit etmek için siteler var kısacası ip yi bulunca gerisi kolay birde gelen soru ingilizce yani yabancı birinden

Hocam karşıma ip bulma ile ilgili onlarca site çıktı.hepsine kendi ipmi yazdım en yakın sonuç olarak Ankara gördüm.Genel olarak İstanbul çıkıyor.Ben ise Zonguldak'ta ikamet ediyorum.
  • Hocam inci gibi abidik gubidik yerlerden yada sosyal paylasim siteleri gibi yerlerden gelen mesajlari neden kale aliyorsunuz? suc unsuru tasiyorsa sikayet edersiniz sizin icin savcilik bulur... Tasimiyor ve sadece agiz dalasina giriyorsaniz neden yapiyorsunuz? gerek mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.